سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
آلا یا موسسه دیگه؟!..
-
I_Fatemeh_l سلام
انتخاب بین ماز و آلاء رو میزارم به عهده خودت
ولی توصیه اکید دارم حرف آخر رو همین الان فراموش کن
این شو تبلیغاتی که راه میندازن که مثلا (آی ما شماره شمارو از آموزش پرورش گرفتیم به عنوان دانش آموز نمونه و..... )
بعد که مثلا بسته 5 روز با حرف آخر رو بهت میفرستن که سراسر تبلیغه
تبلیغی هم.که میگم تبلیغ عادی نیست مثلا یه جدول نشون میدن که 1000 نفر اول تجربی توی 99 مثلا 85 زدن
اول تو رو میبرن توی ترس عجیب از فضای کنکور بعد هم خودشون رو بعنوان ناجی زمان معرفی میکنن که فلان و بهمان......
یه نمونش اینکه یه بسته محاسبات داشتن که ازش بعنوان معجزه یاد میکردن آقای پویان نظر تو سه جلسه پیله توضیح داد و تموم شد
مشکل بعدیشون اینکه سیستمشون هنوز (DVD) و یه برنامه قطاری بسیار فرسایشی دارن که فقط سه ماه میتونی تحمل کنی
واسه شیمی یه نقشه راه دارن اصن عجیب
بعد یه تعداد مشاور داره که رسما هر سری به شعورت توهین میکنن
حالا دانش آموزا که خوبن
بعضی از پدر مادر هارو یجوری میبرن تو جو که راضیشون میکنن پک رو بخرن
واسه کنکور پارسال 1401 دوستم پک کاملشونو با 30 درصد تخفیف خرید تقریبا 13 میلیون (البته دوستم تابستون 1400 خرید) رتبش هم یجوری بود که پیام نور هم قبول نشد
ولی خوبی هایی هم داره
ببخشید زیاد شد -
مهسا استوار
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون
فقط اینکه چطوری فیلما رو ببینم که باعث رشدم بشه؟
من در این مورد یه ضعف دارم اونم این هستش که اگر داخل فیلم نکته ای چیزی استاد بگن باید حتما فیلمو نگه دارم نکته رو بنویسم بعد باز پلی کنم
که اینم یکم وقت گیره بنظرم -
Amirhosein Abed
ممنونم از راهنماییتون
در مورد حرف آخر که گفتم آخه دوستم خیلی تعریف میکرد از استادای شیمی و زیستش که میگفت استادای شیمی و زیستش خودشون یه موسسه تاسیس کردن به نام بیست صد -
I_Fatemeh_l الانکه هنوز پکیج هاش نیو مده اگر سال بعد کنکوی هستید.
فکر کنم حدود مرداد یا تیر بیاد
مثلان پیکیج الماسش برای کنکوری شامل همه دروه ها هست.
بعد البته مثل الا نیست که بمونه . فقط یک ساله. باهاش پیش می رید.
مثل موسسهه ها که مثلان کلاس جامع سالاینه ثبت نام می کنید.ولی خب اگر طرح الماس بگیرید دیگه تا اخر سال هر دوره و همایش و.. این چیزا که تو طول سال بر گزار میشه و موسسه ها دیگه برای هرکدوم جدا پول می گیرند.
دیگه پلوس نیست داخل همون َرحه در اختیارتون قرار می گیره.از نظر دبیر بستگی به خودتون داره که هر درس با می به این یاد بگیرید.
ولی دبیر زیست ش و فیزیک ش و زمین و اینا که من دیدم خیلی خوبند.
دبیر شیمیم خوبه ولی دو تا دبیر شیمی داره اون یکی فکر کنم بهتره که من باهاش نداشتم
هادیان فر.دیگه همین.
الا هم که نمونه فیلم ها رو برای بیشت ر دبیر ها می تونید از طرح صفر تا صد ببینید.
من از ابریشم فیزیک رو داشتم ولی چون کار نکردم طبعاً نظری نمی تونم بدم
بستگی به خودتون داره. -
بعد داخل هین طرحه که می گم برای کنکوره
کامل هر معلمی هر 3 پایه رو درس میده هابعدشم نمته و تست ها تست طلایی و.. این چیزا
-
بعد نمیشه گفت م بهتر ین دبیر ها قطعا ن برای چه موسسه ای شاید یک دبیری تو موسسه دیگه خیلی بهتر باشه تو این درس واین هم کلان بستگی به خود دانش اموز داره که از نظرش با کی بهتر یاد میگره همون میشه بهترین دبیرش
-
دوست عزیز
درسته پیامم نادیده گرفته شد
اما من همچنان سعی میکنم هر کس قصد خرید داره رو منصرف کنم!
اگر دی وی دی ها یکبار نصب نبودن بنده همشو رایگان براتون می فرستادم اما متاسفانه روی هارد لپ تاپ ذخیره شده و فقط حافظه لپ تاپ رو اشغال کرده...
در کل بخام بگم بهتون
برای شیمی کتاب مبتکران به تنهایی کافیه اما استاد مرادی رو هم پیشنهاد میدم بهتون
ریاضی نمیدونم:|
فیزیک آقای طلوعی ؛ یحیوی هم بد نیست...
زیست هم آقای فرهمندنیارو من فقط دیدم و همون شاکری و شعبانی که قبلا روش تدریسشون انیمیشن و روش پینگ پنگ بود الان شنیدم روش تقلبه که نمی دونم چیه ولی استاد فرهمندنیا تدریسشون کتاب محوره و بنظرم خوب تدریس میکنن...
و اینکه تا خودتون تجربه نکنید متوجه نمیشید پس پیشنهاد میدم بهتون تدریس شیروانی،مرادی و بازرگانی رو ببینید
تدریس کامیار و یحیوی و طلوعی رو ببینید و بقیه اساتید.
موفق باشید -
@Matrix ممنون گلم از راهنماییتون
خودمم زیاد با حرف آخر موافق نیستم، دوستم زیادی تعریفشو میکرد
تدریسای استاد مرادی و فرهمندنیا برای موسسه خاصی هست؟ -
مرادی کلاسینو
فرهمند نیا مازمرادی هم برای شیمی خیلی خوبه
بابایم خوبه. بابایی فیلم هاش زیاد اگر می رسید باهاش بردارید
مرادی نکته و تستتش خیلی خوبه.
سالیانش ندیدم -
SiliS سلام
ممنونم از راهنماییتون
شما هم از این روش استفاده کردید؟من که میگم راه ابریشم یا حالا پکیجای دیگه ای رو بگیرم فقط واسه اینه که روشای تست زنی رو میگن
مثلا آقای موقاری برای راه ابریشم نمونه فیلمشو که دیدم در مورد قید های داخل سوالا و اینا هم میگفتن که این خیلی کمک میکنه وگرنه از نظر درسنامه و آموزش با کتاب تست هم اوکی هستم و یاد میگیرم -
I_Fatemeh_l خواهش میکنم
به عنوان یه پشت کنکوری که هم خودش هم دوستش تهیه کردن این پکو گفتم بهتون
مرادی کلاسینو
فرهمندنیا ماز -
نکته و تست بله.
من پایه ای از شیمی مشکلی نداشتم
و برای که حالت مرور و جمعندی طور و..
کلاسشون ثبت نام کردم اخه تو طول سال نرسیده بودم شیمی درست بخونم بخ جز 12 دهم که با مدرسه پیش می بردم.دیگه یک بار سر کلاس شون برای جمع بندی امتحان نوبت اول بودم دیدم خیلی قشنگ تدریس کردند و تست ها جزوه شون ایده ها ش جدید و قشنگ بود.
خوشم اومد دیگه نکته و تست با ایشون برداشتم.خیلی خوب تدریس مس کنند لب کلام و.. خیلیی من از سوال های جزوشون خوشم میاد قشنگ فکر شده و سوال های زیبایی داره -
زیستم بله خیلی خوبند
بیشتر نکات ترکیبی و نکته ها ریز شکل ها م ریز به ریز می گن راحت تر میشه تست زدولی زیستت
از همه چی مهم تر تستتتتههه
تست تست.
تست ترکیبی زیاد -
من پو یان نظر ندیدم.
برای من استاد مرادی خوب بودن.
تایم کلاس 4 ساعته و فیلم به صورت افلاینم هست می تونید خردش کنید ببینید.
ولی کلاس انلاین یک چیز دیگست تا افلاینافلاین برای زمانی هست که ادم وقت نداره می زاره رو دور تند می بینه
-
@Matrix بازم ممنونم
انشاالله که بهترین رشته رو قبول شید🤍