امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
کسایی که از فیزیک آقای طلوعی نتیجه گرفتند
-
سلام من تا الان با ابریشم آقای طلوعی اومدم جلو ولی چون آزمون کانون رو نمیرم نمیدونم روش هاشون چقدر جواب میده
از بچهای سالهای گذشته و امسال خودتون
واقعا روش هاشون نتیجه میده؟ رشته ی تجربیو اینکه از هر مبحث چندتا تست بزنیم کافیه و جواب میده
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@مشاور-ابریشم
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی -
سلام
من خودمو با پارسال مقایسه میکنم اصن اون موقعها نمیتونستم درصد خوبی بگیرم ولی اگه همه نکته هاشونو کامل یاد بگیرین و تستا شونو بزنین واقعا اکی میشین سعی کنید تست های تسلط رو حتی اگه جوابشو درست زدین هم نگاه کنید روش حل رو چون نکته های خیلی خوبی میگن
بنظرم تعداد تست برای هر مبحث بستگی به خودتون داره که آیا مسلط شدین یا نه اگه مسلط شدین هر روز تست های پوششی و زماندار مبحث قبلیو بزنید تا فراموش نشن -
درود اگه کارایی که میگه رو دقیق انجام بدی و یاد بگیری حالا روش ها مفهوم ها خلاصه نویسی ها و تحلیل هاشون... اره نتیجه فوق العاده ای میده . من با همایش گدار و حل دقیق و تکرار تست هاش تونستم سوالای ترم اول دوازدهم رو تو کنکور دی به درستی پاسخ بدم .
در مورد تعداد تست هم بستگی داره چه فصلیه و چقدر تسلط داری -
احمد رضا 0 خیلی خوبه ... من علاوه بر درسنامه و تست آموزشی و تسلط ، کنکورچه ها و آپدیت هاش رو هم زدم نتیجه هم داده . روش حل خودشم ببین حتما پیشرفت میکنی
-
@AlipouryaanAHL در کسایی که از فیزیک آقای طلوعی نتیجه گرفتند گفته است:
تست هاشو بزن + یه منبع تست اضافه هم دوست داشتی داشته باش
برا آپدیت
چون فیلما یکم قدیمین میگمتست های آپدیت ۱۴۰۱ هست
-
احمد رضا 0
آپدیت برای کنکور 1401 اما در سال 1400 ضبط شدن
امسال و پارسال آپدیتی نداشتیم. (تاریخ آپدیت رو چک کنید) -
@AlipouryaanAHL خب بنظرت چه منبعی آپدیت تره؟
ولی حیف روش حل سوالات آقای طلوعی عالیه
ای کاش منبع آپدیت ایشون بود
یا اینکه تحلیل آزمون های جامع رو بدن به آقای طلوعی
من به آلا گفتم
ولی اونها گفتن که آقای طلوعی دیگه آلا نیست
ولی شاید اگر همه بگن
برگرده آقای طلوعی برای آزمون های جامع -
احمد رضا 0 باید به خود استاد بگیم
همچین تغییراتی نداشتیم نه در حدی که بگی دیگه تست های ایشون بی فایدن
اتفاقا به نظر من نباید تستا و راه حلاشونو از دست داد. تغییراتمون فوقش حذفیات و حفظیات باشن -
احمد رضا 0 و برو کنکور دی رو ببین امکان نداره همه راهای استاد رو بلد باشی و نتونی همه تست هاشو بزنی
-
Houman M در کسایی که از فیزیک آقای طلوعی نتیجه گرفتند گفته است:
احمد رضا 0 باید به خود استاد بگیم
همچین تغییراتی نداشتیم نه در حدی که بگی دیگه تست های ایشون بی فایدن
اتفاقا به نظر من نباید تستا و راه حلاشونو از دست داد. تغییراتمون فوقش حذفیات و حفظیات باشنچطور میخوای به خود استاد بگی که بیاد واسه تحلیل های آزمون های جامع آینده؟
-
احمد رضا 0 ویدیو های درسنامه رو دقیق میبینم کامل
اگه وسطش تست باشه فیلمو نگه میدارم و حلش میکنم اگ نتونم هم حداقل روش فکر میکنم بعد حل استادو میبینم
درسنامه ها ک تموم شدن تسلط هارو میزنم همشونو تحلیلشونم نگاه میکنم -
این پست پاک شده!
-
احمد رضا 0
جدای از آپدیت من خودم با کتاب میکروطلایی گاج هم تست می زنم.
اما اگه فقط برا آپدیت بخواید
به نظرم چون یه سال گذشته
همون کنکور 1401تیر و دی رو بزنید اوکیه.
ولی خب کاش آلا آپدیت می کرد همه رو. -
کل تیپ تست هارو استاد حل کرده ، هرچی که نیازه پک داره . یعنی شما همه ی کنکورچه ها آپدیت ها تسلط ها آزمون هارو که تحلیل کردن رو زدین که حس میکنید کم داره !
کتاب همون کتابه شما همه اینارو ببینید تیپ تست جدیدم بیاد جایی جز آزمون آزمایشی نیست . اونم یا حل میشه یا یادش میگیرین . حتما نیاز نبوده که ضبط نشده -
مثل اینکه استاد کلاس انلاین برگزار میکنن