شلیک نهایی، ۶۰امتیاز طلایی
-
@M-an سلام وقت بخیر خسته نباشید
من پک زبان رو خریداری کردم با اینکه وارد محصولاتم شده اما محتویاتش نیست ... تیتر محصول مینویسه و باز نمیشه ... چرا !_Reza_ گفتن بعد 15 ام آپلود میکنن
-
_Reza_ گفتن بعد 15 ام آپلود میکنن
محسن کجلافی چ دیر ممنونم
-
@AlipouryaanAHL
منم پرو دارم ولی پیامک کد تخفیف برام نیومده! -
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر اهدافتان در تلاش باشین
میدونید که امسال امتحان نهایی تاثیر زیادی در کنکور شما داره، ما هم در آلاء همانند همیشه تو این مسیر همراه شما خواهیم بود تا بتونیم امتیاز امتحان نهایی رو کسب کنیداینطوری بگم که آلا فکر همه جاش رو کرده:
- چه شروع از صفر باشی!
- چه شب امتحانی!!
- چه از الان به فکر ۲۰ نهایی هستی!!
شلیک نهایی به صورتی طراحی شده که شما از اواسط اردیبهشت تا شب امتحان تمامی مباحث رو چندیییین بار مرور میکنی
بهت قول میدم برای شب امتحان هم جوابه
شلیک نهایی آلاء فقط یک دوره ویره کسب ۲۰ امتحان نهایی نیست!!
با شلیک نهایی ۶۰٪ امتیاز کنکورت رو جمع میکنی- ٪۴۰ امتیاز نهایی
- ۲۰٪ امتیاز تستهای دوازدهم کنکور ۱۴۰۲
۳ویژگی مهم شلیک نهایی:
۱. تحلیل ۱ به ۱ امتحان نهایی سالهای گذشته/نظام جدید
۲. بررسی سوالات احتمالی امتحان نهایی، به پیچدگی کنکور سراسری
۳. جزوهی ویدیویی خط به خط کتاب درسی + جزوهی ویژه امتحان نهایی
بچه های راه ابریشم پرو که این محصول رو رایگان دریافت می کنن، یعنی هر درس راه ابریشم پرو رو داشته باشی، نهایی اون هم براتون فعال میشه
بچه هایی که راه ابریشم دروس عمومی داشتن، برای هر درسی که دارن نهاییش هم فعال میشه
برای بچه های ۱۱۰ ای هم دیروز یه پیامک فرستادیم، پیامک هاتون رو چک کردین؟
برای ثبتنام و توضیحات بیشتر وارد لینک زیر شوید
alaatv.com/landing/38
alaatv.com/landing/38%(#ff0000)[از تخفیف ویژه پیش فروش جا نمودید]
@M-an برنامه روزانه نداره ؟
-
@M-an برنامه روزانه نداره ؟
Alireza Mousavi فعلا همینطور دارن فعال میکنن درسا رو
هنوز به جز یه کلیپ مشاوره ای چیزی نزاشتن
کاش زودتر برنامه بدن ما از بلاتکلیفی در بیاییم -
جزوه هارو چطوری باید دان کنیم؟
-
درود بر آلایی های دوسداشتنی،
امروز روز بارگذاری ویژه برنامهی امتحان نهایی هست و از دیشب داریم فیلمها و جزوات رو دونه دونه قرار میدیم
روی داشبورد ویژه امتحان نهایی:
https://Alaatv.com/panel/emtahan-nahaeeتو این برنامه مطالعاتی که خدمت شما دادیم از فردا ساعت ۱۶:۳۰ مطالعه شما با درس دینی شروع میشه
جزوات رو کامل بارگذاری می کنیم که بتونید پرینت کنید و فیلمها متناسب با برنامه مطالعاتی هر هفته، اوایل هفته از تنور میاد بیرون و تو داشبورد قرار می گیره.البته تو بعضی دروس از برنامه مطالعاتی جلو هم زدیم
کل جزوات و فیلم های هفته اول، تا فردا قبل از شروع برنامه به امید خدا رو پنل امتحان نهایی کامل میشه که حسابی از یه محصول با کیفیت و بی نظیر و منظم نهایت لذت رو ببرید.
-
M M.an این موضوع را در سنجاق کرد
-
درود بر آلایی های دوسداشتنی،
امروز روز بارگذاری ویژه برنامهی امتحان نهایی هست و از دیشب داریم فیلمها و جزوات رو دونه دونه قرار میدیم
روی داشبورد ویژه امتحان نهایی:
https://Alaatv.com/panel/emtahan-nahaeeتو این برنامه مطالعاتی که خدمت شما دادیم از فردا ساعت ۱۶:۳۰ مطالعه شما با درس دینی شروع میشه
جزوات رو کامل بارگذاری می کنیم که بتونید پرینت کنید و فیلمها متناسب با برنامه مطالعاتی هر هفته، اوایل هفته از تنور میاد بیرون و تو داشبورد قرار می گیره.البته تو بعضی دروس از برنامه مطالعاتی جلو هم زدیم
کل جزوات و فیلم های هفته اول، تا فردا قبل از شروع برنامه به امید خدا رو پنل امتحان نهایی کامل میشه که حسابی از یه محصول با کیفیت و بی نظیر و منظم نهایت لذت رو ببرید.
@M-an
سلام
خسته نباشید
زمانی که در داشبور چتر نجات و امتحان نهایی بر روی space میزنم، ویدئو متوقف نمیشود اما در حالی که در داشبورد راه ابریشم یا محصولات من باز میکنم هم کلید عقب و جلو کار میکند و هم کلید space لطفا به تیم فنی ارجاع کنید تا کلیدهای کیبورد در داشبورد چترنجات و داشبورد امتحان نهایی فعال بشود.
با تشکر -
@M-an
سلام
خسته نباشید
زمانی که در داشبور چتر نجات و امتحان نهایی بر روی space میزنم، ویدئو متوقف نمیشود اما در حالی که در داشبورد راه ابریشم یا محصولات من باز میکنم هم کلید عقب و جلو کار میکند و هم کلید space لطفا به تیم فنی ارجاع کنید تا کلیدهای کیبورد در داشبورد چترنجات و داشبورد امتحان نهایی فعال بشود.
با تشکرAmir_Gharebagheri
من هم در اپلیکیشن به دروسِ (حسابان و هندسه و گسسته و فیزیک و شیمی) دسترسی دارم و فیلم های این بخش ها موجودن
ولی
در داشبورد شلیک نهایی (از طریق سایت) به علاوه دروس بالا، دروس عمومیِ ( فارسی و زبان و عربی و دینی) هم رو نشون میده
که البته برای هیچ کدوم از دروس (هم تخصصی و هم عمومی) در سایت هیچ گام و فیلم و جزوه ای موجود نیست
الان برای من عمومی ها هم فعال هستند یا خیر؟
ابریشم پرو رو دارم -
Amir_Gharebagheri
من هم در اپلیکیشن به دروسِ (حسابان و هندسه و گسسته و فیزیک و شیمی) دسترسی دارم و فیلم های این بخش ها موجودن
ولی
در داشبورد شلیک نهایی (از طریق سایت) به علاوه دروس بالا، دروس عمومیِ ( فارسی و زبان و عربی و دینی) هم رو نشون میده
که البته برای هیچ کدوم از دروس (هم تخصصی و هم عمومی) در سایت هیچ گام و فیلم و جزوه ای موجود نیست
الان برای من عمومی ها هم فعال هستند یا خیر؟
ابریشم پرو رو دارم -
سلام دوستان آلایی ،
در پک شلیک نهایی آلاء (ویژه امتحان نهایی دوازدهم) حواسمون به حجم فیلمها و میزان زمان شما برای مطالعه و فیلم دیدن و حل سوال بوده، خیالتون راحت.الان فیلمهایی که تو برنامه مشاور مشخص کرده رو ببینید(درسنامه)،
بعدش ۱۳ دوره امتحان نهایی رو قشنگ موضوع بندی شده براتون میذاریم، اونا رو حل کنید و حل دبیر رو ببینید.
حالا مشاور آلاء بیشتر راهنمایی می کنند تو کلیپ های مشاوره ای که براتون میذاریم.
فقط دقت کنید که فیلم ها مطابق برنامه مطالعاتی براتون قرار می گیره البته الان برای چندین روز جلوتر از برنامه هم قرار گرفته.
به دور از هر حاشیه فقط با شلیک نهایی ۲۰ بشیداگر شلیک نهایی رو نداری از اینجا بگیر:
https://alaatv.com/landing/38
تخفیف ۵۰ درصدی رو هم ۳ روز تمدید کردیم از دست ندین -
یه سری از بچه ها پیام میدین و درخواست کارت به کارت برای فعال شدن محصولات آلاء رو دارین
ببینید بچه ها وقتی خودشتون از سایت خرید می کنید و از طریق درگاه سایت پرداخت می کنید اتوماتیک همون لحظه محصول براتون فعال میشهاما در حالت کارت به کارت باید بعدش تیکت بزنید تا پرداخت رو ثبت کنند براتون و بعدش فعال بشه.
حالا اگر کسی امکان خرید از سایت رو نداره، رمز دوم و... نداره می تونه کارت به کارت کنه،
شماره کارت آلاء:
5041721113029152
به نام توسعه علمی آموزشی عدالت محور آلاء
بانک رسالت هست. -
سلام دوستان آلایی ،
در پک شلیک نهایی آلاء (ویژه امتحان نهایی دوازدهم) حواسمون به حجم فیلمها و میزان زمان شما برای مطالعه و فیلم دیدن و حل سوال بوده، خیالتون راحت.الان فیلمهایی که تو برنامه مشاور مشخص کرده رو ببینید(درسنامه)،
بعدش ۱۳ دوره امتحان نهایی رو قشنگ موضوع بندی شده براتون میذاریم، اونا رو حل کنید و حل دبیر رو ببینید.
حالا مشاور آلاء بیشتر راهنمایی می کنند تو کلیپ های مشاوره ای که براتون میذاریم.
فقط دقت کنید که فیلم ها مطابق برنامه مطالعاتی براتون قرار می گیره البته الان برای چندین روز جلوتر از برنامه هم قرار گرفته.
به دور از هر حاشیه فقط با شلیک نهایی ۲۰ بشیداگر شلیک نهایی رو نداری از اینجا بگیر:
https://alaatv.com/landing/38
تخفیف ۵۰ درصدی رو هم ۳ روز تمدید کردیم از دست ندین@M-an مثلا الان برنامه که نوشته درس1 یعنی فقط درسنامشو پیش بریم ؟ سوالا بمونه برا بعد؟
-
بچها نظرتون در مورد فیزیک شلیک نهایی چیه؟
مخصوصا دبیرش -
بچها نظرتون در مورد فیزیک شلیک نهایی چیه؟
مخصوصا دبیرشاحمد رضا 0 برای کسایی که صفر صفرن خوبه یا کسایی که تشریحیشون ضعیفه
-
احمد رضا 0 برای کسایی که صفر صفرن خوبه یا کسایی که تشریحیشون ضعیفه
Houman M آره خب ولی من حس میکنم دبیرش شاید تجربه اش به اندازه ی بقیه ی دبیران فیزیک آلا نباشه
من خودم ابریشم آقای طلوعی رو داشتم -
Houman M آره خب ولی من حس میکنم دبیرش شاید تجربه اش به اندازه ی بقیه ی دبیران فیزیک آلا نباشه
من خودم ابریشم آقای طلوعی رو داشتماحمد رضا 0 گفتم که فقط برای تشریحی یا اونایی که صفرن میتونن یچیزی برای نهایی جور کنن وگرنه حرفه ای نیست و بدرد کنکور فک نکنم بخوره حداقل درسنامه و تدریسش
هیچ استادی به پای استاد طلوعی و استاد یاری نمیرسه حالا استاد محمدی بماند