درصد بهتر توی شیمی
-
سلام بچه ها
سوال از شیمی داشتم
من این درسو دو دور یا حتی بیشتر خوندم و مشکلی توی مفاهیم در 90 درصد قسمت ها ندارم وبه کتاب مسلطم {البته توی مسایل زیاد خوب نیستم اما میتونم روتینا رو ج بدم چالشی ها رو نه)
امااااا
توی ازمونای کنکور پارسال و امسال ک از خودم گرفتم درصد بیشتر 45 .50 نداشتم
یعنی اینطوریه که بعد از تحلیل میبینم 20 درصد با بی دقتی توی موردشماریا از دست دادمکلا توی شیمی خیلییییی دقتم پایینه.مثلا زیر لایه و لایه ها چیه دیکه که باید تو شمارش الکترون ها غلط داشته باشم
در حال حاضر کتابم موج پایس
بنظرتون ازمون زیاد مشکل و حل میکنه؟از چی ازمون بزنم🙏🥺 -
-
سلام بچه ها
سوال از شیمی داشتم
من این درسو دو دور یا حتی بیشتر خوندم و مشکلی توی مفاهیم در 90 درصد قسمت ها ندارم وبه کتاب مسلطم {البته توی مسایل زیاد خوب نیستم اما میتونم روتینا رو ج بدم چالشی ها رو نه)
امااااا
یعنی اینطوریه که بعد از تحلیل میبینم 20 درصد با بی دقتی توی موردشماریا از دست دادمکلا توی شیمی خیلییییی دقتم پایینه.مثلا زیر لایه و لایه ها چیه دیکه که باید تو شمارش الکترون ها غلط داشته باشم
بنظرتون ازمون زیاد مشکل و حل میکنه؟از چی ازمون بزنم🙏🥺Nazanin Nobakht سلام
دوره چتر نجات 2 با روح الله حاجی سلیمانی خیلی میتونه مشکل مسائلتون رو حل کنه
در صورتی ک روی مباحث به گفته خودتون تسلط کامل دارین فقط ازمون زمان دار میتونه مشکل رو حل کنه
ولی اگه مشکل در مفاهیم دارید باید با تمرکز بیشتری هم مطالعه داشته باشید هم روی سوالات رو بخونید
دقت بیشتر عامل موفقیتت میتونه باشه -
سلام بچه ها
سوال از شیمی داشتم
امااااا
بنظرتون ازمون زیاد مشکل و حل میکنه؟از چی ازمون بزنم🙏🥺Nazanin Nobakht این اشتباهات اکثرا داریم مثلا تو ریاضی میخوام ۶رو بنویسم یهو بخودم میام میبینم ۴نوشتم 😅
ولی به نظرم برمیگرده به تمرکز ادم باید تمرکزتو افزایش بدی حالا با هر روشی که بلدی -
Nazanin Nobakht این اشتباهات اکثرا داریم مثلا تو ریاضی میخوام ۶رو بنویسم یهو بخودم میام میبینم ۴نوشتم 😅
ولی به نظرم برمیگرده به تمرکز ادم باید تمرکزتو افزایش بدی حالا با هر روشی که بلدیAlireza Mousavi
دقیقا این اشتباهت وقتی زماندار میزنم خیلی بیشتر میشن
مخصوصا اون تیپ ترکیبات آلی شمارش کربن و هیدروژن
اینا رو آدم بلده ولی خب... -
Alireza Mousavi
دقیقا این اشتباهت وقتی زماندار میزنم خیلی بیشتر میشن
مخصوصا اون تیپ ترکیبات آلی شمارش کربن و هیدروژن
اینا رو آدم بلده ولی خب...Nazanin Nobakht توی تستای زماندار اوایل اینجوریه بعدش دیگه اتومات سرعتو دقتت میره بالا