گیج شدم یه ذره:)
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر ❤️
توی تست های گیاهی فصل۹ به این دو تا مورد برخوردم
مورد اول اینکه هورمون آبسیزیک اسید باعث افزایش تنفس نوری در گیاه میشهو مورد دوم اینکه همین هورمون یعنی آبسیزیک اسید باعث کاهش فتوسنتز میشه ...
خب حالا من واقعا متوجه نمیشم ،فرق تنفس نوری با فتوسنتز چیه ؟! -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
سلام خسته نباشید،
ابسیزیک اسید چون روزنه های هوایی را می بندد،تباد گاز های اکسیژن و کربن دی اکسید از روزنه ها نیز متوقف میشود با کاهش مقدار کربن دی اکسی در بستره کلروپلاست فعالیت روبیسکو در جهت کربوکسیلازی کاهش می یابد و شدت فتوسنتز کاهش می یابد. و از طرفی چون اکسیژن در بستره کلروپلاست افزایش می یابد فعالیت روبیسکو در جهت اکسیژنازی بیشتر میشود و بر تنفس نوری افزوده میشود. -
مورد اول اینکه هورمون آبسیزیک اسید باعث افزایش تنفس نوری در گیاه میشهو مورد دوم اینکه همین هورمون یعنی آبسیزیک اسید باعث کاهش فتوسنتز میشه ...
خب حالا من واقعا متوجه نمیشم ،فرق تنفس نوری با فتوسنتز چیه ؟!پرستو بابایی درود ✨ نگران نباش ترکیب با دوازدهمه
-
خب حالا من واقعا متوجه نمیشم ،فرق تنفس نوری با فتوسنتز چیه ؟!پرستو بابایی سال دوازدهم با تنفس نوری آشنا می شوید
مربوط به تولید کربن دی اکسید با استفاده از اکسیژن است
که در شرایط کمبود کربن دی اکسید و زیاد بود اکسیژن این اتفاق میوفتد و باعث کاهش محصولات فتوسنتزی میشه و این به ضرر گیاهه -
خب حالا من واقعا متوجه نمیشم ،فرق تنفس نوری با فتوسنتز چیه ؟!پرستو بابایی در هر صورت در دو حالتی که ذکر کردید در اثر بسته شدن روزنه هستش (در اثر آبسیزیک اسید )
-
-
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
پرستو بابایی موفق باشید 🌷
-
پرستو بابایی خواهش میکنم:smiling_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
پرستو بابایی منم خواهش می کنم
چون اولین نفر گفتم این تو دوازدهمه
الانم تشکر کردی مشخص نیست😔 -
پرستو بابایی خواهش میکنم:smiling_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
Farhadd در گیج شدم یه ذره:) گفته است:
شما ؟🚶🏼♀️😂
-
الانم تشکر کردی مشخص نیست😔@Matrix در گیج شدم یه ذره:) گفته است:
الانم تشکر کردی مشخص نیست😔نه تو همون لحظه بهم گفتی مرسی عزیزدل 💕
-
@Matrix در گیج شدم یه ذره:) گفته است: