حد ..
-
-
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
پرستو بابایی
سلام🌱💫
گزینه ۴ میشه؟
چون از سه بزرگتر جز صحیح به چشم میخوره و جز صحیح یعنی دشمن حد. البته به شرط عدم وجود عامل صفر شونده که انشاالله سال بعد میخونین.
اگر حرفم درست باشه اینجوری مثلا a به دست میاد یک و b صفر که اگر یک تو گزینه ها بود امکان اشتباه زدنش وجود داشت. -
پرستو بابایی
سلام🌱💫
گزینه ۴ میشه؟
چون از سه بزرگتر جز صحیح به چشم میخوره و جز صحیح یعنی دشمن حد. البته به شرط عدم وجود عامل صفر شونده که انشاالله سال بعد میخونین.
اگر حرفم درست باشه اینجوری مثلا a به دست میاد یک و b صفر که اگر یک تو گزینه ها بود امکان اشتباه زدنش وجود داشت.پرستو بابایی
سلام🌱💫
گزینه ۴ میشه؟
اگر حرفم درست باشه اینجوری مثلا a به دست میاد یک و b صفر که اگر یک تو گزینه ها بود امکان اشتباه زدنش وجود داشت.ممنون مهرسا جان 🌸🌱
پس هر جا جزء صحیح داشتیم حد نداریم یعنی ؟! -
پرستو بابایی
سلام🌱💫
گزینه ۴ میشه؟
اگر حرفم درست باشه اینجوری مثلا a به دست میاد یک و b صفر که اگر یک تو گزینه ها بود امکان اشتباه زدنش وجود داشت.ممنون مهرسا جان 🌸🌱
پس هر جا جزء صحیح داشتیم حد نداریم یعنی ؟!پرستو بابایی اگر عبارت داخل براکت صحیح باشه حد نداریم مثلا 3=[3بیشتر] و 2=[3کمتر] ؛ مگر اینکه براکت در عبارتی مساوی صفر ضرب شه مثلا xوقتی میل کنه به سه حد داره؛ اگر عبارت داخل براکت صحیح نباشه که کلا حد داریم مثلا 0=[0.5 بیشتر] و 0=[0.5 کمتر]
-
پرستو بابایی اگر عبارت داخل براکت صحیح باشه حد نداریم مثلا 3=[3بیشتر] و 2=[3کمتر] ؛ مگر اینکه براکت در عبارتی مساوی صفر ضرب شه مثلا xوقتی میل کنه به سه حد داره؛ اگر عبارت داخل براکت صحیح نباشه که کلا حد داریم مثلا 0=[0.5 بیشتر] و 0=[0.5 کمتر]
-
پرستو بابایی
سلام🌱💫
گزینه ۴ میشه؟
پس هر جا جزء صحیح داشتیم حد نداریم یعنی ؟!پرستو بابایی اگر پشتش عامل صفر کننده داشته باشه حد داره.
-
پرستو بابایی
سلام🌱💫
گزینه ۴ میشه؟
پس هر جا جزء صحیح داشتیم حد نداریم یعنی ؟! -
پرستو بابایی
سلام🌱💫
گزینه ۴ میشه؟
پس هر جا جزء صحیح داشتیم حد نداریم یعنی ؟!پرستو بابایی
خواهش میکنم عزیزم💫🌸
نه ببین بستگی داره مثلا عبارت براکت x رو در نظر بگیر
نمودارشم مهمه به ذهنت بیار از بازه صفر تا ۱ باز هر چی نقطه توشه اینا حد دارن از دو طرف به سمتشون میل کنیم میشه ۰
ولی حالا خود یک رو در نظر بگیر از چپ بیایم پیشش میشه صفر از راست بیایم میشه یک. خب حالا که برابر نشد پس یعنی در نقاطی که داخل براکتو عدد صحیح کنن حد نداره . -
پرستو بابایی
سلام🌱💫
گزینه ۴ میشه؟
اگر حرفم درست باشه اینجوری مثلا a به دست میاد یک و b صفر که اگر یک تو گزینه ها بود امکان اشتباه زدنش وجود داشت.Mehrsa 14
اون عامل صفر کننده هم اینجوریه که مثلا (x]×(x-2]
(اون علامت ضرب فقط به خاطر اینه که نمی تونستم بنویسم با تایپ😅چون جبری هارو نمیذارن علامتشو)
الان اگر حد رو در نقطه ۲ بخوان درسته که براکت راست و چپش فرق داره و یکی میشه ۲ یکی ۱ ولیییی تو عبارت بغلیش اگر ۲ رو بذاریم میشه صفر پس در این نقطه حد داره.
پ.ن اون عامل صفرشونده هم که گفتم ولش کن اونو سال بعد تو مشتق میخونین که فرق داره برا حد نیست برا مشتقه. -
پرستو بابایی اگر عبارت داخل براکت صحیح باشه حد نداریم مثلا 3=[3بیشتر] و 2=[3کمتر] ؛ مگر اینکه براکت در عبارتی مساوی صفر ضرب شه مثلا xوقتی میل کنه به سه حد داره؛ اگر عبارت داخل براکت صحیح نباشه که کلا حد داریم مثلا 0=[0.5 بیشتر] و 0=[0.5 کمتر]
Nosalious اون x در خط سوم[x]x-3هست
ممنونم✨
-
@0yasin-sh0 در حد .. گفته است:
پرستو بابایی اگر پشتش عامل صفر کننده داشته باشه حد داره.
@0yasin-sh0 در حد .. گفته است:
از شما هم واقعا مچکرم بابت توضیحات کامل 🌹
-
پرستو بابایی
خواهش میکنم عزیزم💫🌸
نمودارشم مهمه به ذهنت بیار از بازه صفر تا ۱ باز هر چی نقطه توشه اینا حد دارن از دو طرف به سمتشون میل کنیم میشه ۰
ولی حالا خود یک رو در نظر بگیر از چپ بیایم پیشش میشه صفر از راست بیایم میشه یک. خب حالا که برابر نشد پس یعنی در نقاطی که داخل براکتو عدد صحیح کنن حد نداره .Mehrsa 14
(اون علامت ضرب فقط به خاطر اینه که نمی تونستم بنویسم با تایپ😅چون جبری هارو نمیذارن علامتشو)
الان اگر حد رو در نقطه ۲ بخوان درسته که براکت راست و چپش فرق داره و یکی میشه ۲ یکی ۱ ولیییی تو عبارت بغلیش اگر ۲ رو بذاریم میشه صفر پس در این نقطه حد داره.
پ.ن اون عامل صفرشونده هم که گفتم ولش کن اونو سال بعد تو مشتق میخونین که فرق داره برا حد نیست برا مشتقه.مرسیی بابت تایمی که گذاشتی 💫 متوجه شدم ❤️
-
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
پرستو بابایی
خواهش میکنم عزیزم💫🌸
ولی حالا خود یک رو در نظر بگیر از چپ بیایم پیشش میشه صفر از راست بیایم میشه یک. خب حالا که برابر نشد پس یعنی در نقاطی که داخل براکتو عدد صحیح کنن حد نداره .Mehrsa 14
پ.ن اون عامل صفرشونده هم که گفتم ولش کن اونو سال بعد تو مشتق میخونین که فرق داره برا حد نیست برا مشتقه.مرسیی بابت تایمی که گذاشتی 💫 متوجه شدم ❤️
پرستو بابایی
خواهش میکنم💚🌱