کتاب چی میگه؟!
-

-
سلام
اینارو که میگم کامل بخونید- پیراپوست فقط در دولپه ( طبق کتاب )
- جوان دو لپه پیراپوست نداره
- مسن دولپه ساقه و ریشه اش پیراپوست میسازه ( برگ همیشه روپوست و پیراپوست نمیسازه )
- حالا با توجه به نحوه آرایش ساقه و ریشه ۲ لپه طبق این شکل دو نوع کامبیوم بوجود میان

- فاصله بین استوانه آوندی و روپوست ( بهش میگن پوست که یاختهای بافت زمینه ای داره همون پارانشیم و کلانشیم ) کامبیوم چوب پنبه ساز بوجود میاد یعنی اینطور

حالا این تقسیم میشه و به بیرون چوب پنبه و به درون پارانشیم میسازه ( قرمزه ) و به به این ۳ بخش پیراپوست میگن ... ( ساقه هم همین آش و همین کاسه )
به عبارتی خود کامبیوم ( از یاخته های مریستمی ) + چوپ پنبه ای شده + پارانشیم پیراپوست میگن
-
سلام
اینارو که میگم کامل بخونید- پیراپوست فقط در دولپه ( طبق کتاب )
- جوان دو لپه پیراپوست نداره
- مسن دولپه ساقه و ریشه اش پیراپوست میسازه ( برگ همیشه روپوست و پیراپوست نمیسازه )
- حالا با توجه به نحوه آرایش ساقه و ریشه ۲ لپه طبق این شکل دو نوع کامبیوم بوجود میان

- فاصله بین استوانه آوندی و روپوست ( بهش میگن پوست که یاختهای بافت زمینه ای داره همون پارانشیم و کلانشیم ) کامبیوم چوب پنبه ساز بوجود میاد یعنی اینطور

حالا این تقسیم میشه و به بیرون چوب پنبه و به درون پارانشیم میسازه ( قرمزه ) و به به این ۳ بخش پیراپوست میگن ... ( ساقه هم همین آش و همین کاسه )
به عبارتی خود کامبیوم ( از یاخته های مریستمی ) + چوپ پنبه ای شده + پارانشیم پیراپوست میگن
_Reza_ مرسی

فقط این که گفته شده سامانه ی بافت (پوششی)در اندام های مسن گیاه میشه پیراپوست
منظورش فقط خارجی ترین لایه یعنی چوب پنبه هست یا کل پیراپوست؟
چون برای مریستم چوب پنبه سازو یاخته های داخلیش گفتین طبق شکل ها و کتاب میشه بافت زمینه ای! -
_Reza_ مرسی

چون برای مریستم چوب پنبه سازو یاخته های داخلیش گفتین طبق شکل ها و کتاب میشه بافت زمینه ای!@M-Tina من گفتم کامبیوم در سامانه بافت زمینه ( تقریبا مابین کلانشیم و پارانشیم ) تشکیل میشه
حالا این پیراپوست که شامل ( ۱ چوب پنبه ۲ مریستمی کامبیوم ۳ پارانشیمی که میسازه ) هست میشه سامانه بافت پوششی جدید در ساقه و ریشه ( قبلا سامانه بافت پوششیش روپوست بوده ) -
_Reza_ مرسی

چون برای مریستم چوب پنبه سازو یاخته های داخلیش گفتین طبق شکل ها و کتاب میشه بافت زمینه ای! -
@M-Tina من گفتم کامبیوم در سامانه بافت زمینه ( تقریبا مابین کلانشیم و پارانشیم ) تشکیل میشه
حالا این پیراپوست که شامل ( ۱ چوب پنبه ۲ مریستمی کامبیوم ۳ پارانشیمی که میسازه ) هست میشه سامانه بافت پوششی جدید در ساقه و ریشه ( قبلا سامانه بافت پوششیش روپوست بوده )