زیست دهم، گوارش مواد
-
سلام. این جمله درسته؟ زمانی که موج الکتریکی به تارهای ماهیچهای بین دو بطن منتقل میشه، انقباض دهلیزها پایان یافته است.
تو یوتیوب چند مورد فیلم نوار قلب دیدم، طبق اون فیلما، در فاصله بین Q تا R پیام الکتریکی تازه به نوک قلب میرسه وهنوز انقباض دهلیزها ادامه داره. انقباض دهلیزی تقریبا از راس R شروع میشد. -
سلام. این جمله درسته؟ زمانی که موج الکتریکی به تارهای ماهیچهای بین دو بطن منتقل میشه، انقباض دهلیزها پایان یافته است.
تو یوتیوب چند مورد فیلم نوار قلب دیدم، طبق اون فیلما، در فاصله بین Q تا R پیام الکتریکی تازه به نوک قلب میرسه وهنوز انقباض دهلیزها ادامه داره. انقباض دهلیزی تقریبا از راس R شروع میشد.رضا یوسفی ۵۹۸ در زیست دهم، گوارش مواد گفته است:
انقباض دهلیزی تقریبا از راس R شروع میشد.
فکر می کنم منظورتون انقباض بطنی هستش و اِلا انقباض دهلیزی از وسط P تا نزدیک راس R ادامه داره
-
به نظر من این گزاره ای که گفتید غلطه ..
البته احتمال اینکه اشتباه کرده باشم هست چون ریز نکات این فصل رو زیاد یادم نیست. -
رضا یوسفی ۵۹۸ در زیست دهم، گوارش مواد گفته است:
انقباض دهلیزی تقریبا از راس R شروع میشد.
فکر می کنم منظورتون انقباض بطنی هستش و اِلا انقباض دهلیزی از وسط P تا نزدیک راس R ادامه داره
پرستو بابایی ارسال پیام زودتر از انقباض مکانیکی صورت میگره.
حالا بحث اینه که وقتی پیام به میانه دو بطن میرسه، وضعیت مکانیکی دهلیز چیه؟ -
پرستو بابایی ارسال پیام زودتر از انقباض مکانیکی صورت میگره.
حالا بحث اینه که وقتی پیام به میانه دو بطن میرسه، وضعیت مکانیکی دهلیز چیه؟رضا یوسفی ۵۹۸
بله دقیقا ،مثلا پیام انقباض دهلیز ها زودتر از وسط های استراحت عمومی تا وسط Pهست اگه اشتباه نکرده باشم .
به نظر من در اون زمان دهلیز داره منقبض میشه -
تو یوتیوب چند مورد فیلم نوار قلب دیدم، طبق اون فیلما، در فاصله بین Q تا R پیام الکتریکی تازه به نوک قلب میرسه وهنوز انقباض دهلیزها ادامه داره. انقباض دهلیزی تقریبا از راس R شروع میشد.رضا یوسفی ۵۹۸ سلام
این جمله درست نیست
انقباض دهلیز ها تا محدوده ی موج R ادامه داره.