Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
شلیک نهایی فیزیک
-
سلام وقت بخیر. من خیلی حوصله خوندن کتابو ندارم مخصوصا اینکه دارم برای اولین بار میخونمش و سرسام اوره برام! بنظرتون نمونه سوالای نهایی هر فصل فیزیکو بخونم از شلیک نهایی خوبه؟ حالا بعدش سعی میکنم یدور کتابم نگاه بندازم برای حفظیجاتش... اوف نمیدونم سردرگمم بگین چیکار کنم
-
-
-
Wujian کلا از حفظیات و مفهومیات متن کتابی شاید 2 تا 63 نمره بیاد که اونا هم همش در فصل 3 و 4 است
-
شلیک نهایی ندارم ولی فکر کنم این فایل حفظیات بدردت بخوره
-
مطمئن باش کتابو دقیق نخونی نمره از دست میدی از مفهوم ها و تعریفا صد در صد سوال میاد تو حل نهایی ها میتونی ببینی و به شلیک نهایی اکتفا نکن چون سطح سوالا بالاتر از قبل خواهد بود جزوه درسنامه شلیک خوب جمع جورشون کرده اول اونو بخون بعد کتابو ببین که چیزی جا نندازی
-
Amir ali Nikfard اتفاقا هر سال سوال جاخالی یا صحیح غلط و مفهومی از فصل 1و2 صد در صد بوده
اکثرا از کل فصل ها هست و 3 نمره هم بیشتره
با توجه به دینی دیروز شاهد خواهیم بود که از جایی سوال میدن هیچکس نگاشم نکرده -
Amir ali Nikfard خییلی عالی دستت درد نکنه
-
Houman M اهان منم خودم به این فکر میکردم که بجای فیلمای درسنامه جزوشو بخونم تنها نگرانیم این بود که الا متاسفانه جزوه هاش خیلی غلط داره و اعصاب خورد کنه مثلا من کتابای راه ابریشمو بیش از 1 میلیون پول دادم خریدم اما انقدر غلط داشت که نو و بدون استفاده یه گوشه افتاده...
جزوه های شلیک نهایی اینجوری نیستن؟ حداقل غلط علمی نداشته باشه خوبه باز با املایی میشه یه کاری کرد -
Wujian به نظر من کفایت نمیکنه برای نمره خوب بهتر اول یه دور کل کتاب بخونی بعد پنج آزمون شلیک (و نهایی پلاس که هنوز قرار ندادن) در آخر سوالات نهایی چون مثل اینکه سوالا جدید طرح میکنن با توجه به دینی اصلا روا نیست که به کتاب بی توجهی شه
درباره جزوات شلیک هم باید بگم غلط های کوچیک داشت علمی و املایی که فیلم ببینی درستش میشه کرد در حد یک یا چند کلمه
-
مارشمالو هعی پس امیدوارم بتونم غلطاشو متوجه بشم. کاش الا از لحاظ ویراستاری بهتر عمل میکرد بخدا خیلی حیفه که فقط بخاطر اشتباهای تایپی یه جزوه رو بوسید گذاشت کنار
راستی جزوش اونقدر کامل و مثل کتاب هست که خود کتابو نخوند؟ مثلا جزوه بعد ازمون بعد نهایی پلاس بعد نهایی؟ حالا مثلا اگ وقتی بود کتاب -
Wujian متاسفانه چند جا سوتی های ریزی داره جزوه پیشنهاد میکنم کتابو بزاری کنار جزوه هماهنگ باهم پیش ببری بخونی اینجوری چیزی جا نمیمونه و جاهایی که مهم تره رو از جزوه میفهمی
جزوه هم همون کتابه فقط مرتب و جمع و جورش کرده -
-
مارشمالو در شلیک نهایی فیزیک گفته است:
Wujian نه به نظر من خیلی خلاصه هست خیلی خیلی جنبه جمع بندی داره
فیلما و با دور تند ببینید بهتره اگه تو فیزیک مشکل دارید
Houman M در شلیک نهایی فیزیک گفته است:
Wujian متاسفانه چند جا سوتی های ریزی داره جزوه پیشنهاد میکنم کتابو بزاری کنار جزوه هماهنگ باهم پیش ببری بخونی اینجوری چیزی جا نمیمونه و جاهایی که مهم تره رو از جزوه میفهمی
جزوه هم همون کتابه فقط مرتب و جمع و جورش کردهاوه... یهو چه ضد و نقیض شد نظراتتون
حالا یه کاری میکنمش ممنونم -
مارشمالو معلومه جمع بندیه مخصوص کسایی که حرفه ای پیش رفتن یا با راه ابریشم و فقط حفظیات. باید بلد باشن نه کسایی که نمیتونن مثالای کتابو حل کنن
کسی که ندونه فیزیک چنتا نقطه داره باید بره فیلم ببینه و کتاب بخونه -
این پست پاک شده!