شلیک نهایی، ۶۰امتیاز طلایی
-
Amir_Gharebagheri کی میتونم حجم زیاد فیلم های چتر رو تموم کنه من فیزیک دوازدهم رو با چتر تموم کردم ولی دهنم آسفالت شد
-
با احترام یک تقاضای دیگه از شما آلای عزیز دارم اینکه برنامه مطالعاتی رو اول در داشبورد قرار بدن بعد تو چنل ت ل گ ر ا م بزارن یا حتی ویدیوی جدیدی که استاد باغانی تدارک دیدن و نزدیک 20 دقیقه هم هستش و مشاوره برای امتحان دین و زندگی و چون حجمش زیاده دانلودش تو برنامه ذکر شده سخته
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر اهدافتان در تلاش باشین
میدونید که امسال امتحان نهایی تاثیر زیادی در کنکور شما داره، ما هم در آلاء همانند همیشه تو این مسیر همراه شما خواهیم بود تا بتونیم امتیاز امتحان نهایی رو کسب کنیداینطوری بگم که آلا فکر همه جاش رو کرده:
- چه شروع از صفر باشی!
- چه شب امتحانی!!
- چه از الان به فکر ۲۰ نهایی هستی!!
شلیک نهایی به صورتی طراحی شده که شما از اواسط اردیبهشت تا شب امتحان تمامی مباحث رو چندیییین بار مرور میکنی
بهت قول میدم برای شب امتحان هم جوابه
شلیک نهایی آلاء فقط یک دوره ویره کسب ۲۰ امتحان نهایی نیست!!
با شلیک نهایی ۶۰٪ امتیاز کنکورت رو جمع میکنی- ٪۴۰ امتیاز نهایی
- ۲۰٪ امتیاز تستهای دوازدهم کنکور ۱۴۰۲
۳ویژگی مهم شلیک نهایی:
۱. تحلیل ۱ به ۱ امتحان نهایی سالهای گذشته/نظام جدید
۲. بررسی سوالات احتمالی امتحان نهایی، به پیچدگی کنکور سراسری
۳. جزوهی ویدیویی خط به خط کتاب درسی + جزوهی ویژه امتحان نهایی
بچه های راه ابریشم پرو که این محصول رو رایگان دریافت می کنن، یعنی هر درس راه ابریشم پرو رو داشته باشی، نهایی اون هم براتون فعال میشه
بچه هایی که راه ابریشم دروس عمومی داشتن، برای هر درسی که دارن نهاییش هم فعال میشه
برای بچه های ۱۱۰ ای هم دیروز یه پیامک فرستادیم، پیامک هاتون رو چک کردین؟
برای ثبتنام و توضیحات بیشتر وارد لینک زیر شوید
alaatv.com/landing/38
alaatv.com/landing/38%(#ff0000)[از تخفیف ویژه پیش فروش جا نمودید]
سلام دوستان امروز آزمون نهایی دین و زندگی خارج کشور برگزار شده
فکر میکنم نمونه سوالاتش توی نت باشه@malmir
-
-
احمد رضا 0
سلام
من چیزی پیدا نکردم
لطفا اگه کسی پیدا کرد، اینجا بفرسته
خیلی ممنون -
احمد رضا 0 این زده 20 اردیبهشت ؟
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر اهدافتان در تلاش باشین
میدونید که امسال امتحان نهایی تاثیر زیادی در کنکور شما داره، ما هم در آلاء همانند همیشه تو این مسیر همراه شما خواهیم بود تا بتونیم امتیاز امتحان نهایی رو کسب کنیداینطوری بگم که آلا فکر همه جاش رو کرده:
- چه شروع از صفر باشی!
- چه شب امتحانی!!
- چه از الان به فکر ۲۰ نهایی هستی!!
شلیک نهایی به صورتی طراحی شده که شما از اواسط اردیبهشت تا شب امتحان تمامی مباحث رو چندیییین بار مرور میکنی
بهت قول میدم برای شب امتحان هم جوابه
شلیک نهایی آلاء فقط یک دوره ویره کسب ۲۰ امتحان نهایی نیست!!
با شلیک نهایی ۶۰٪ امتیاز کنکورت رو جمع میکنی- ٪۴۰ امتیاز نهایی
- ۲۰٪ امتیاز تستهای دوازدهم کنکور ۱۴۰۲
۳ویژگی مهم شلیک نهایی:
۱. تحلیل ۱ به ۱ امتحان نهایی سالهای گذشته/نظام جدید
۲. بررسی سوالات احتمالی امتحان نهایی، به پیچدگی کنکور سراسری
۳. جزوهی ویدیویی خط به خط کتاب درسی + جزوهی ویژه امتحان نهایی
بچه های راه ابریشم پرو که این محصول رو رایگان دریافت می کنن، یعنی هر درس راه ابریشم پرو رو داشته باشی، نهایی اون هم براتون فعال میشه
بچه هایی که راه ابریشم دروس عمومی داشتن، برای هر درسی که دارن نهاییش هم فعال میشه
برای بچه های ۱۱۰ ای هم دیروز یه پیامک فرستادیم، پیامک هاتون رو چک کردین؟
برای ثبتنام و توضیحات بیشتر وارد لینک زیر شوید
alaatv.com/landing/38
alaatv.com/landing/38%(#ff0000)[از تخفیف ویژه پیش فروش جا نمودید]
@M-an
فیزیک نهایی پلاس چزوش هست خودش نیس یا من نمیتونم پیدا کنم؟ -
@M-an تیکت زدم جواب ندادن نمیشه خودتون یه پیگیری کنید
-
حدود دو هفتهی پیش بود که صفر تا صد فیزیک دوازدهم استاد محمدرضا یاری به اتمام رسید و میخواستیم برای پایانبندی این دوره یک جلسهی رفع اشکال هم براتون برگزار کنیم
باتوجه به اینکه دوازدهمی های گلمون فردا امتحان نهایی فیزیک دارن، از استاد یاری خواستیم که این جلسهی رفع اشکال رو امشب برگزار کنن تا شما بتونین سوالات نهاییتون رو بپرسین و فردا صبح با آرامش برین سر آزمونسوالاتون رو آماده کنین امشب حدود ساعت 21:30 گروه دورهمی آلایی ها رو باز میکنیم تا بتونین سوالاتون رو بفرستین
این جلسه در تلگرام هست
-
حدود دو هفتهی پیش بود که صفر تا صد فیزیک دوازدهم استاد محمدرضا یاری به اتمام رسید و میخواستیم برای پایانبندی این دوره یک جلسهی رفع اشکال هم براتون برگزار کنیم
باتوجه به اینکه دوازدهمی های گلمون فردا امتحان نهایی فیزیک دارن، از استاد یاری خواستیم که این جلسهی رفع اشکال رو امشب برگزار کنن تا شما بتونین سوالات نهاییتون رو بپرسین و فردا صبح با آرامش برین سر آزمونسوالاتون رو آماده کنین امشب حدود ساعت 21:30 گروه دورهمی آلایی ها رو باز میکنیم تا بتونین سوالاتون رو بفرستین
این جلسه در تلگرام هست
@M-an خیلی هم عالی فقط من که تلگرام ندارم چیکار کنم؟
-
M M.an سنجاق این موضوع را در 2% برداشت