بیا کمکککککک بدو آفرین💀
-
@PHys
https://forum.alaatv.com/post/3086593داداش اینو ببین کتاب خودش چنین بیانی داره من هزار تا سوال با
v = wx حل کردم پاسخنامه هم با اون رفته درسنامه هم با اون بودهKourosh Mousavi کتاب میگه اگهههههههه ایکسمون A باشه فلانو بهمان میشه
نگفته که همیشه ایکس دامنه ست -
Kourosh Mousavi میخوای سوال بدم ایکس با A برابر نباشه ؟
@Danial-al
داداش معلومه که سوال هست
داداشمون می گه فرمول
v = xw غلطه -
@PHys
https://forum.alaatv.com/post/3086593داداش اینو ببین کتاب خودش چنین بیانی داره من هزار تا سوال با
v = wx حل کردم پاسخنامه هم با اون رفته درسنامه هم با اون بودهKourosh Mousavi در بیا کمکککککک بدو آفرین💀 گفته است:
v = wx
طبق این رابطه در x=0 سرعت 0 هست اما میدونیم در x=0 سرعت ماکزیمم میشه. یک سوال بفرستید که در اون از v = wx استفاده کرده!!!!!
-
Kourosh Mousavi در بیا کمکککککک بدو آفرین💀 گفته است:
v = wx
طبق این رابطه در x=0 سرعت 0 هست اما میدونیم در x=0 سرعت ماکزیمم میشه. یک سوال بفرستید که در اون از v = wx استفاده کرده!!!!!
@PHys
وایسا داداش -
v = wx
@PHys در بیا کمکککککک بدو آفرین💀 گفته است:
v = wx
اکثر سوالا همین استفاده میشه من اینو از A بیش تر دیدم
-
@PHys در بیا کمکککککک بدو آفرین💀 گفته است:
v = wx
اکثر سوالا همین استفاده میشه من اینو از A بیش تر دیدم
-

از فرمول های کتاب میتونید بدست بیارید.اثبات این رابطه به کمک قانون دوم نیوتن ممکنه ...
F=ma
F=mdv/dt
F=mvdv/dx
Fdx=mvdv
چون حرکت هماهنگ ساده است F=-kx :
kxdx=mvdv-
کافیه از دو طرف انتگرال گرفت تا به رابطه بالا رسید.طبق رابطه ای که در عکس هست در x=0 سرعت ماکزیمم و در x=A سرعت 0 هست.
-

از فرمول های کتاب میتونید بدست بیارید.اثبات این رابطه به کمک قانون دوم نیوتن ممکنه ...
F=ma
F=mdv/dt
F=mvdv/dx
Fdx=mvdv
چون حرکت هماهنگ ساده است F=-kx :
kxdx=mvdv-
کافیه از دو طرف انتگرال گرفت تا به رابطه بالا رسید.طبق رابطه ای که در عکس هست در x=0 سرعت ماکزیمم و در x=A سرعت 0 هست.
@PHys
کاملا درسته من اشتباه کردم

از این فرمول می تونم تو کجا ها استفاده کنم؟ -
@PHys
کاملا درسته من اشتباه کردم

از این فرمول می تونم تو کجا ها استفاده کنم؟Kourosh Mousavi
این با چی برابر هست؟ تساوی نیست که ... -
Kourosh Mousavi
این با چی برابر هست؟ تساوی نیست که ...@PHys

-
@PHys

خب الان این درسته. تصویر قبلی مفهومی نداشت.
ببینید طبق تعریف w^2 میدونیم k/m هست. پس این رابطه شکل دیگه U= 0.5kx^2 هست که انرژی پتانسیل U رو در مکان x میده.
-
K Kourosh Mousavi marked this topic as a question on
-
K Kourosh Mousavi has marked this topic as solved on