غلظت مولاریته؟
-
سلام☘️

اون بخش پاسخنامه که علامت زدم با کجای متن سوال هماهنگی داره؟اصلا منظور از غلظت کل یون ها چیه؟
کدوم یون ها؟
غیر از ?NaCl
لطفا توضیح بدین کامل!🙏🏻@M-Tina
@M-Tina در غلظت مولاریته؟ گفته است:
اصلا منظور از غلظت کل یون ها چیه؟
یعنی میگه اگه تو بیای Nacl رو بشکونی و جدا کنی ازهم یون هاش رو در کل چند مول یون داری؟مثلا اگه یه مولکول Nacl بشکنه دو تا یون تولید میشه دیگه.پس اگه 1 مول سدیم کلرید داشته باشیم با شکستنش دو مول یون داریم
در کل یعنی چند مول یون تو محلول داریم .خب دونوع یون داریم دیگه یون سدیم و یون کلرید که همه اینها 0.3 مول هستند که طبق چیزی که گفتیم مول سدیم کلرید میشه 0.15 مول.@M-Tina در غلظت مولاریته؟ گفته است:
کدوم یون ها؟
کلا دوتا یون داریم دیگه یون سدیم و یون کلرید
غیر از ?NaCl
نه غیر از اون چیزی نداریم .مشخصه دیگه.بعدشم Nacl یون نیست که مولکوله.اجزای سازندش یعنی سدیم و کلر یون هستند
بقیه محاسبات هم مشخصه دیگه ولی اگه نفمیدی بگو توضیح بدم 😄 -
اینم میدونی که سدیم کلرید محلول در اب یون هاش شکسته میشن و پخش میشن.یعنی سدیم و کلر به صورت یون در اب پخش میشه
-
اینم میدونی که سدیم کلرید محلول در اب یون هاش شکسته میشن و پخش میشن.یعنی سدیم و کلر به صورت یون در اب پخش میشه
-
@M-Tina
اصلا منظور از غلظت کل یون ها چیه؟
یعنی میگه اگه تو بیای Nacl رو بشکونی و جدا کنی ازهم یون هاش رو در کل چند مول یون داری؟مثلا اگه یه مولکول Nacl بشکنه دو تا یون تولید میشه دیگه.پس اگه 1 مول سدیم کلرید داشته باشیم با شکستنش دو مول یون داریم
در کل یعنی چند مول یون تو محلول داریم .خب دونوع یون داریم دیگه یون سدیم و یون کلرید که همه اینها 0.3 مول هستند که طبق چیزی که گفتیم مول سدیم کلرید میشه 0.15 مول.@M-Tina در غلظت مولاریته؟ گفته است:
کدوم یون ها؟
کلا دوتا یون داریم دیگه یون سدیم و یون کلرید
غیر از ?NaCl
نه غیر از اون چیزی نداریم .مشخصه دیگه.بعدشم Nacl یون نیست که مولکوله.اجزای سازندش یعنی سدیم و کلر یون هستند
بقیه محاسبات هم مشخصه دیگه ولی اگه نفمیدی بگو توضیح بدم 😄@Mahdi-RE ممنون:sparkles:
خب متوجه شدم از توضیحت که یعنی چی!
یعنی وقتی میگه غلظت کل یون ها یعنی کلرید جدا و سدیم هم جدا
اما خواسته سوال از ما گرم ترکیب یونی سدیم کلرید رو میخواد
پس تقسیم به 2 از اینجا میادنه غیر از اون چیزی نداریم .مشخصه دیگه.بعدشم Nacl یون نیست که مولکوله
اینو من راستش خوندم گیج شدم که نکنه من اشتباه فهمیدم
اما چون هم سدیم و هم کلرید یون هستن ترکیبشون هم یونیه
مگه این که منظورت چیز دیگه ای باشه! -
@Mahdi-RE ممنون:sparkles:
پس تقسیم به 2 از اینجا میادنه غیر از اون چیزی نداریم .مشخصه دیگه.بعدشم Nacl یون نیست که مولکوله
مگه این که منظورت چیز دیگه ای باشه!@M-Tina در غلظت مولاریته؟ گفته است:
پس تقسیم به 2 از اینجا میاد
بله درسته.
مگه این که منظورت چیز دیگه ای باشه!نه گفتی تو سوالات :backhand_index_pointing_down_medium-light_skin_tone: :backhand_index_pointing_down_medium-light_skin_tone: :backhand_index_pointing_down_medium-light_skin_tone:
غیر از ?NaCl
من فکر کردم گفتی توی محلول یون های دیگه ای به غیر از سدیم و کلر داریم
و من در جواب گفتم نه.همین -
@Mahdi-RE ممنون:sparkles:
مگه این که منظورت چیز دیگه ای باشه!@M-Tina اصلا تو دو خط اخر هر چی گفتم رو فراموش کن.
مهم نیس😄