جزوه فیلم های جدید استاد فدایی فرد
-
سلام
هر کسی جزوه فیلم های جدید استاد فدایی فرد (جزوه حرکت شناسی که تا الان 10قسمتش اومده) رو داره اپلود کنه. خــــواهش میکنم
دانش-آموزان-آلاء Arash 0 الهه 2reza213 در جزوه فیلم های جدید استاد فدایی فرد گفته است:
سلام
هر کسی جزوه فیلم های جدید استاد فدایی فرد (جزوه حرکت شناسی که تا الان 10قسمتش اومده) رو داره اپلود کنه. خــــواهش میکنم
دانش-آموزان-آلاء Arash 0 الهه 2هیشکی فیلمای استادو ندید؟؟!! دانش-آموزان-آلاء @ marylb @Dr-Saraaa
-
برا سالای قبل استاد جزوه تایپی داشتن
من پارسال یه بخش از جزوه شکست نورشون رو خوندم مشکلم در اون قسمت حل شدشاید واسه فیلمای امسالشون هم جواب بده
-
marylb خدایی بنویسی یعنی عاااالی میشه! به خدا عاشق جزوه نویسی توام
. چون هم خوش خطه و هم جوابارو ننوشته تا خودمون بنویسیم
-
marylb در جزوه فیلم های جدید استاد فدایی فرد گفته است:
reza213 میخوای یه یا علی بگم بشینم جزوه اینم بنویسم؟
میشه جزوه با پاسخ ریاضیتون رو هم بذارید؟
چون وقت نمی کنم همه قسمتا رو ببینم و جوابا رو خودم بنویسم
ولی واقعا جزواتتون فوق العاده است -
reza213 حالا ببینم چی میشه. چون میخواستم نکته و تست آقای طلوعی رو بنویسم توی فیزیک میخوام فیلمای اونو نگا کنم. اگه مال آقای فدایی فرد رو نگا کردم مینویسم. باید فکر کنممممم چه انتخاب سختی
-
ولی واقعا جزواتتون فوق العاده است@romisa1234 در جزوه فیلم های جدید استاد فدایی فرد گفته است:
ولی واقعا جزواتتون فوق العاده استmarylb راست میگه هاا. اگه جوابم بنویسی که عالی میشه. ولی بدون جوابم باعث میشه ی دور فیلمو ببینیم
-
@romisa1234 در جزوه فیلم های جدید استاد فدایی فرد گفته است:
ولی واقعا جزواتتون فوق العاده استmarylb راست میگه هاا. اگه جوابم بنویسی که عالی میشه. ولی بدون جوابم باعث میشه ی دور فیلمو ببینیم
reza213 حسنش به اینه که جواب رو خود آدم بنویسه. با روش خودش. اگه روش دومی داره بنویسه کنارش نه اینکه از روی نوشته ی یکی دیگه بیاد بخونه. من خودم امتحان کردم اینو که از رو جواب یکی دیگه بخونم کمتر جواب گرفتم به خاطر همینم جاخالی میزارم براش. حالا روی این پیشنهادم باید فکر کنم. رضا داداشی برو درستو بخون این همه موارد فکر کردن برام ایجاد نکن دستت طلا
-
reza213 حسنش به اینه که جواب رو خود آدم بنویسه. با روش خودش. اگه روش دومی داره بنویسه کنارش نه اینکه از روی نوشته ی یکی دیگه بیاد بخونه. من خودم امتحان کردم اینو که از رو جواب یکی دیگه بخونم کمتر جواب گرفتم به خاطر همینم جاخالی میزارم براش. حالا روی این پیشنهادم باید فکر کنم. رضا داداشی برو درستو بخون این همه موارد فکر کردن برام ایجاد نکن دستت طلا
-
marylb باشه داداش. میتونی دوبار اسکن کنی برامون! (چه پروام
) . اولین اسکن بدون جواب دومین اسکن بعد نوشتن جواب. البته پیشنهاد بودااا
-
marylb باشه داداش. میتونی دوبار اسکن کنی برامون! (چه پروام
) . اولین اسکن بدون جواب دومین اسکن بعد نوشتن جواب. البته پیشنهاد بودااا
-
marylb چرا چند صفحه!! اولین بار فقط سوالا رو که نوشتی اسکن کن. دومین بار که جوابو نوشتی اسکن کن. دیگه صفحه ای اضافه نشد که!
-
marylb چرا چند صفحه!! اولین بار فقط سوالا رو که نوشتی اسکن کن. دومین بار که جوابو نوشتی اسکن کن. دیگه صفحه ای اضافه نشد که!