هر کی یه گزاره

-
@erfan-f
بله دقیقا ام اس هم میشه با این گزاره در نظر گرفت که غلط میشه و حرفتون کاملا درسته
البته من اشتباه کردم ژنی رو نگفتم چون منظورم ام اس نبود یه بیماریه ژنتیکی بود.این پست پاک شده! -
@erfan-f
بله دقیقا ام اس هم میشه با این گزاره در نظر گرفت که غلط میشه و حرفتون کاملا درسته
البته من اشتباه کردم ژنی رو نگفتم چون منظورم ام اس نبود یه بیماریه ژنتیکی بود.Mehrsa 14
آره راست میگین ،اگه سلیاک رو در نظر بگیریم دیگه نباید دارو بگیم (البته بعضی دارو ها هم شاید حاوی گلوتن باشن)
با سلیاک میشه در نظر گرفت که در کل سبب کاهش جذب کلسیم میشه
چه گزاره ای شد:) -
Mehrsa 14
آره راست میگین ،اگه سلیاک رو در نظر بگیریم دیگه نباید دارو بگیم (البته بعضی دارو ها هم شاید حاوی گلوتن باشن)
با سلیاک میشه در نظر گرفت که در کل سبب کاهش جذب کلسیم میشه
چه گزاره ای شد:) -
@erfan-f
بلهه سلیاکم میشه:)) چرا اینجوری شد گزارهه.
البته هم چنان بیماری ژنی نیستش ولی خیلی جالب شد با اینم درست میشه.
با سنگ کیسه صفرا هم درست میشه:)Mehrsa 14
اوه، سنگ کیسه صفرا هم باعث میشه ویتامین دی جذب نشه و در پی اش کلسیم هم جذب نمیشه و کلسیم خون میاد پایین:))) -
من گفتم اگه اینجا بگم آبرو ریزی میشه برای سلیاک
فکر کردم اشتباهه -
Mehrsa 14
اوه، سنگ کیسه صفرا هم باعث میشه ویتامین دی جذب نشه و در پی اش کلسیم هم جذب نمیشه و کلسیم خون میاد پایین:))) -
من گفتم اگه اینجا بگم آبرو ریزی میشه برای سلیاک
فکر کردم اشتباههپرستو بابایی
آره درسته -
@erfan-f
دیگه بگم منظورمو
نظرم هموفیلی بود که در انعقاد خون مشکل ایجاد میشه مثل کم کاری پاراتیروئید که کلسیم خونو کم میکنه و انعقاد خونو مشکل میکنه. حالا اگر آنزیم پلاسمین هم تزریق بشه وضعو تشدید میکنهMehrsa 14
اوه از این ورم میشه://
ولی یه چیز بگم هم سلیاک و هم ام اس هم زمینه ژنتیکی دارن
ولی هموفیلی واقعا خوب بود اصن به ذهنم نیومد
آخه این گزاره ها بیشتر میخوره مربوط به زیست یازدهم باشن که این از زیست دوازدهم ترکیب کرده بود:)) -
Mehrsa 14
اوه از این ورم میشه://
ولی هموفیلی واقعا خوب بود اصن به ذهنم نیومد
آخه این گزاره ها بیشتر میخوره مربوط به زیست یازدهم باشن که این از زیست دوازدهم ترکیب کرده بود:))@erfan-f در هر کی یه گزاره
گفته است:
واقعا؟ چجوری میشه
بله دیگه خیلی ترکیبی شد این
تو کنکور بعیده بیاد ولی همینجوری مرور شد خوب بود.
-
@erfan-f در هر کی یه گزاره
گفته است:
واقعا؟ چجوری میشه
بله دیگه خیلی ترکیبی شد این
تو کنکور بعیده بیاد ولی همینجوری مرور شد خوب بود.
Mehrsa 14
خوب آدم سالم که وقتی گلوتن میخوره که پرز ها و ریز پرز های روده اش از بین نمیرن
به خاطر زمینه ژنتیکی یاخته های روده اش نسبت به گلوتن حساس شدن
یا مثلا هر آدمی که سیستم ایمنی اش نمیره به میلین های بخش مرکزی دستگاه عصبی حمله کنه پس ژنتیکی هست -
حالا اینم شاید خارج از کتاب باشه ولی میفرستم ،ببخشید:)
-
گزاره
درصورت وجود نوعی بیماری با علائم مشابه کم کاری غدد پاراتیروئید در مردی بالغ استفاده از نوعی داروی پروتئینی میتواند به تشدید علائم بیماری منجر شود.پ.ن:گزاره قشنگیه بنظرم دوست داشتید روش فکر کنین
Mehrsa 14 در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره
درصورت وجود نوعی بیماری با علائم مشابه کم کاری غدد پاراتیروئید در مردی بالغ استفاده از نوعی داروی پروتئینی میتواند به تشدید علائم بیماری منجر شود.ولی چیزی که راجب این گزاره هست اینه که چون گفته میتواند پس ما دستمون بازه و هموفیلی و پلاسمین رو که گفتین در نظر میگریم و این گزاره درسته
ولی اگه قطعا گفته بود مثلا ام اس رو در نظر میگرفتیم کورتیزول ودیگه نمیشد
پس اینجا چون میتواند آورده باید هموفیلی رو بگیم میتواند مصرف پلاسمین تشدیدش کنه و بگیم آره درسته
-
تعداد و اسم سیاهرگ های وارد شده به هر کدوم از دهلیز های راست و چپ رو میگین بچه ها؟؟
-
Mehrsa 14
خوب آدم سالم که وقتی گلوتن میخوره که پرز ها و ریز پرز های روده اش از بین نمیرن
به خاطر زمینه ژنتیکی یاخته های روده اش نسبت به گلوتن حساس شدن
یا مثلا هر آدمی که سیستم ایمنی اش نمیره به میلین های بخش مرکزی دستگاه عصبی حمله کنه پس ژنتیکی هست -
Mehrsa 14 در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره
درصورت وجود نوعی بیماری با علائم مشابه کم کاری غدد پاراتیروئید در مردی بالغ استفاده از نوعی داروی پروتئینی میتواند به تشدید علائم بیماری منجر شود.ولی چیزی که راجب این گزاره هست اینه که چون گفته میتواند پس ما دستمون بازه و هموفیلی و پلاسمین رو که گفتین در نظر میگریم و این گزاره درسته
ولی اگه قطعا گفته بود مثلا ام اس رو در نظر میگرفتیم کورتیزول ودیگه نمیشد
پس اینجا چون میتواند آورده باید هموفیلی رو بگیم میتواند مصرف پلاسمین تشدیدش کنه و بگیم آره درسته
-
Reza-H
سیاهرگ زیرین و زبرین و کرونری به دهلیز راست
4 سیاهرگ ششی ب دهلیز چپ -
@Soniaaa
آها.
ممنون از شما -
Michael Vey
آره دقیقا میدونی واسه جاخالی انگار طراح صرفا قصدش بوده کلمه رمزرو بگی(البته نمیدونم ج خ اش این بود یا نه) اما تو صحیح غلط باید دقیق تر بررسی بشه که توی دنا مثلا بعضی از این رمزا بعدا میرن تو رنا میشه کدون پایان و اینا.بستگی به خواندن ذهن طراح داره متاسفانه:|Mehrsa 14 +++++++++++++
-
گزاره :
درباره ساختار پرتوئین قرمز رنگ موجود در تار ماهیچه ای کند انسان می توان گفت همه واحد های ساختاری موجود در ساختار دوم ،از طریق پیوند هیدروژنی با یکدیگر ارتباط دارند . -
گزاره :
درباره ساختار پرتوئین قرمز رنگ موجود در تار ماهیچه ای کند انسان می توان گفت همه واحد های ساختاری موجود در ساختار دوم ،از طریق پیوند هیدروژنی با یکدیگر ارتباط دارند .@erfan-f در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره :
درباره ساختار پرتوئین قرمز رنگ موجود در تار ماهیچه ای کند انسان می توان گفت همه واحد های ساختاری موجود در ساختار دوم ،از طریق پیوند هیدروژنی با یکدیگر ارتباط دارند .میوگلوبین منظورشه
غلطه بین امینو اسید ها از طریق پیوند پپتیدی هم ارتباط برقرار میشه
و اینکه هر بخشی هم نمیتونه هیدروژنی بده و بخش هایی این قابلیتو دارن
(اگه قید کتابم یادمون نبود با اطلاعات شیمی میشد جواب داد )