همخوانی کثافت- ای بابا همون سلامت
-
Michael Vey تموممممم شددد
این پست پاک شده! -
به ستون فقرات میگم سقون فترات بابام میگه وقت خوابته فاطمه
🥲
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli
-
Michael Vey تموممممم شددد
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمارشمالو نتسکمتنمیسشتمباسمنتی باختمممممم تو بردیی افریننننن
جایزت اینه ک بهت افتخار میکنمم -
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
9 تموممم
8.. فقط 8... تیتبشمنتبس -
مارشمالو نتسکمتنمیسشتمباسمنتی باختمممممم تو بردیی افریننننن
جایزت اینه ک بهت افتخار میکنممMichael Vey بابا افتخار چیه جایزه بده من آدم مادی گرایی هستم
-
9 تموممم
8.. فقط 8... تیتبشمنتبسMichael Vey تو میتونی ادامه بدهههه
-
Michael Vey بابا افتخار چیه جایزه بده من آدم مادی گرایی هستم
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمارشمالو خب ی امشبو بخاطر من معنوی گرا باش
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی خدایی این تاپیک همخوانی خیلی حال داد برا درسای باقی مونده هم بزنم؟
-
مارشمالو خب ی امشبو بخاطر من معنوی گرا باش
Michael Vey
نوووو نوووو
-
Michael Vey بخاطر حضور منه (پناه بگیرید سقف ریخت
)
-
Michael Vey
نوووو نوووو
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمارشمالو گگگگگ همینه دیگ تو نوجوانی هستی پرخطر و فاقد عزت نفس و اعتیاد داره سلامتتو تهدید میکنه بخاطر همین کارات و رو سلامت روانی عاطفی اجتماعی جسمانی معنویت تاثیر میزاره ناچ ناچ ناچ ناچچچ
-
Michael Vey بخاطر حضور منه (پناه بگیرید سقف ریخت
)
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمارشمالو بیشین سر جاات
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey یه عربی مونده
-
Michael Vey یه عربی مونده
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Reza_ و هویت
-
_Reza_ و هویت
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey اونم حساب میکنید خدا وکیلی
-
Michael Vey اونم حساب میکنید خدا وکیلی
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Reza_ نمد والا من تاحالا یدورم نخوندم حتی ترم اولم معلممون سوال و جوابارو داد در نتیجه ایده ای ندارم ازش
-
_Reza_ نمد والا من تاحالا یدورم نخوندم حتی ترم اولم معلممون سوال و جوابارو داد در نتیجه ایده ای ندارم ازش
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey مام داد
ولی خب کمه -
Michael Vey مام داد
ولی خب کمهنوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Reza_ عههه.. گوده پسس
-
_Reza_ نمد والا من تاحالا یدورم نخوندم حتی ترم اولم معلممون سوال و جوابارو داد در نتیجه ایده ای ندارم ازش
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط مارشمالو انجام شدهMichael Vey خوشبحالتون
ما برای سلامت این کارو کرد بعد رفت دو نمره خارج سوالاش داد گفت من نگفتم سوالارو بخونید باید واو به واو میخوندید :))
-
مارشمالو گگگگگ همینه دیگ تو نوجوانی هستی پرخطر و فاقد عزت نفس و اعتیاد داره سلامتتو تهدید میکنه بخاطر همین کارات و رو سلامت روانی عاطفی اجتماعی جسمانی معنویت تاثیر میزاره ناچ ناچ ناچ ناچچچ
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط مارشمالو انجام شدهMichael Vey من دیگه احساس پیری میکنم و سلامت پولی ندارم
جز این بقیش کذبه