تنفس دهم
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
ببخشید من در بحث تنفس پمپ فشار مثبت رو متوجه نمیشم اینکه چرا مثبت میشه توضیح بدید ممنون میشم 🥰
تجربیا
کنکوری 1399
دهم -
سلام ،تا جایی که من میدونم توی بدن انسان خب اول حجم شش ها زیاد میشه و چون حجم زیاد میشه فشار کم میشه به اصطلاح میگن پمپ فشار منفی چون باعث میشه هوا از جایی پر تراکم(یعنی بیرون بدن) وارد بدن ما بشه
حالا باز توی قورباغه فرق داره قورباغه خودش هوارو قورت میده .یعنی فضایی ایجاد نمیکنه تا هوا بخواد بخاطر تراکم جابه جا بشه میاد هوا رو حبس میکنه و بعد با کمک ماهیچه های حلق و دهانش حرکتی مثل قورت دادن رو انجام میده و چون برعکس فرآیندی هست که بدن ما انجام میده بهش میگن پمپ فشار مثبت -
سلام ،تا جایی که من میدونم توی بدن انسان خب اول حجم شش ها زیاد میشه و چون حجم زیاد میشه فشار کم میشه به اصطلاح میگن پمپ فشار منفی چون باعث میشه هوا از جایی پر تراکم(یعنی بیرون بدن) وارد بدن ما بشه
حالا باز توی قورباغه فرق داره قورباغه خودش هوارو قورت میده .یعنی فضایی ایجاد نمیکنه تا هوا بخواد بخاطر تراکم جابه جا بشه میاد هوا رو حبس میکنه و بعد با کمک ماهیچه های حلق و دهانش حرکتی مثل قورت دادن رو انجام میده و چون برعکس فرآیندی هست که بدن ما انجام میده بهش میگن پمپ فشار مثبت