سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
Mahdieh te
سلام ببخشید میشه بیستر توضیح بدید لطفا چون بنده هم می خوام ترمیم معدل بکنم -
40edd793273ecb
اینجور پیامی برام اومده -
Mahdieh te در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
40edd793273ecb
اینجور پیامی برام اومدهبزای منم اومده ولی من خرداد ترمیم میکنم
و هفته قبل داخل این سایت قسمت سوابق تحصیلی تحصیلی ثبت نام کردم -
Technetium در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD ممنون
میتونین بگین با چیا همراه راه ابریشم جلو می رفتین !؟کلاس هم میرفتم برا ریاضی
و کتابای دیگه ای هم داشتم برا درسای دیگه... -
سلام،ممنون از تاپیک خوبتون
Zahra.HD
تابستون دوازدهم رو پیش رو دارم و سردرگم شدم،سال دهم رو خوب روی مفاهیم زمان صرف کردم اما از نظر تست کم کاری کردم و الان طبیعتا قسمتی از مطالب رو فراموش کردم،تابستون یازدهم رو از دست دادم و یازدهم اشتباه کردم و درس گرفتم و باز اشتباه و انتخاب های غلط ، یک تصویر کلی توی ذهنم از یازدهم دارم و تست زدم اما مرور و تکرار خوب و منظم نداشتم ،الان واقعا میدونم تابستون پیش رو خیلی توی نتیجه کارم تاثیر میگذاره،از راه ابریشم برای نیمی از دهم و بیشتر یازدهم استفاده کردم اما چون مرور نداشتم نیاز دارم دوباره باهاش پیش برم
از دوتا تابستون دهم و یازدهم یاد گرفتم پیش خوانی پایه پیش رو سریع و هول هولکی کار اشتباهی هست و الان برای برنامه کلی که باید باهاش پیش برم تردید دارم
بنظرتون با توجه به اینکه سه هفته زودتر دارم شروع میکنم برای تابستون کدوم برنامه بهتره ؟
1.فرسنگ های راه ابریشم رو جلو عقب کنم برای اینکه دهم یازدهم رو همراه جلو ببرم(12 رو طبق فرسنگ ها پیش برم)
2. هفته اول ،کلا طبق قلمچی کار کنم و درسنامه ها رو از راه ابریشم در بیارم و هفته دوم، کتاب تست(کار معمول بچه ها)
3 .راه ابریشم رو عینا اجرا کنم به ترتیب فرسنگ ها همراه کتاب تست(ممکنه به بودجه آزمون نرسم ولی احساس اطمینان دارم نسبت به ترتیب آلا ،ولی خب اشکال نداره آزمون از دست بره؟ )
میدونم سه تاشون جواب میده ولی خب کدوم بهتر نتیجه میده بنظرم اومد شما بتونید بهم کمک کنید -
-
Alireza Mousavi بنظر من مرور تست ها و خلاصه نویسی هات
-
@Ailin نظر من؟
به نظر من تست اولویت اولت باشه
مگه نمیگی دهم رو خوب خوندی؟ پس واسه هم هرگز درسنامه نبین مستقیم برو سراغ تست و اگه جایی رو هم بلد نبودی با تست زدن یادش بگیر
و یازدهم رو هم خیلی رو درسنامه وقت نزار در حدی که نکته ها رو یاد بگیری و مفهوم برات بیوفته حله و بعدشم دوباره تست..
ببین راه ابریشم یه درسنامه ی خیلی خوشگل داره هرچی بیشتر ببینی بیشتر میخوای نگاش کنی ولی تو درسنامه غرق نشو (سال قبل چاپار داشت اونا خیلی خوب بودن نکات تستی رو تو زمان کم میگف)
همین
توصیه ی من تست زدنه
درضمن دربارهی آزمون از الان یاد بگیر که با اصول و قوانین آزمون زدن کنار بیای
. -
Alireza Mousavi در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD سلام یکی به من بگه اگه تو روز های باقی مونده با چتر ۲ بریم جلو خوبه ؟
تستای راه پرو ؟
مدرسه الا؟
بانک تست خودم؟
خلاصه نظراتتون رو بگید که تو این ۲۰روز باقی مونده چه خاکی بر سر کنم واسه جمع بندی ؟سلام
.
من خودم این کار کردم:
ترکیبی از چتر و تستای کنکور بودم
یعنی ویدئو های چتر رو میدیدم(اونم نه همه ی درسا)(اونم نه همه ی مباحث)
و همزمان هم تستای کنکور های اخیر رو میزدم سوالارو لانلود میکردم و تو وقت مشخص میزدم(عین سر ازمون) بعد با ویدیو های تحلیل کنکور اخیر آلا تحلیل و مرورشون میکردم.
اگرم اون وسطا وقت کردین تستای آزمون های آزمایشی و تالیفی رو بزنین
همین
موفق باشی️ -
Zahra.HD ممنون از توجهت /راستش من قبل این که شما بگی تقریبا همین برنامه رو واسه تودم ریختم اینکه ازمون جامع ۳روز یکبار روز اول تحلیل و دو روز دوم مباحث لازمه مرور با چتر الان دیگه مطمئن شدم که این روندsilk roude هستش/
یه سوال دیگه هم دارم اگه میتونی جواب بدی که دعات میکنم :اینکه تو تابستون موقع یادگیری مرور ۳ مرحله ای یا اخر هفته خوبه برا مقابله با فراموشی یا ازمونای قلمچی دوهفته یکبار؟؟!! -
Alireza Mousavi در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD ممنون از توجهت /راستش من قبل این که شما بگی تقریبا همین برنامه رو واسه تودم ریختم اینکه ازمون جامع ۳روز یکبار روز اول تحلیل و دو روز دوم مباحث لازمه مرور با چتر الان دیگه مطمئن شدم که این روندsilk roude هستش/
یه سوال دیگه هم دارم اگه میتونی جواب بدی که دعات میکنم :اینکه تو تابستون موقع یادگیری مرور ۳ مرحله ای یا اخر هفته خوبه برا مقابله با فراموشی یا ازمونای قلمچی دوهفته یکبار؟؟!!بستگی به هر آدمی داره فکر میکنم
من خودن با آزمون اوکی ترم چون برنامه شو دوست دارم و مجبور هم میشم که یه حجم مشخصی رو بخونم تا اون زمان مشخص..
اونم به شرطی که درست و اصولی بری جلو
درسنامه و تست و مرور قبل آزمون رو داشته باشی...
(این نظر منه باز هرکس بستگی به خودش داره که چطوری راحت تره)
.
اگر منظورت از مرور مرور با تست زدنه که اوکیه ولی مرور خوندن مطلب و اخلاص و ویدئو اینا نه.. -
Zahra.HD دقیقا بزرگترین اشتباه من امسال این بود که ازمون ندادم راستش اول میخوستم ثبت نام کنم ها ولی اسماعیلی اینقد گفت ازمون بده و نمیدونم استرس زاست و اینا کلا منصرف شدم و ضرر کردم حالا من موندم و حجم زیاد مطلب که باید مرور کنم و به تسلط اولم برسم و بدبختانه زمان هم واقعا کمه
-
سلام به همگی. سوال دارم. آیا برای تحلیل آزمون جامع و شبیه ساز کنکور مثل کنکوریوم لازمه تمامی سوالات رو تحلیل کنیم یا نه؟
یک مشاوری میگفت از سوال 1 تا اخر همه بررسی بشه ولی اینکار خیلی زمان گیره -
Alireza Mousavi دقیقا اشتباهی که منم کردم
-
احمد رضا 0 حالا دلیل شما رو نمیدونم ولی واسه من همش زیر سر اسماعیلی و ساده دلی خودم بود
-
سلام به دانشاموزای قشنگ الایی
قشنگا کسایی که میخوان پشت کنکور بمونن و دانشاموزایی که میرن دوازدهم
درصورت نیاز به هرگونه مشاوره پیوی یک پیام بذارید باهاتون حرف دارم