نظرتون درباره آرش آنلاین چیه؟
-
https://uupload.ir/view/voice_056_4yq.m4a/
(شرمنده اگه طولانی شد ۲× بزن)
بچه ها نظرتون درباره آرش آنلاین چیه؟
مخاطب هدفش کیه؟
مناسب چه افرادیه؟
بگیرمش یا نه؟چون خودم می خوام آرش رو بگیرم شک کردم...
-
-
-
https://uupload.ir/view/voice_056_4yq.m4a/
(شرمنده اگه طولانی شد ۲× بزن)
بچه ها نظرتون درباره آرش آنلاین چیه؟
مخاطب هدفش کیه؟
مناسب چه افرادیه؟
بگیرمش یا نه؟چون خودم می خوام آرش رو بگیرم شک کردم...
Kourosh Mousavi اگه برمیگشتم عقب ، بجا استفاده از آرش خودن تست میزدم و مرور میکردم
و همون سال اول قبول میشدم -
Kourosh Mousavi اگه برمیگشتم عقب ، بجا استفاده از آرش خودن تست میزدم و مرور میکردم
و همون سال اول قبول میشدم -
و همون سال اول قبول میشدمچیچک
سلام نظرتون صحیح ولی اگر دوستان درسی رو خوب خوندن مثلا فیزیک به نظر من مفیده چون یه دور سریع مرور میکنن و هم اینکه سوال تکراری نمی بینند -
چیچک
سلام نظرتون صحیح ولی اگر دوستان درسی رو خوب خوندن مثلا فیزیک به نظر من مفیده چون یه دور سریع مرور میکنن و هم اینکه سوال تکراری نمی بینندAmirReza DH 0 منم تا قبل از این حرف هانیه قرار بود پک کامل رو بخرم کلی الان ک فکر میکنم میبینم نیازی بش نیست فقط فیزیک نیاز ب ی مرور آقا محمدی طوریییییی داره
-
AmirReza DH 0 منم تا قبل از این حرف هانیه قرار بود پک کامل رو بخرم کلی الان ک فکر میکنم میبینم نیازی بش نیست فقط فیزیک نیاز ب ی مرور آقا محمدی طوریییییی داره
Moonchild
آره همه دروس به نظر من درست من توی شیمی خوب نیستم پس نمیخرم
اون درسی که نقطه قوته اگه کسی تمایل داشته باشه خوبه -
-
Kourosh Mousavi
سلام دوست عزیز وویس رو گوش دادم توضیح من برا پیامی قبلا داداه بودم اینه (البته قبلش اینو بگم که من فقط فیزیک استاد محمدی رو خریدم) که استاد از لحاظ سطح دانش از من خیلی بالاست پس بهتر میفهمن که در این این بازه زمانی کوتاه چه تعداد تست و از چه مدلی برا ما نیازه
شاید ما خودمون بریم مثلا کتابی مثل موج آزمون بخریم به تست زیاد زدن ولی نرسیم بزنیم و تموم کنیم یا نه کلا ندونیم که تویاین بازه کدومارو بزنیم
کل ذهنیت من اینگونه است دوست عزیز -
Kourosh Mousavi
سلام دوست عزیز وویس رو گوش دادم توضیح من برا پیامی قبلا داداه بودم اینه (البته قبلش اینو بگم که من فقط فیزیک استاد محمدی رو خریدم) که استاد از لحاظ سطح دانش از من خیلی بالاست پس بهتر میفهمن که در این این بازه زمانی کوتاه چه تعداد تست و از چه مدلی برا ما نیازه
شاید ما خودمون بریم مثلا کتابی مثل موج آزمون بخریم به تست زیاد زدن ولی نرسیم بزنیم و تموم کنیم یا نه کلا ندونیم که تویاین بازه کدومارو بزنیم
کل ذهنیت من اینگونه است دوست عزیزAmirReza DH 0 در نظرتون درباره آرش آنلاین چیه؟ گفته است:
Kourosh Mousavi
کل ذهنیت من اینگونه است دوست عزیزچه جالب به این بخشش فکر نکرده بودم
ممنون -
AmirReza DH 0 در نظرتون درباره آرش آنلاین چیه؟ گفته است:
Kourosh Mousavi
کل ذهنیت من اینگونه است دوست عزیزچه جالب به این بخشش فکر نکرده بودم
ممنونKourosh Mousavi خواهش میکنم