ارتباط شیب و بازگشتی
-
@Fateme-goli ای بابا تو تودلی هم گفتم
بنویس جمله عمومی رو
فرم معادله خط کن
اونوقت شیبش رو بدست بیار
اینجوری میشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahdi-RE خوبه گفتی ، نمیدونستم که
اینو که خودم گفتم
من یه چیز تشریحی میخوام -
-
@Mahdi-RE خوبه گفتی ، نمیدونستم که
اینو که خودم گفتم
من یه چیز تشریحی میخوام@Fateme-goli بیا اینم یه مثال
-
@Fateme-goli بیا اینم یه مثال
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahdi-RE
تشششششریحی میخوام
با اینا نمره نمیده -
@Mahdi-RE
تشششششریحی میخوام
با اینا نمره نمیده@Fateme-goli تشریحی اینه دیگه
از این تشریحی تر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری؟
من نفمیدم تو الان انسانی یا تجربی؟ -
@Fateme-goli تشریحی اینه دیگه
چجوری؟
من نفمیدم تو الان انسانی یا تجربی؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahdi-RE همش
-
@Fateme-goli تشریحی اینه دیگه
چجوری؟
من نفمیدم تو الان انسانی یا تجربی؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahdi-RE جواب به فارسی میخوام نه به ریاضی وبا مثال
-
@Mahdi-RE جواب به فارسی میخوام نه به ریاضی وبا مثال
@Fateme-goli بزار فکر کنم
-
@Mahdi-RE جواب به فارسی میخوام نه به ریاضی وبا مثال
@Fateme-goli دقت کن
توی جمله عمومی اون n همیشه ضرب در d که قدرنسبت هست میشه
پس میشه گفت توی دنباله حسابی همیشه شیب خط معادله برابر با قدرنسبت هست. -
@Fateme-goli دقت کن
توی جمله عمومی اون n همیشه ضرب در d که قدرنسبت هست میشه
پس میشه گفت توی دنباله حسابی همیشه شیب خط معادله برابر با قدرنسبت هست.فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahdi-RE اختلاف مشترک نه قدر نسبت
-
@Mahdi-RE اختلاف مشترک نه قدر نسبت
-
@Fateme-goli
من نمیدونم شما چی میگید ولی ما میگیم قدر نسبت
اینم اثباتشفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahdi-RE بابا مهدی میزنمتا
بخدا من اینومیفهمم ولی نمیدونم چطوری باید به فارسی بیانش کرد -
@Mahdi-RE بابا مهدی میزنمتا
بخدا من اینومیفهمم ولی نمیدونم چطوری باید به فارسی بیانش کرد@Fateme-goli باباااااااااا
اصلا تو بنویس قدر نسبت یا اصلا همونی که تو میگی (اختلاف مشترک)برابر شیب خط معادله یا جمله عمومی دنباله حسابی هست
همین -
@Fateme-goli باباااااااااا
اصلا تو بنویس قدر نسبت یا اصلا همونی که تو میگی (اختلاف مشترک)برابر شیب خط معادله یا جمله عمومی دنباله حسابی هست
همینفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط fateme.shafeie انجام شده@Mahdi-RE هی میگم فارسی هی دلیل برهان میاره
-
@Mahdi-RE هی میگم فارسی هی دلیل برهان میاره
ریاضینوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط Tatlı.oğlan انجام شده@Fateme-goli
میگم اون اختلاف مشترک برابر شیب هست دیگه
فارسی هم هست دیگه