سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
Zahra.HD دقیقا بزرگترین اشتباه من امسال این بود که ازمون ندادم راستش اول میخوستم ثبت نام کنم ها ولی اسماعیلی اینقد گفت ازمون بده و نمیدونم استرس زاست و اینا کلا منصرف شدم و ضرر کردم حالا من موندم و حجم زیاد مطلب که باید مرور کنم و به تسلط اولم برسم و بدبختانه زمان هم واقعا کمه
-
سلام به همگی. سوال دارم. آیا برای تحلیل آزمون جامع و شبیه ساز کنکور مثل کنکوریوم لازمه تمامی سوالات رو تحلیل کنیم یا نه؟
یک مشاوری میگفت از سوال 1 تا اخر همه بررسی بشه ولی اینکار خیلی زمان گیره -
Alireza Mousavi دقیقا اشتباهی که منم کردم
-
احمد رضا 0 حالا دلیل شما رو نمیدونم ولی واسه من همش زیر سر اسماعیلی و ساده دلی خودم بود
-
سلام به دانشاموزای قشنگ الایی
قشنگا کسایی که میخوان پشت کنکور بمونن و دانشاموزایی که میرن دوازدهم
درصورت نیاز به هرگونه مشاوره پیوی یک پیام بذارید باهاتون حرف دارم -
-
-
سلام وقتتون بخیر. میشه راجب اینا راهنماییم کنین
https://forum.alaatv.com/post/3225331
https://forum.alaatv.com/post/3225352 -
سلام همگی میگم دوستانی که شرکت کردن توی فرهنگیان ولی هدف اصلیشون کنکور دیگشونه یعنی اینو همینجوری ثبت نام کردن میخونن اون 3 تا کتابو؟ اگ اره چجوری چون قلمچی داره پرواز میکنه واسه هر ازمون 70 درصد مطالبم نمیشه تموم کرد سوال دیگم اینه که اگ هدفو کنکور اردیبهشت بذاریم چجوری همه مطالبو تموم کنیم و توی بازه فرودین جمع بندی با کلی ازمون ک باید بزنیم واقعن نمیشه با قلمچی حرکت کرد چون بعد اردیبهشت هم باید کل وقتو بدی ب نهایی دیگ کنکور ی جورایی حذف میشه بعد اردیبهشت
-
سلام ، بچه ها وقتتون بخیر
اگه تستی از یه مبحثی بمونه چیکار میکنید؟
مثلا فرض کنیم نوسان و امواج هزار تا تست داره
یک ماه بخونی و نتونی کامل بزنی،، یه بخشی بمونه
یا کلا یه گفتار نرسی ب آزمون برسونی… چه میکنید؟کی تو برنامه قرار میدید؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 -
@kosar-ab
مشاور من : حذفش میکنیم
الان شیمی ۱ فصل ۳ رو حذف کردم -
Zahra.HD ببین مولا زیست از نیمسال اول دوازدهم
همشو خوندم، تست زدم، مسلطم
ولی همه ی تستارو نزدم، از طرفی شاید یکی دو گفتار از این یازده گفتار مسلط نباشم… یا پایه هم همینطور
کی برسونم
الان باید لا ب لای برنامم قرار بگیره یا جمع بندی میشه اوکی شد؟