سوال درمورد فیلم های جدید
-
سلام .من کنکوری 96 هستم رشته تجربی .میخواستم بدونم فیلم جدید میذارید یاماطبق فیلم های پارسال پیش بریم ؟ سوال دیگه اینکه اگه فیلم بذارید همه رو یه روز میذارید یا بعد هرجلسه روزانه میذارید روسایت ؟
-
سلام .من کنکوری 96 هستم رشته تجربی .میخواستم بدونم فیلم جدید میذارید یاماطبق فیلم های پارسال پیش بریم ؟ سوال دیگه اینکه اگه فیلم بذارید همه رو یه روز میذارید یا بعد هرجلسه روزانه میذارید روسایت ؟
Mr-President علیک سلام منم 96 هستم ولی ریاضی...15مرداد میزارن فیلمارو بعد تا اون موقع اگه میخوای زمان رو از دست ندی از فیلمای قدیمی استفاده کن...فیلم ها هم وقتی آماده بشن از تدوین و این کارا که رد شدن روی سایت میزارن! که البته نگران نباش سریع این کار رو انجام میدن!
-
Mr-President سلام کنکوری های 96 اومدن و تاپیک های این مدلی زیاد شده ...تو تاپیک های مشابه سوالتون رو بپرسید ... فیلم ها از 15 مرداد روی سایت گذاشته میشه ولی تفاوت چندانی با پارسال نداره فعلا میتونید از فیلم های سال گذشته استفاده کنید .. معمولا بعد از ضبط آپ میشه ..
-
Mr-President در سوال درمورد فیلم های جدید گفته است:
سلام تا 15 ام صبر کنید بعدش ببینید برنامه آلا چی هست برا کنکوری های 96
فیلم ها هم بعد از هر جلسه کلاس ادیت میشن و روی سایت آپلود میشن برا دانلود
موفق باشید -
بچه ها نسبت به پارسال کدوم کتاب ها تغییر کرده ؟من کتاب های پارسال دارم
-
Mr-President در سوال درمورد فیلم های جدید گفته است:
سلام هنوز تغییرات کتب درسی اعلام نشده دوست عزیز
اما قطعا میتونید از کتاب های پارسالتون استفاده کنید چون تغییرات معمولا جزیی هستن و اکثر مواقع حذفیات هست تا اضافه شدن ! -