سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
ترمیم معدل
-
سلام عزیزان خوب هستین؟
راستش من تو امتحانات نهایی فیزیک رو چند جا اشتباه کردم و با اینکه انتظار داشتم 20 بشم 16.75 شد.الان میخوام تو تابستون ترمیم معدل کنم خواستم ببینم نظر شما و مشاورهای سایت چیه؟؟
ترمیم معدل بدم یا واسه کنکور بخونم بهتره؟ممنون بابت هرگونه کمک یا علی
-
@سهندkonkor
سلام به نظرم بخونی میتونی جبران کنی
میتونی هم سوم رو بخونی ی تیر دو نشون بزنی -
alireza_ysf75 در مورد ترمیم معدل هنوز یه سوال تو ذهنمه....اگه امتحان بدم نمرم کمتر بشه نمره دومی رو تاثیر میدن تو کنکور یا اولی رو؟
-
shakibaaa مطمئنی؟؟ چون من از یه مشاور تو اینترنت شنیدم که میگفت مجلس هنوز تصویب نکرده....خرداد گوش میدادم!
-
@سهندkonkor
سلام تا جایی که من شنیدم نمره اخرین امتحانو میذارن
شاید 16.75 شما بشه 10 همون 10 رو میذارن
سر همین من نرفتم امتحان بدم کلا -
alireza_ysf75 سلام آره واقعا هم...ولی من میگه هفته بعد برم ثبت نام کنم واسه ترمیم معدل چون درس رو که میخونم کل کتابو یه بار امتحان که دادم میام کل کتابو تست میزنم بهتر نیست؟
-
@سهندkonkor
باید ببینی خودت چطوری میتونی یا نه -
alireza_ysf75 باشه ممنون که وقت گذاشتین یا علی
-
@سهندkonkor من مطمئنم نمره ی بالاتر رو میذارن
-
arefasqari سلام خیلی ممنون تصمیم گرفتم دیگه امتحان نمیدم...واسه کنکور میخونم!
-
اگه به رتبه زیر 1000 فکر میکنی برو و همین دی امتحان بده!ولی اگه که نه همون برا کنکور بخون داداش!
-
@Dr.Bernosi اگه نمرم یکهو کمتر از قبل بشه چی میشه؟؟
چون تو امتحان به اشتباه 16.75 گرفتم -
@سهندkonkor در ترمیم معدل گفته است:
@Dr.Bernosi اگه نمرم یکهو کمتر از قبل بشه چی میشه؟؟
چون تو امتحان به اشتباه 16.75 گرفتمبیشتر رو میذارن
-
@Dr.Bernosi در واقع هیچ خطری نیست دیگه؟
اگه اونطوری باشه میرم امتحان میدم دوباره!
فیزیک شاید....ادبیات زبان فارسی و دینی هم نمیدونم بدم یا نه هر سه 15.5 گرفتم! -
@Dr.Bernosi در واقع هیچ خطری نیست دیگه؟
اگه اونطوری باشه میرم امتحان میدم دوباره!
فیزیک شاید....ادبیات زبان فارسی و دینی هم نمیدونم بدم یا نه هر سه 15.5 گرفتم!میتونی برو حتما!منم دی میرم:)
-
@Dr.Bernosi خوب شد شهریور نرفتم...سوالات شهریور همیشه سختر میشه! برای نهایی که میخوندم کاملا میدیدم!
-
@Dr.Bernosi خوب شد شهریور نرفتم...سوالات شهریور همیشه سختر میشه! برای نهایی که میخوندم کاملا میدیدم!
مننم مخصوصا شهریور نرفتم!دی!برا مهر باید بری ثبت نام
-
@Dr.Bernosi در ترمیم معدل گفته است:
مننم مخصوصا شهریور نرفتم!دی!برا مهر باید بری ثبت نام
البته بگما!شما برا کنکور بخون!میتونی تشریحی هم چواب بدی!فقط آزمایشای فیزیکو باید بخونی
-
@Dr.Bernosi آره حتما!
جبر هم برم بنظرتون؟ 17.75 گرفتم ولی بلد بودم نمرم در واقع 19.75 باید میشد یه سوال داده بودن که نمودار میکشیدی بعد احتمال حساب میکردی من روی سوالو دیدم نمودارو کشیدم یادم رفت احتمال حساب بکنم!