آزمون سنجش
-
سلام دوستان کسی برای آزمون 26 سنجش ثبت نام کرده؟
میدونه کی کارت ورود به جلسه میاد؟ -
SARA_
مرسی ممنون -
SARA_
مرسی ممنونFatemeh iranmanesh
خواهش می کنم. -
سلام دوستان کسی برای آزمون 26 سنجش ثبت نام کرده؟
میدونه کی کارت ورود به جلسه میاد؟Fatemeh iranmanesh اگه جدیدا ازموناش خوب شده باشه من ازمون ۴۰۰و ۴۰۱ رو تحلیل کردم بجز شیمیش باقی تستا اشغال بود
-
Fatemeh iranmanesh اگه جدیدا ازموناش خوب شده باشه من ازمون ۴۰۰و ۴۰۱ رو تحلیل کردم بجز شیمیش باقی تستا اشغال بود
Alireza Mousavi
آره دقیقا منم یک چندتا از جامع هاشو زدم وضع همین بود
من فقط ثبت نام کردم که برم تو محیط آزمون قرار بگیرم حالا از شانس خوب ما آرش همون روز جمعه اولین جلسه -
Alireza Mousavi
من فقط ثبت نام کردم که برم تو محیط آزمون قرار بگیرم حالا از شانس خوب ما آرش همون روز جمعه اولین جلسه -
Fatemeh iranmanesh اگه جدیدا ازموناش خوب شده باشه من ازمون ۴۰۰و ۴۰۱ رو تحلیل کردم بجز شیمیش باقی تستا اشغال بود
Alireza Mousavi من نمیخواستم شرکت کنم ولی من کنکور دی رو حل کردم و حالم افتضاح شد
تصمیم گرفتم برم بلکه انگیزهم برگرده
تیر ۱۴۰۱ خیلی بهتر بود من نمیدونم چرا میگن سخت بوده
-
Alireza Mousavi من نمیخواستم شرکت کنم ولی من کنکور دی رو حل کردم و حالم افتضاح شد
تصمیم گرفتم برم بلکه انگیزهم برگرده
تیر ۱۴۰۱ خیلی بهتر بود من نمیدونم چرا میگن سخت بوده
Mahdieh te این سخت و اسونی بر اساس دوچیزه یکی میانگین تراز و درصد داوطلبا تو اون درس و دومیش میزان تسلطت بر مباحث
-
Alireza Mousavi
من فقط ثبت نام کردم که برم تو محیط آزمون قرار بگیرم حالا از شانس خوب ما آرش همون روز جمعه اولین جلسهFatemeh iranmanesh
شما ارش ثبت نام کردین؟ لینک و جروات رو دارین؟! -
Fatemeh iranmanesh
شما ارش ثبت نام کردین؟ لینک و جروات رو دارین؟!حسین دلشاد
نه فقط چند روز پیش باهام تماس گرفتن اساتید فیکس کردن و فقط گفتن از 28 کلاسا شروع میشه -
حسین دلشاد
نه فقط چند روز پیش باهام تماس گرفتن اساتید فیکس کردن و فقط گفتن از 28 کلاسا شروع میشهFatemeh iranmanesh
اها..ممنون -
طبیعیه که سنجشو خیلی خراب کردم؟
هنوزم باورم نمیشه.
@دانش-آموزان-آلاء -
طبیعیه که سنجشو خیلی خراب کردم؟
هنوزم باورم نمیشه.
@دانش-آموزان-آلاءMahdieh te
وای دقیقا منم یعنی از دیروز که کارنامه دیدم کلا بهم ریختم دائم داشتم به این فکر میکردم فقط من گند زدم
واقعا به معنای واقعی کلمه خیلییییی گند زدم -
Mahdieh te
وای دقیقا منم یعنی از دیروز که کارنامه دیدم کلا بهم ریختم دائم داشتم به این فکر میکردم فقط من گند زدم
واقعا به معنای واقعی کلمه خیلییییی گند زدمFatemeh iranmanesh سخت بوده بنظرم
من تازه ضربه نهایی رو اونجا خوردم که معلم فیزیکه موقع تحلیل گفت ۲۰ درصد یعنی خیلی ضعیف -
Fatemeh iranmanesh سخت بوده بنظرم
من تازه ضربه نهایی رو اونجا خوردم که معلم فیزیکه موقع تحلیل گفت ۲۰ درصد یعنی خیلی ضعیفMahdieh te به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد
-
Fatemeh iranmanesh سخت بوده بنظرم
من تازه ضربه نهایی رو اونجا خوردم که معلم فیزیکه موقع تحلیل گفت ۲۰ درصد یعنی خیلی ضعیفMahdieh te
ریاضی یا تجربی ؟ -
Mahdieh te
ریاضی یا تجربی ؟Fatemeh iranmanesh نه تجربی
-
Mahdieh te
ریاضی یا تجربی ؟Fatemeh iranmanesh من فکر میکنم از دستی سخت گرفتن که بچهها ناامید بشن. من یه تحلیل زیست دیدم معلمه ۱۰ تا سوالو ابهام دار جواب داد بعد میگه سطحش عالی بود
-
Fatemeh iranmanesh من فکر میکنم از دستی سخت گرفتن که بچهها ناامید بشن. من یه تحلیل زیست دیدم معلمه ۱۰ تا سوالو ابهام دار جواب داد بعد میگه سطحش عالی بود