نردبام - فصل اول فیزیک 1
-
سلام خسته نباشید
گزینه های 2 تا 4 رو مشکلی ندارم اما در رابطه با گزینه 1
مگر طبق متن کتاب درسی، 7 یکای اصلی (که یکای متر هم شاملشون میشد) به طور مستقل تعریف نمیشدن؟ پس چرا اینجا نوشته یکای متر به ثانیه بستگی داره؟ آیا این دو جمله متناقض هم نیستن؟ -
سلام خسته نباشید
گزینه های 2 تا 4 رو مشکلی ندارم اما در رابطه با گزینه 1
مگر طبق متن کتاب درسی، 7 یکای اصلی (که یکای متر هم شاملشون میشد) به طور مستقل تعریف نمیشدن؟ پس چرا اینجا نوشته یکای متر به ثانیه بستگی داره؟ آیا این دو جمله متناقض هم نیستن؟Mohammad 17
سلام وقتتون بخیر باشه
چیزی که من متوجه شدم اینه که منظور نردبام این هستش که چون مقیاس متر رو از مسافت نور در ثانیه در آوردن میشه به صورت غیر مستقیم گفتش که یکای متر وابسته به ثانیه است
چون از ثانیه نور میتونیم به متر برسیمنظر من اینه
حالا شاید دوستان نظر درست تری داشته باشن :)))) -
M MMd_Nobari marked this topic as a regular topic on
-
Mohammad 17
سلام وقتتون بخیر باشه
چیزی که من متوجه شدم اینه که منظور نردبام این هستش که چون مقیاس متر رو از مسافت نور در ثانیه در آوردن میشه به صورت غیر مستقیم گفتش که یکای متر وابسته به ثانیه است
چون از ثانیه نور میتونیم به متر برسیمنظر من اینه
حالا شاید دوستان نظر درست تری داشته باشن :))))@0Farzam0
ممنون از پاسخ
من هم متوجه منظور نردبام هستم
ولی بالاخره نمیشه که هم بگیم یکای متر یکای اصلی و "مستقل" هست و هم اینکه این یکا "وابسته" هست به یکای زمان...میشه؟ -
@0Farzam0
ممنون از پاسخ
من هم متوجه منظور نردبام هستم
ولی بالاخره نمیشه که هم بگیم یکای متر یکای اصلی و "مستقل" هست و هم اینکه این یکا "وابسته" هست به یکای زمان...میشه؟Mohammad 17
بله حرف شما درسته
من این سوال رو میپرسم از استادم پاسخشون رو به شما میگم -
Mohammad 17
بله حرف شما درسته
من این سوال رو میپرسم از استادم پاسخشون رو به شما میگم@0farzam0
لطف میکنید -
Mohammad 17
من این سوالو از استاد شهریاری پرسیدم وویس فرستادند متاسفانه نتونستم اینجا بفرستم به صورت متن توضیحشون رو مینویسمما میگیم یکای اصلی در واقع از روی یکاهای دیگه ساخته نمیشه مثلا شما فرض کن
شما میخوای یکای طول رو تعریف کنی ایراد نداره هر چیزی رو بیان بکنی حتی بیای دما رو هم بیان کنی اشکالی نداره ولی این یکا یه اسم داره یعنی متر
ولی تو این یکا مثلا ثانیه دیده نمیشه
ولی بعضی موقع ها میایم میگیم متر بر ثانیه و میایم توش از یکای دیگه استفاده کنیم
این بیان ناواضح است و به نظر من زیاد خوب نیس اگه رو سوالای این کتاب وقت بذاریهمین رو گفتند.
من عینا سوال شمارو پرسیدمموفق باشین
-
Mohammad 17
من این سوالو از استاد شهریاری پرسیدم وویس فرستادند متاسفانه نتونستم اینجا بفرستم به صورت متن توضیحشون رو مینویسمما میگیم یکای اصلی در واقع از روی یکاهای دیگه ساخته نمیشه مثلا شما فرض کن
شما میخوای یکای طول رو تعریف کنی ایراد نداره هر چیزی رو بیان بکنی حتی بیای دما رو هم بیان کنی اشکالی نداره ولی این یکا یه اسم داره یعنی متر
ولی تو این یکا مثلا ثانیه دیده نمیشه
ولی بعضی موقع ها میایم میگیم متر بر ثانیه و میایم توش از یکای دیگه استفاده کنیم
این بیان ناواضح است و به نظر من زیاد خوب نیس اگه رو سوالای این کتاب وقت بذاریهمین رو گفتند.
من عینا سوال شمارو پرسیدمموفق باشین
@0farzam0
دستتون خیلی درد نکنه...زحمت شد -
@0farzam0
دستتون خیلی درد نکنه...زحمت شدMohammad 17
خواهش میکنم -
M MMd_Nobari marked this topic as a question on
-
M MMd_Nobari has marked this topic as solved on
-
دوستان من این سوال رو از یه نفر پرسیدم
ایشون گفتن نردبام تحلیلش غلطه ... به این دلیل که اگر یکای زمان رو دو برابر در نظر بگیریم، باید نصف اون ثانیه ای که در پاسخنامه نوشته شده رو در نظر بگیریم...یعنی شرایط مسئله هم تغییر میکنه و در نهایت یک متر مقدارش ثابته
پس در کل حل شده اس موضوع بنظرم...با تشکر از بروبچ -
M MMd_Nobari marked this topic as a regular topic on