IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
_Reza_ در هر کی یه گزاره گفته است:
@0farzam0 محصولات کبده غلطه
@Soniaaa در هر کی یه گزاره گفته است:
@0farzam0
صفرا محصولات نمیسازه که محصولات خود داشته باشه
محصولات کبد دارهم
-
_Reza_ در هر کی یه گزاره گفته است:
@0farzam0 صفرا دونت آنزیم
@Soniaaa در هر کی یه گزاره گفته است:
@0farzam0
ترشح چون گفته من باشم غلط میگیرم ولی اگه تولید میگفت درست میگرفتم
فقط یه چیزی رو نفهمیدم
اگه طراح خواستش به انزیم های تولید شده درون سلول اشاره کنه چه نوع لفط انتقال رو میتونه براش به کار ببره ترشح؟ انتشار؟ همون داخل سلول منظورمه وقتی ساخته شدش -
_Reza_
یعنی چی ریبوزوم ازاد نیس
دو نوع ریبوزوم داریم
یکی روی شبکه آندوپلاسمی زبر و اون یکی آزاد در سیتوپلاسم
ریبوزوم هایی که روی شبکه آندوپلاسمی زبر قرار دارد پروتئین هاشون رو می فرستن به دستگاه گلژی و از اونجا از طریق دستگاه گلژی به واکوئل لیزوزوم یا از طریق ویزیکول ها اگزوسیتوز میشد
اما ریبوزوم های آزاد در سیتوپلاسم پروتئین های که می سازن رو به هسته سیتوپلاسم میتوکندری و کلروپلاست می فرستند -
_Reza_
ببین اگه بگه پروتئین سازی در ریبوزوم های روی شبکه آندوپلاسمی زبر
نمیتونیم حکم کنیم که این یاخته آنزیم درون یاخته ای تولید کرده یا آنزیم رو ترشح کرده
اما اگه بگه پروتئین سازی در ریبوزوم های آزاد در سیتوپلاسم
اونوقت قطعاً این پروتئین ها و آنزیم ها به خارج از یاخته نرفتن و راحت تر میتونیم حکم کنیم -
@Soniaaa آره میدونم ایناروووو اما خب چ ربطی به کیسه صفرا اینا داشت بحث ریبوزوم آزاد . اونم مثل روده بزرگ بگه آنزیم گوارشی تولید کرده قبول میکنیم چون گوارش درون سلولی داره لیزوزوم و اینا
بگه ترشح میکنه آنزیم گوارشی رو غلط میگیریم .