سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکلات فنی سایت جدید
-
SARA_ دقیقا رنگ سایت خیلی بدجوره چشم ادمو میزنه.. خیلی بی روحه کلا سفیده قبلی بهتر بود
-
من از طریق سایت مخصوصا با گوشی واقعا نمیتونم آلاخونه رو پیدا کنم ب راحتی! همش مجبورم رو حالت رایانه بزنم تا بلکه از اون پاااییننن صفحه آلاخونه رو پیدا کنم.. جدا کجاس الاخونه تو سایت؟ قدیما تو فهرست بود خیلی راحت بود
-
شااااااید اگ برای راهنمای آلاخونه علامت دیگ ای استفاده بشه بهتر باشه.. من هر سری فک میکنم نشانک هامن نمیدونم چرا
-
Michael Vey دقیقا...
حیف شد من نمای قبلیو واقعا بیشتر دوست داشتم... -
این پست پاک شده!
-
-
-
Michael Vey
سلام
ممنون برای این تاپیک
منظورت این آیتم ها در لینک سمت راست صفحه هست؟ -
Michael Vey
این مشکل پلیر رو حل می کنیم -
Kourosh Mousavi ن کوروش من نگفتم جایی حذف بشه هاا.. فقط مشکل اینه ک وقتی فهرست باز میشه خود سایت میره زیر فهرست میفهمی چی میگم؟ مدل قبلی سایتو یادته؟ فهرستو باز میکردی خود سایت کوچیک میشد دیگ اینجوری یزر فهرست نمیرفت
-
Kourosh Mousavi
دادا اینجارو واس همین زدم خودت بوگو دارک مود بیارن -
M.an سلام ممنونن
امم نفهمیدم منظورتونو منظور خودم این بود که قدیما زیر هر تاپیک نوشته بود مثلا برا چه دسته بندیه و ایا ب عنوان سوال پرسیده شده یا حل شدس و اینا -
Michael Vey
الان متوجه منظورت شدم
اینا برای خلوت تر بودن لیست برداشته شده حالا شاید دوباره اضافه کنم -
M.an بنظرم نوشته باشه بهتره حالا اون برچسبا بودن؟ همونا ک بقولی اختیاری بود نوشتنش و خیلی کاربرد خاصی نداشت رو میگم.. مثلا اونا نباشن اوکیه ولی این دسته بندیا و حل شده حل نشده خییییلی بدرد بخور بود اگ برگرده عالی میشه
-
M.an یوقت ب ما راز و رمزای اینجارو هم یاد بدین من خودم بعد ی سال خط کشیدن و بزرگ نوشتنو یاد گرفتم تازه شما جدولم میکشین بابا خییلی خفنه بهمون یاد بدین توروخدا
-
آها راستی یچیز دیگه هم یادم اومد.. ما قبلا نقل قول ک میزدیم ی چن تا ک میگذشت نقل قولا خودشون جمع میشدن.. تا جایی ک مثلا ما میومدیم با روش نقل قول پیامای طولانیمونو جمع و جور تر مینوشتیم!
مثلا قدیما وقتی اینکارو میکردیم ی فلش میومد میشد بازش کرد ک کامل معلوم شه پیام اما الان دیگه نقل قولا بسته نمیشن.. اگه اینم مثل قبل شه عالیه
-
Michael Vey
میشه روش فکر کرد -
Michael Vey
باشه -
M.an با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
این چیزی که میگم قبلا بود اما الان نیست
اینکه من مثلا فیلمی رو دانلود میکردم مثلا مبحث فشار که جدیدا خیلی پر کاربرد شده برام
اصله فایل که دانلود میشد به اسم خوده فیلم سیو میشد به صورت خودجوش
اما الان چند تا حروف و عدد اجق وجق اسمشه
اینو لطفا ی بررسی کنید تا ما مجبور نباشیم تک تک فیلم هارو rename کرده و مبحث مربوطه را بنویسیم