سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
چندتا نصیحت و راهنمایی
-
خب سلام
حس کردم چنتا راهنمایی و نصحیت بکنم بد نباشه الان که دو هفته مونده به کنکور.
اول اگه بخوام بگم، من کنکوری ریاضی 401 بودم، از بچه های راه ابریشم. رتبم شد حدود 800 ( اینو صرفا برای این میگم که یکم حرفامو باور کنین) و علوم کامپیوتر خوارزمی میخونم و الانم ترم 2 هستم (پایان ترم دو)-
کنکور یه بازی بزرگ در مقابل شانسه. شما با درس خوندنتون، قطعا پزشکی یا رشته های تاپ قبول نمیشین. فقط احتمال قبول شدنتون میره بالا. سال کنکور من، یکی از بچه های مدرسمون که خیلی درسش خوب بود و تو گزینه دو همیشه تک رقمی بود، سر جلسه حالش بد میشه و نتیجه نهاییش میشه 1000 منطقه دو. هیچ کس هم باورش نمیکرد
یا مثلا خودم که همیشه رتبم 200-300 بود شدم 800 -
دانشگاه خیلی فراتر و بزرگتر از مدرسه و کنکوره. حداقل برای من. دغدغه ها عوض میشه، شخصیت ادم عوض میشه، چیزای جدیدی میبینین که قبلا ندیده بودین و ... . حداقل برای من اینجوری بود که بعدش کنکور به نظرم خیلی پوچ میومد وقتی میتونستم برم درسای دانشگاهی بخونم، برنامه نویسی کنم و کلی کارای خفن دیگه. سعی کنین خیلی تو باتلاق کنکور نمونین. هرچی بیشتر داخلش باشین، بیشتر داخلش فرو میرین. چرخه رو سعی کنین بشکنین و قبول شید.
-
یه چیزی که برای خودم اوایل اذیت کننده بود، این بود که من توقعم دانشگاه امیرکبیر یا علم و صنعت و ... بود و وقتی دیدم خوارزمی قبول شدم خیلی ضدحال خوردم واقعیتش. نمیخوام بگم به همون خوبیه ها، نه. ولی قطعا اونقدری که فکر میکردم بد نیست. اینجا هم کسایی پیدا کردم که هم فاز من هستن و باهاشون اوکیم. اساتیدی هستن که واقعا به دانشجو احترام میذارن، مثل انسان باهات برخورد میکنن و حتی گهگاهی با صمیمیت طوری که احساس خوبی ازشون میگیرین. خیلی درگیر دانشگاه نباشین. تو رشته ریاضی حداقلش، شما کنکور میدی تا توی محیط خوب قبول شی. ولی اگرم نشی، دیگه رویات هیچ و پوچ نیست
-
کنکور رو که دادین برین کارای هیجان انگیز کنین. من سال کنکورم درگیر افسردگی شدم و خیلی سر همین اسیب خوردم و تابستونم هم از دست رفت. برین چیزای قشنگ یاد بگیرین. برین سایت coursera، درخواست financial aid بزنین و کورسای خفن بگیرین. تو یوتیوب بچرخین و ویدیوهای باحال ببینین. اگر هدف ایندتون برنامه نویسی هست، برین کورس های برنامه نویسی بگیرین(ترجیحا جادی. جادی خیلی خوبه) و باهاشون پیش برین. تو جاهای مختلف مثل گیتهاب، لینکدین و ... اکانت بسازین و با بقیه صبحت کنین.
من خودم این تابستون میخوام گیم تئوری و شطرنج بخونم و یاد بگیرم. ازش خوب استفاده کنین
عاممم، راستش الان چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد ... اگر بچه های دانشجو کسی اینجا هست نظرشو بگه ممنون میشم.
خیلی وقت بود اینجا نبودم و یکمی دلم برای محیط اینجا تنگ شده بود. یجور حس نوستالژی داره برام -
-
-
-
@4d02a70b1a6c5e در چندتا نصیحت و راهنمایی گفته است:
خب سلام
حس کردم چنتا راهنمایی و نصحیت بکنم بد نباشه الان که دو هفته مونده به کنکور.
اول اگه بخوام بگم، من کنکوری ریاضی 401 بودم، از بچه های راه ابریشم. رتبم شد حدود 800 ( اینو صرفا برای این میگم که یکم حرفامو باور کنین) و علوم کامپیوتر خوارزمی میخونم و الانم ترم 2 هستم (پایان ترم دو)-
کنکور یه بازی بزرگ در مقابل شانسه. شما با درس خوندنتون، قطعا پزشکی یا رشته های تاپ قبول نمیشین. فقط احتمال قبول شدنتون میره بالا. سال کنکور من، یکی از بچه های مدرسمون که خیلی درسش خوب بود و تو گزینه دو همیشه تک رقمی بود، سر جلسه حالش بد میشه و نتیجه نهاییش میشه 1000 منطقه دو. هیچ کس هم باورش نمیکرد
یا مثلا خودم که همیشه رتبم 200-300 بود شدم 800 -
دانشگاه خیلی فراتر و بزرگتر از مدرسه و کنکوره. حداقل برای من. دغدغه ها عوض میشه، شخصیت ادم عوض میشه، چیزای جدیدی میبینین که قبلا ندیده بودین و ... . حداقل برای من اینجوری بود که بعدش کنکور به نظرم خیلی پوچ میومد وقتی میتونستم برم درسای دانشگاهی بخونم، برنامه نویسی کنم و کلی کارای خفن دیگه. سعی کنین خیلی تو باتلاق کنکور نمونین. هرچی بیشتر داخلش باشین، بیشتر داخلش فرو میرین. چرخه رو سعی کنین بشکنین و قبول شید.
-
یه چیزی که برای خودم اوایل اذیت کننده بود، این بود که من توقعم دانشگاه امیرکبیر یا علم و صنعت و ... بود و وقتی دیدم خوارزمی قبول شدم خیلی ضدحال خوردم واقعیتش. نمیخوام بگم به همون خوبیه ها، نه. ولی قطعا اونقدری که فکر میکردم بد نیست. اینجا هم کسایی پیدا کردم که هم فاز من هستن و باهاشون اوکیم. اساتیدی هستن که واقعا به دانشجو احترام میذارن، مثل انسان باهات برخورد میکنن و حتی گهگاهی با صمیمیت طوری که احساس خوبی ازشون میگیرین. خیلی درگیر دانشگاه نباشین. تو رشته ریاضی حداقلش، شما کنکور میدی تا توی محیط خوب قبول شی. ولی اگرم نشی، دیگه رویات هیچ و پوچ نیست
-
کنکور رو که دادین برین کارای هیجان انگیز کنین. من سال کنکورم درگیر افسردگی شدم و خیلی سر همین اسیب خوردم و تابستونم هم از دست رفت. برین چیزای قشنگ یاد بگیرین. برین سایت coursera، درخواست financial aid بزنین و کورسای خفن بگیرین. تو یوتیوب بچرخین و ویدیوهای باحال ببینین. اگر هدف ایندتون برنامه نویسی هست، برین کورس های برنامه نویسی بگیرین(ترجیحا جادی. جادی خیلی خوبه) و باهاشون پیش برین. تو جاهای مختلف مثل گیتهاب، لینکدین و ... اکانت بسازین و با بقیه صبحت کنین.
من خودم این تابستون میخوام گیم تئوری و شطرنج بخونم و یاد بگیرم. ازش خوب استفاده کنین
عاممم، راستش الان چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد ... اگر بچه های دانشجو کسی اینجا هست نظرشو بگه ممنون میشم.
خیلی وقت بود اینجا نبودم و یکمی دلم برای محیط اینجا تنگ شده بود. یجور حس نوستالژی داره برام@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
درود میشه محدودیت چتتونو بردارید -
-
-
نه مباحث حفظی نیست. یعنی به نظرم وقتی یکی میاد رشته ریاضی، دیگه عملا خیلی چیزی به اسم حفظیات نداره و همش مهارت و دانشه. ولی راجب اون حرفت، فرقشون تو اینه که علوم کامیپوتر بیشتر روی مباحث تئوریک کامپیوتر هستن. مثل کریپتوگرافی، مثل نظریه محاسبه، مثل نظریه اتومات ها و ... . من بین جفت مهندسی و علوم انتخاب داشتم و انتخاب هم از همون اول علوم بود به خاطر علاقه زیادی که به ریاضی دارم. راجب اون حرفت راجب اسمبلی، نمیدونم راستش نشنیدم. فکر کنم اگر بخوای یه OS خودت بزنی باید براش اسمبلی بلد باشی و حس میکنم درس اختیاری هستش. اینکه فکر کنی علوم کامپیوتر یعنی به قدری low level هست و نزدیک به زبان ماشین هست که میرسه به اسمبلی نه غلطه. بیشتر کار با تئوریکال و اپلای کردنش به واقعیت هست.
-
سوال دوم رو نمیدونم. قلمچی و گزینه دو رو چک کن.
-
من صحبت حرفم برای کسی بود که امسال کنکورشو میده و راحت میشه. یعنی مخاطب اصلی حرفم، کنکوریایی هست که امسال راحت میشن. وگرنه بله درسته، شما وقتشو نداری و مسلما هم نباید براش وقتی بذاری تو این موقعیت
4.این یوزرنیم دیسکورد منه : mathman_001
-
-
راستش راجب این موضوع، هیچ نظری ندارم متاسفانه :))
حس میکنم اگر با مشاور صحبت کنی بهترهچون حرفایی که من دارم شاید خیلی درست نباشن و نمیخوام لطمه ای ببینی ازشون
حالا اگه در هر حال میخوای بشنوی، بگو تا بگم
-
اره حتما فقط میشه بگین چجوری؟ :))))
-
Good boi در چندتا نصیحت و راهنمایی گفته است:
بیشتر کار با تئوریکال و اپلای کردنش به واقعیت هست.
و مهندسی کامپیوتر بیشتر پروژه محور و علوم کاربردیه؟
-
Good boi
بوگو داداش ما هندسه ۱ خوندیم اینا که چیزی نیست -
Good boi
بزن روی پروفایلت پایین سمت چپ
بعد بزن رو اسمت اون بالاش
برو زیر یه اون بالا کوچولو نوشته تنظیمات
توی بخش حریم خصوصی تیک دوم رو بردار -
خیر. اگر بحث کاربردی بودن میخوای اصن کنکور نده. برو دانشگاه های علمی کاربردی. ترم پیش ما یکی رو داشتیم اومد بعد دید خیلی با چیزی که فکر میکرد فرق داره، انصراف داد رفت علمی کاربردی ثبت نام کرد
اونجاها فقط یه سره میشینن کد میزنن
تو علوم کامپیوتر مثلا من میام میگم نظریه محاسبه چجوریه، رمزنگاری چجوره و ...
تو مهندسی کامپیوتر (فکر کنم) میان اره مثلا یه رمزنگاری داریم اینجوریه فرمولش اینه (مثل ما، تو مفاهیم و تعاریف عمیق نمیشن) و بعد میان راجب اپلای کردنش به دنیای واقعی صحبت میشهالان وقت مناسبی نیست برای فهمیدن فرقشون. الان درستو بخون بعد کنکور بشین درباره فرقاشون تحقیق کن
-
Kourosh Mousavi در چندتا نصیحت و راهنمایی گفته است:
Good boi
بوگو داداش ما هندسه ۱ خوندیم اینا که چیزی نیستببین استاد ثابتی همیشه یه حرفی میگه که هیچ مبحثی رو حذف نکن. شده در حد تست اموزشی، حفظ بودن فرمول ها و حل مسائل بدیهی بلد باش ولی حذف نه. این دوتا اسیب میزنه : 1. اگر تست اسون بیاد، از دستش میدی و از خیلیا که کمتر خوندن از تو ولی اون تست رو زدن، عقب میفتی
2. به دنبالش، هر مبحثی که به این موضوع ربط داشته باشه رو ناقص و کج و کوله میفهمی و احتمال زدنش کم میشهمسئله بعدی اینکه به نظرم ترجیحا با یه استاد خوب ریاضی صحبت کن راجب اینکه چیارو حذف کنی چیارو نکنی
مثلا هندسه دوازدهم به نظر من اب خوردنه و اصلا نباید حذف شه چون همش تیپ تسته و چیز خاصی ندارهراجب اون اولش که گفتی تراز نداری و ...، خب قلمچی و گزینه دو که هستن. نمیتونی ازینا یه استفاده کنی ببینی وضعیتت چجوره تو اختصاصیا؟ یه حالتی نداره مثلا فقط با توجه به تراز اختصاصی بفهمی از کل، چندم شدی و ...؟
اگرم چیزی رو جا انداختم بگو بگم
-
سلاممم. من الان دیدم بهم پیام دادین ولی نمیتونم بازش کنم. بازم محدودیت اعتبار هستش برای اینکه بشه چت کرد؟
-
Good boi در چندتا نصیحت و راهنمایی گفته است:
سلاممم. من الان دیدم بهم پیام دادین ولی نمیتونم بازش کنم. بازم محدودیت اعتبار هستش برای اینکه بشه چت کرد؟
اره فک کنم باید اعتبار ۱۰۰ باشه تا بتونید چت کنید
حواسم نبود اصن