طرح پرچم ، بورسیه یا افر هست ؟
-
سلام ، من راه ابریشم رو تهیه کردم خود راه ابریشم با جزوه هاش برای دروس تخصصی یه چی حدود ۴ میلیون تومن تموم شد که خب تو کل سال تحصیلی دوازدهمم کمکم کرد ، الان که پشت کنکورم داشتم به خرید راه ابریشم دو فکر میکردم ولی وقتی قیمت دیدم فکرش از سرم پرید
آخه ۷ تومن اونم واسه پیش خرید اونم با تخفیف ۴۰ درصدی این قیمت
کاشکی یه تخفیفی هم الا برای راه ابریشمی های قدیم میزاشت که اینم بتونیم تهیه کنیم
@M-an
sohrab -
دوست عزیز من راه ابریشم و خریدم و از نظر من اشغال بود نه اینکه معلم علمش کم باشه یا هرچیزی که به تدریس مربوط میشه فقط و فقط چون ادم ارتباط داره با وسایل مانند لپ تاب و گوشی و..درگیری ذهن به نظر من دو برابر میشه حالا نمیگم نخر ولی دیگه خودت یک سال استفاده کردی از راه ابریشم بهتر میدونی چی میگم
-
دوست عزیز من راه ابریشم و خریدم و از نظر من اشغال بود نه اینکه معلم علمش کم باشه یا هرچیزی که به تدریس مربوط میشه فقط و فقط چون ادم ارتباط داره با وسایل مانند لپ تاب و گوشی و..درگیری ذهن به نظر من دو برابر میشه حالا نمیگم نخر ولی دیگه خودت یک سال استفاده کردی از راه ابریشم بهتر میدونی چی میگم
sadra Movahed از یه نظر که فیلم آموزشی زیاد با گوشی و لپتاپ باعث دوری از تست و درگیری ذهنی میشه حق با شماست ، از یه نظر هم اساتید این دوره واقعا عالین ، راه ابریشم یک کل ریاضیات با استاد ثابتی بوده ولی الان هر درس با یکی از اساتید که همگی هم اسمی ان
-
sadra Movahed قاعدتاًباید واسه مایی که ۶ ماهه راه ابریشم خریدیم رایگان تو پنل آپلود میکردن ولی اگر تخفیف ندن نمیگیریم
-
sadra Movahed قاعدتاًباید واسه مایی که ۶ ماهه راه ابریشم خریدیم رایگان تو پنل آپلود میکردن ولی اگر تخفیف ندن نمیگیریم
Amin Oveici نه قطعا واسه اونایی که راه ابریشم داشتن کارایی میکنن
-
تو که یکسال اموزش دیدی بشین تست بزن مرور کن همین جامع بزن برای سال بعد چرا بازم میخوای وقتتو تلف کنی من متوجه نمیشم این تفکر غلطه که فیلم ببینی و همچی بفهمی درسته میفهمی ولی فقط تا دو سه روز یادت میره چون خودتو توی چالش نکشیدی اگه من بد متوجه شدم شرمنده ولی خب میخوام کمکت کنم
-
برای دوری از فضای مجازی شاید family safety بدردتون بخوره برای من که کار امد هست
-
سلام ، من راه ابریشم رو تهیه کردم خود راه ابریشم با جزوه هاش برای دروس تخصصی یه چی حدود ۴ میلیون تومن تموم شد که خب تو کل سال تحصیلی دوازدهمم کمکم کرد ، الان که پشت کنکورم داشتم به خرید راه ابریشم دو فکر میکردم ولی وقتی قیمت دیدم فکرش از سرم پرید
آخه ۷ تومن اونم واسه پیش خرید اونم با تخفیف ۴۰ درصدی این قیمت
کاشکی یه تخفیفی هم الا برای راه ابریشمی های قدیم میزاشت که اینم بتونیم تهیه کنیم
@M-an
sohrabAmin Oveici تنها پیشنهادم ... پشت کنکور نمون
نخر دیگه ی بار خریدی کلی فیلم دیدی بسه
ب جاش کتاب تستای خفن بخر -
برای دوری از فضای مجازی شاید family safety بدردتون بخوره برای من که کار امد هست
آرمین عنصرپور اخ اخ اخ جرات دارین بعدش برین فضای مجازی
-
Amin Oveici نه قطعا واسه اونایی که راه ابریشم داشتن کارایی میکنن
sadra Movahed ما که تیکت زدیم و پرس و جو کردیم ، خبری نبود
-
Amin Oveici تنها پیشنهادم ... پشت کنکور نمون
نخر دیگه ی بار خریدی کلی فیلم دیدی بسه
ب جاش کتاب تستای خفن بخرMoonchild داداش قبول دارم تست زیاد زدن خوبه ولی کتاب تستای خفن مثل الگو و مبتکران بگیرم بعد نتونم بزنم چه فایده داره ، من یه عمر با الا زندگی کردم 🥲
-
تو که یکسال اموزش دیدی بشین تست بزن مرور کن همین جامع بزن برای سال بعد چرا بازم میخوای وقتتو تلف کنی من متوجه نمیشم این تفکر غلطه که فیلم ببینی و همچی بفهمی درسته میفهمی ولی فقط تا دو سه روز یادت میره چون خودتو توی چالش نکشیدی اگه من بد متوجه شدم شرمنده ولی خب میخوام کمکت کنم
آرمین عنصرپور واقعا متشکرم ، چیزی که همه و مشاورمم میگن همینه ، خب حالا شما چه منابعی پیشنهاد میکنی ؟ ( رشته ریاضی )
-
آرمین عنصرپور اخ اخ اخ جرات دارین بعدش برین فضای مجازی
Idin Taghavifar چی میشه
-
Moonchild داداش قبول دارم تست زیاد زدن خوبه ولی کتاب تستای خفن مثل الگو و مبتکران بگیرم بعد نتونم بزنم چه فایده داره ، من یه عمر با الا زندگی کردم 🥲
Amin Oveici ی کتاب پایین تر بگیر .... مثلا خلی سبر
-
آرمین عنصرپور واقعا متشکرم ، چیزی که همه و مشاورمم میگن همینه ، خب حالا شما چه منابعی پیشنهاد میکنی ؟ ( رشته ریاضی )
Amin Oveici اول pdf کتاب هارو دانلود کن مثلا از تلگرام بعد ببین میتونی بزنی مشکلی نداری پاسخنامش رو متوجه میشی درسنامش خوبه اونو فیزیکی بگیر من شاید از یه کتاب خوشم بیاد تو هم از یه کتاب دیگه
-
-
Kourosh Mousavi کاملا موافقم داداش
-
Kourosh Mousavi داداش یه پادکست بزن در مورد موضوعات مختلف بحث کنیم
-
Kourosh Mousavi داداش یه پادکست بزن در مورد موضوعات مختلف بحث کنیم
Amin Oveici
موضوع امروز:
"کودتای روسیه و تاثیر آن بر روی اقتصاد ایران." -
Amin Oveici
موضوع امروز:
"کودتای روسیه و تاثیر آن بر روی اقتصاد ایران."