ی سوال تکانه طور کنکور مجدد
-
هاعییی.. میشه بگین چرا مورد د غلطه؟

بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-110 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
هاعییی.. میشه بگین چرا مورد د غلطه؟

بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-110 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
Michael Vey چون که نیروی مقاومت به Fان بستگی داره و اینجا Fان هم برابر نیروی وزنه پس اونی ک جرمش کمتره نیروی مقاومت کمتری داره
خب جرم a کمتره پس نیروی مقاومت ش هم کمتر -
[audio/o14wYgti_8RFQ2S3JgYpzd9a.mp3]
-
[audio/o14wYgti_8RFQ2S3JgYpzd9a.mp3]
Kourosh Mousavi عاوره باو منم همین تحلیلو کردم.. قانون اول میشه همون سرعت ثابت و ساکن و اینا و قانون دوم میشه همون جرم در شتاب:face_with_tears_of_joy:
یحتمل ذهبی گیج زده.. چون تو فیلمش اصن برررسیم نکرد بقیه رو.. بزار یدور پاسخنامه رو هم چک کنم از یجا دیگ -
Michael Vey چون که نیروی مقاومت به Fان بستگی داره و اینجا Fان هم برابر نیروی وزنه پس اونی ک جرمش کمتره نیروی مقاومت کمتری داره
خب جرم a کمتره پس نیروی مقاومت ش هم کمترMiss Mirzaiea 0 اِگریییم باهات :face_with_tears_of_joy: (موافقم ویث یو:rolling_on_the_floor_laughing:)
-
شاید باورش براتون سخت باشه ولی ذهبی درست زده.. میشه فق الف..
-
ینی بخاطر اینکه تو صورت سوال گفته الزاما د نمیشه؟
-
ینی بخاطر اینکه تو صورت سوال گفته الزاما د نمیشه؟
Michael Vey
داداش من برات تره خورد کزدم؟
د درسته -
Michael Vey
داداش من برات تره خورد کزدم؟
د درستهKourosh Mousavi ن الان بهت میگم چیشد ی چیزایی ب سرم زد
نگا کن... الان ج و د فقططططط گفتن ک مقاومت.. نگفتن چ مقاومتی.. مقاومت میتونه مثلا اصطکاک باشه ک اونوقت د کاملا درسته.. اما میتونه مثثلااا مقاومت هوا باشه! حتی نگفته ک شکلاشون یکیه یا ن.. میتونه مثثلاااا شکلاشون فرق داشته باشه.. اونوقت ج یا د الزاما درست نیستن -
Kourosh Mousavi ن الان بهت میگم چیشد ی چیزایی ب سرم زد
نگا کن... الان ج و د فقططططط گفتن ک مقاومت.. نگفتن چ مقاومتی.. مقاومت میتونه مثلا اصطکاک باشه ک اونوقت د کاملا درسته.. اما میتونه مثثلااا مقاومت هوا باشه! حتی نگفته ک شکلاشون یکیه یا ن.. میتونه مثثلاااا شکلاشون فرق داشته باشه.. اونوقت ج یا د الزاما درست نیستنMichael Vey
ببین کلا سوال چندین بخش چیز داره که کلا مشکل داره
مثلا باید بگه رو یک سطح
ممکنه یکی رو سطح شیب دار باشه مثلا
کلا به این تست نگاه درست و غلط نداشته باش مفهوم رو بفهم -
Michael Vey
مثلا باید بگه رو یک سطح
کلا به این تست نگاه درست و غلط نداشته باش مفهوم رو بفهمKourosh Mousavi 😂
راستی چرا سختش کرده با تکانه رفته؟ -
Michael Vey
مثلا باید بگه رو یک سطح
کلا به این تست نگاه درست و غلط نداشته باش مفهوم رو بفهمKourosh Mousavi برا همینم طراح گفته الزاما کدوم درسته و دقیقا همین تستو قشنگ کرده
-
Kourosh Mousavi 😂
راستی چرا سختش کرده با تکانه رفته؟Kourosh Mousavi منم با تکانه رفته بودم:face_with_tears_of_joy:
-
Kourosh Mousavi برا همینم طراح گفته الزاما کدوم درسته و دقیقا همین تستو قشنگ کرده
Michael Vey
داداش سطح شیب دار باشه اصلا جواب نداریم 😂😂 نگفته که توی یک جا داریم اندازه می گیریم ولی تو معقول داستان رو بگیر -
Michael Vey
داداش سطح شیب دار باشه اصلا جواب نداریم 😂😂 نگفته که توی یک جا داریم اندازه می گیریم ولی تو معقول داستان رو بگیرKourosh Mousavi عه.. جاولبه
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on