سوال کوچیک
-
-
سلام
مجموع جریان های ورودی باید برابر با جریان های خروجی باشه،بین همه گره ها که چند انشعاب داره این قانون برقراره و میتونیم همه رو محاسبه کنیم یا سوال میتونه داده باشه ولی هدف سوال نیست و اینجا کاربردی نداره.
4 آمپری که سوال داده هم ورودی یا خروجی نیست و جریان بین دو گره هست که اینجا نیازی بهش نداریم و به قول خودتون تاثیری نداره -
بزار با لوله کشی آب مقایسه کنیم فکر کن از یه لوله ۳ تا لوله اومده بیرون تو دیگه کاری نداری اون وسط چه اتفاقی افتاده شاد اصلا اون لوله ها یکیشون برگشته رفته وصل شده دوباره به خودش توی وردی و خروجی تاثیری نداره (اگر بد توضیج میدم ببخشید بدجور خستم با هزار تا غلط املایی نوشتم دوباره پاک کردم)
-
@Ailin در سوال کوچیک گفته است:
سلام
مجموع جریان های ورودی باید برابر با جریان های خروجی باشه،بین همه گره ها که چند انشعاب داره این قانون برقراره و میتونیم همه رو محاسبه کنیم یا سوال میتونه داده باشه ولی هدف سوال نیست و اینجا کاربردی نداره.
4 آمپری که سوال داده هم ورودی یا خروجی نیست و جریان بین دو گره هست که اینجا نیازی بهش نداریم و به قول خودتون تاثیری ندارهمرسی ممنون
آرمین عنصرپور در سوال کوچیک گفته است:بزار با لوله کشی آب مقایسه کنیم فکر کن از یه لوله ۳ تا لوله اومده بیرون تو دیگه کاری نداری اون وسط چه اتفاقی افتاده شاد اصلا اون لوله ها یکیشون برگشته رفته وصل شده دوباره به خودش توی وردی و خروجی تاثیری نداره (اگر بد توضیج میدم ببخشید بدجور خستم با هزار تا غلط املایی نوشتم دوباره پاک کردم)
لطف کردید خیلی ممنون ،خسته نباشید
انشاءالله نتیجه این خستگی ها رو خیلی زود می بینید -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
@Ailin در سوال کوچیک گفته است:
سلام
4 آمپری که سوال داده هم ورودی یا خروجی نیست و جریان بین دو گره هست که اینجا نیازی بهش نداریم و به قول خودتون تاثیری ندارهمرسی ممنون
آرمین عنصرپور در سوال کوچیک گفته است:بزار با لوله کشی آب مقایسه کنیم فکر کن از یه لوله ۳ تا لوله اومده بیرون تو دیگه کاری نداری اون وسط چه اتفاقی افتاده شاد اصلا اون لوله ها یکیشون برگشته رفته وصل شده دوباره به خودش توی وردی و خروجی تاثیری نداره (اگر بد توضیج میدم ببخشید بدجور خستم با هزار تا غلط املایی نوشتم دوباره پاک کردم)
لطف کردید خیلی ممنون ،خسته نباشید
انشاءالله نتیجه این خستگی ها رو خیلی زود می بینیدپرستو بابایی ممنونم همچنین