همیار_زیست2
-
قشنگه :)
منم که انسان داره ته میکشه :face_with_tears_of_joy: -
@m-bahrami1378 در همیار_زیست2 گفته است:
10 ساعت زیست 1
بنا به دلایلی این هفته وقت نکردم زیاد درس بخونمبنا به دلایلی خودمم همینطور:))
ان شالله این هفته رو میترکونیم^^ -
ســـــلام دوستان ❤️🌸
امیدوارم حالتون خوب باشه!😇
اینجا قراره برنامه ی ِ %(#10c747)[زیست] هفتمون رو گزارش بدیم✌️
[همونطوری که میدونید زیست همه ی درسا رو یه تنه حریفه(!)😄و روزانه حتما باید 3-4 ساعت تو برناممون باشه:)]
آخر هفته میایم اینجا و میگیم که در طول هفته چند ساعت زیست خوندیم و چند تا تست زدیم.
+هر هفته سعی میکنیم تعداد تستمون رو نسبت به هفته ی قبل بیشتر کنیم!✌️💪
کسایی که میخوان با این تاپیک برنامشونو بگن اعلام وجود کنن:)
%(#e376cb)[موفق باشید همگـــی]💙💛💚❤️
دانش-آموزان-آلاء
همیار
خیرین-کوچک-دریا-دل
فارغ-التحصیلان-آلاء -
-
-
@dr-lila در همیار_زیست2 گفته است:
@dr-saraaa س فصل اول زیست ۲ تقریبا ۴۸۰_۵۰۰تست زدم
:flushed_face: سه فصل رو باهم خوندی یا خدا تو یه ماهه تمومیدی زیستو اینجور
-
این هفته خیلی به اصطلاح خرکی درس خوندم و تایمم مشخص نیست! برای هفته بعد دقیق با تعداد تست و اینا اعلام میکنم ! آخه ژنتیک بود بیشتر یه مرور کردم بعد تست زدم !
@dr-sobhan عه ژنتیکو بالاخره شروع کردی:face_with_tears_of_joy: نمیدونم شما بودین یا نه ولی هرکی بود اونم اولش دکتر داشت میگفت میخوام بعد عید بخونه ژنتیک من یه مدت نبودم افراد دقیق یادم نیستن ولی فک کنم خودتون بودین
-
@dr-sobhan عه ژنتیکو بالاخره شروع کردی:face_with_tears_of_joy: نمیدونم شما بودین یا نه ولی هرکی بود اونم اولش دکتر داشت میگفت میخوام بعد عید بخونه ژنتیک من یه مدت نبودم افراد دقیق یادم نیستن ولی فک کنم خودتون بودین
22ستاره در همیار_زیست2 گفته است:
نه من نبودم من سر ژنتیک مشکلی نداشتم از اول هم !
بعد عید شروع کردن زنتیک اشتباهه باید قبل عید خونده بشه -
-
یازده ساعت زیست 1
این هفته خیلی بهتر عمل میکنم -
بعد عید شروع کردن زنتیک اشتباهه باید قبل عید خونده بشه@dr-sobhan در همیار_زیست2 گفته است:
بعد عید شروع کردن زنتیک اشتباهه باید قبل عید خونده بشههاااا پس یکی دیگه بوده :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ببخشید . اینو منم میدونم ژنتیکو بعد عبد شروع کردن اشتباهه
-
سلام منم هستم:raising_hands_medium-light_skin_tone:
-
این هفته زیست پیش نیمه اول کلا (باتوجه به بودجه بندی آزمون)
+1000تا تست -
@dr-saraaa س فصل اول زیست ۲ تقریبا ۴۸۰_۵۰۰تست زدم
:flushed_face: سه فصل رو باهم خوندی یا خدا تو یه ماهه تمومیدی زیستو اینجور
-
22ستاره ت چند روز اینا رو خوندم ولی جاش بقیرو کم خوندم تا هفته بعدم زیست ۲تموم
ایشالله که موفق باشید
-
منم هستم از این به بعد منم گزارش میدم :upside-down_face:
-
من از امروز گزارشمو میدم یه فصل زیست 1200تا تست مریض بودم امروز فقط زیست خوندم