تابع
-
سلام سوال 139 رو میشه از طریق sوpبرام توضیح بدین؟....
@dr-sobhan -
@dr-sobhan -
@dr-sobhansheydadb37 در تابع گفته است:
@dr-sobhanببخشید :(((((
این بخش رو نخوندم اعتراف میکنم خودمم ضعف دارم توش !
دانش-آموزان-آلاء همیار امیدوارم بقیه دوستان بتونن کمکتون کنن
واقعا بازم شرمنده ... -
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء من مثلثات و احتمال با آقای امینی خوندم یادم گرفتم عالی بود ولی قسمت اول تابع خوندم باهاشون یکم گیر کردم ت نقش نوع ریشه تعیین علامت خودش نمودار رسم میکنه و ج میده اصن نمیگیرم چی میگه چیکار کنم
-
@dr-sobhansheydadb37 جواب گزینه 1 میشه. در سوالاتی که گزینه های نامانوس میده اگر خواستید از روش جایگذاری گزینه ها استفاده کنید از اعداد روندتر شروع میکنیم.
-
sheydadb37 در تابع گفته است:
@dr-sobhanسوالای تجربیاس؟یا ریاضیا؟
-
@dr-sobhan -
sheydadb37 جواب گزینه 1 میشه. در سوالاتی که گزینه های نامانوس میده اگر خواستید از روش جایگذاری گزینه ها استفاده کنید از اعداد روندتر شروع میکنیم.
marylb ممنون بابت جوابتون.من منظورم این بود که از طریق x2-sx+p نمیشه حلش کرد؟من اینجوری حل میکنم جواب درست در نمیاد
-
@dr-sobhanسلام از این به بعد برای هر سوالت یه تاپیک دیگه بگن این تاپیک برای یه سوال دیگه بود
ممنون@m-an چشم
-
@m-an چشم
-
@dr-sobhanببخشید :(((((
این بخش رو نخوندم اعتراف میکنم خودمم ضعف دارم توش !
دانش-آموزان-آلاء همیار امیدوارم بقیه دوستان بتونن کمکتون کنن
واقعا بازم شرمنده ...@dr-sobhan خواهش میکنم.ممنون بابت پیگیریتون
-
marylb ممنون بابت جوابتون.من منظورم این بود که از طریق x2-sx+p نمیشه حلش کرد؟من اینجوری حل میکنم جواب درست در نمیاد
sheydadb37 توی اینجور مسائل از روابط بین ریشه ها استفاده میشه. فرمولی که گفتین رو برای تشکیل معادله درجه دوم استفاده میکنم. برای حل سوالات ریاضی به نظرم باید از کلیدهایی که توی سوال مطرح شده استفاده کرد وقتی اینجا میگه مجموع مربعات این عدده و روابط بین ریشه ها معلومه باید از فرمول مجموع مربعات استفاده کرد.
-
sheydadb37 جواب گزینه 1 میشه. در سوالاتی که گزینه های نامانوس میده اگر خواستید از روش جایگذاری گزینه ها استفاده کنید از اعداد روندتر شروع میکنیم.
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء من مثلثات و احتمال با آقای امینی خوندم یادم گرفتم عالی بود ولی قسمت اول تابع خوندم باهاشون یکم گیر کردم ت نقش نوع ریشه تعیین علامت خودش نمودار رسم میکنه و ج میده اصن نمیگیرم چی میگه چیکار کنم
@dr-lila
یه پیشنهاد دارم برات اول بری دستگاه اعداد بخونی بعد تابع بعد تابع درجه ۲ چون آقای امینی راد از صفر صفر آموزش ندادن
ابتدا بگرد دنبال یادگیری دستگاه اعداد بعد تابع بعد درجه ۲
مثلثات آقای امینی راد هم ناقصی زیاد دارن نمیدونم چرا ولی خیلی
خلاصه درس داده شده ولی مثلثات واقا اینهمه کم نیست!
حداقل ۱۵ جلسه ۱.۵ ساعته لازم داره