یون های چند ظرفیتی
-
Fatemeh iranmanesh دو تا از استادای من گفتن وقتی نگه ظرفیت پایینترو میگیریم
@ma-a
صحیح -
_Reza_
یافتم
Fatemeh iranmanesh
مثال موازنه اکسایش کاهشم توش بود ... و اینجاها معمولا یا کاتیون چند ظرفیتی آهن داریم یا مس که برای آهن ۲+ بگیر برای مس هم ۲+ ... -
Fatemeh iranmanesh ببین وقتی نگه ظرفیت پایینترو میگیری
@ma-a این جمله فقط طیق کتاب برا اهن صدق میکنه
-
سلام دوستان یک سوال
در بعضی از مسائل که صورت سوال نمیگه از کدوم ظرفیت بریم باید کدوم ظرفیت انتخاب کنیم ؟Fatemeh iranmanesh کمکناو ۲و۳سق ۲و۴
کد چن ظرفیتی ها -
@ma-a این جمله فقط طیق کتاب برا اهن صدق میکنه
Alireza Mousavi
شاید حق با شما باشه
ولی من تا الان اینکارو کردم مشکلی نبوده
البته تستایی که خودشون ظرفیتو نگن خیلی کمن. -
Fatemeh iranmanesh
مثال موازنه اکسایش کاهشم توش بود ... و اینجاها معمولا یا کاتیون چند ظرفیتی آهن داریم یا مس که برای آهن ۲+ بگیر برای مس هم ۲+ ..._Reza_
ممنون واقعا
برای موازنه تغییر عدد اکسایش پیدا میکنیم و تغییر عدد اکسایش میزاریم برای کاهش و بالعکس؟
بعد یک چیز دیگه هم داشت یادم نمیاد ضریب یا اندیس که باید ساده میکردیم ؟ -
_Reza_
ممنون واقعا
برای موازنه تغییر عدد اکسایش پیدا میکنیم و تغییر عدد اکسایش میزاریم برای کاهش و بالعکس؟
بعد یک چیز دیگه هم داشت یادم نمیاد ضریب یا اندیس که باید ساده میکردیم ؟Fatemeh iranmanesh خواهش
۱ ) برای موازنه از طریق تغییر عدد اکسایش باید تغییر عدد اکسایش آند حساب کنی و اگه زیروند داشت ضرب کنی ... برای کاتد هم همینطور استجا مس و آلومینیوم زیروند نداشتن... حالا عددا اگه قابل ساده شدن بودن ساده میکنید و ضربدری قرارشون میدین -
Fatemeh iranmanesh خواهش
۱ ) برای موازنه از طریق تغییر عدد اکسایش باید تغییر عدد اکسایش آند حساب کنی و اگه زیروند داشت ضرب کنی ... برای کاتد هم همینطور استجا مس و آلومینیوم زیروند نداشتن... حالا عددا اگه قابل ساده شدن بودن ساده میکنید و ضربدری قرارشون میدین_Reza_ ممنون
-
برای مول الکترون مبادله شده اولش باید موازنه کنی ( فقط موازنه اتم ها ) بعدش ضریب در زیروند در تغییر عدد اکسایش میشه مول الکترون مبادله شده
_Reza_ اینو نفهمیدم
-
_Reza_ اینو نفهمیدم
Fatemeh iranmanesh اسم الکترون توی سوال اومد ضریب الکترون رو با همین فرمول که گفتم حساب میکنیم ... بعدش با استو مثلا مول الکترون بدست میاریم یا هرچیز از هر گونه ای که وارد واکنش شده
مثلا برای همین واکنش :
-
Fatemeh iranmanesh اسم الکترون توی سوال اومد ضریب الکترون رو با همین فرمول که گفتم حساب میکنیم ... بعدش با استو مثلا مول الکترون بدست میاریم یا هرچیز از هر گونه ای که وارد واکنش شده
مثلا برای همین واکنش :
_Reza_
اوکی ممنون واقعا -
_Reza_
اوکی ممنون واقعاFatemeh iranmanesh خواهش واقعا
-
Fatemeh iranmanesh خواهش واقعا