مبدا متحرک با نمودار سرعت زمان
-
هاعی.. بچه ها من اگ بخوام اینو با نمودار سرعت زمان برم از کجا بفهمم ک چن بار و کجا ها از مبدا عبور کرده؟!

بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-110 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 -
هاعی.. بچه ها من اگ بخوام اینو با نمودار سرعت زمان برم از کجا بفهمم ک چن بار و کجا ها از مبدا عبور کرده؟!

بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-110 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1402Michael Vey اگه جوابش ۴ میشه راه حلو بفرستم
-

بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-110 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 -

بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-110 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1402Michael Vey

این بدون رسم نمودار وی تی و از روی خود شتاب زمانه
که سریعتره
اونیکی راه حل با سرعت زمان هم رضا فرستاد -
Michael Vey اگه جوابش ۴ میشه راه حلو بفرستم
@ma-a بلی 4 میشه
-
ممنونمم _Reza_ @ma-a
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
-
Kourosh Mousavi مرسیی