Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سوال از فیزیک 1402 تیر ماه
-
-
-
@Kourosh-Mousavاز نظر لفظی اشتباهه
ولی 2 کاملا غلطه -
Kourosh Mousavi حالا من ک این داستانارو نمیدونم ینی نمیدونم برا تجربیه یا ریاضی حفظیات فیزیکو خیلی نخوندم ولییییی ممکن هس معلما اشتب بزنن مث مثلا امتحان نهایی زبان ک همه میگفتن اون سواله میشه چیلدرن ولی جواب میشد ویدیوگیمز.. وگرنه اگ یکمم اطلاعات شیمیایی داشته باشم باهات موافقم درمورد 4
-
AmirReza DH 0
چرا 4 کلا غلطه -
یک جور دیگم میشه خوندش اینکه این 235 خودش یک ازوتوپ هست از ایزوتوپ های ارونیوم
بعد گفته افزایش درصد ایزوتوپ های 235 که درسته. منظورشو اون بوده که ایزوتوپ ها ی از این نوع درصدشون تو مقداری که داریم زیاد می شن.
-
ولی گزینه 2 من فیزسکیش نیم دونگ ولی با شیمی این طور چیزی نمیشه.
اینکه بگیم تبدیل میشه نیست تو غنی سازیمیایم فقط کاری می کنیم که درصد اونی که می خواییم زیا بشه که اینم با تبدیل کردن بهم صورت نمی گیره.
یک جور خالص سازی روش صورت میگره و این باعث میشه تو اون مقداری که داریم درصد اون ایزوتوپی که می خواییم از اون ناده بره بالا تر -
-
Kourosh Mousavi سلام من توی کتاب دهم خوندم که نوشته بود فرایند غنی سازی ایزوتوپی یعنی اینکه بیایم مقدار ایزوتوپ ۲۳۵ رو در مخلوط طبیعی که کمتر از ۷ دهم درصد هست افزایش بدیم
این سوال میشه گ ۲
و گ ۴ غلطه که گفته ایزوتوپ اورانیوم ۲۳۵ اصلا خود اورانیوم ۲۳۵ ایزوتوپ هست دیگه نباید بگه ایزوتوپ هااااااای اورانیوم ۲۳۵
بنظرم دلیل این هست