انگيزه
-
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم@M-an برای خوب پیش رفتنش تلاش میکنیم و عقب نمیکشیم
-
-
ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻢ : ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﯿﺴﺖ.
ﻣﻌﻠﻢ ﮔﻔﺖ : ﺗﻮ ﻧﻤﯿﺘﻮﺍﻧﯽ ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﯿﺴﺖ ﺷﻮﯼ ﺍﺯ ﻫﺮ 300 ﮐﻮﺩﮎ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﯿﺴﺖ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ.
ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻢ : “ﻣﯿﺨواﻫﻢ ﺁﻥ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ من ﺑﺎﺷﻢ” ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻣﻌﻠﻢ ﻭ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﮑﻼﺳﯽ ﻫﺎﯾﻢ ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺧﻨﺪﯾﺪﻧﺪ ولی حالا منم که میخندم. هیچوقت برای رسیدن به کسی که میخواستید باشید، دیر نیست.
کریستیانو رونالدو -
سلام
متن ها خیلی عالیه
دم همگی گرم
امیدوارم به تک تک آرزو هاتون برسید!
IMG_20230729_125443_349.jpg -
-
-
پزشک: متاسفم لئو! تو مشکلی جدی تو ترشح هورمون رشد داری و هزینه درمانش خیلی بالاتر از توان مالی خانواده ات هست. احتمالا هرگز دیگه نمیتونی فوتبال بازی کنی...
لئوی 13 ساله: ولی من تازه امروز یه کفش ورزشی خریدم...
سال ها بعد
لیونل مسی
برترین بازیکن تمام ادوار فوتبال... -
یک مصاحبه قدیمی:- صدام از بچگی نازک بود و خوشم هم نمیومد ازش. دلم نمیخواست خواننده بشم چون بنظرم آهنگسازی برام جذاب تر بود. یه بار تو همین پروسه فروش ترانه و موزیک، برای اینکه مشتری متوجه ملودی بشه خودم خوندم و براش فرستادم...تعجب کرد و بهم گفت داداش صدای خودتم خوبه..چرا خودت نمیخونی؟ همین انگیزه شد برام و یه مدت رو صدام کار کردم تا علاوه بر آهنگسازی، تنظیم و ترانه سرایی به خوانندگی هم رو بیارم و بتونم کار هام رو خودم بخونم...آدم بلندپروازی نیستم و همین که تو مارکت موسیقی یه جایگاه نسبتا خوب داشته باشم برام کافیه...حالا ببینیم چی میشه
چند سال بعد او به عنوان یک چهره جهانی برنده معتبرترین جایزه دنیای موسیقی(گرمی) شد...اجرایی که ترانه سرایش مردم ایران بودند در صفحه شخصی او در عرض 24 ساعت حدود 40 میلیون بازدید خورد (نصف جمعیت ایران)...در پایان سال 2023 او توسط مجله نیویورک تایمز به عنوان یکی از 100 شخص تاثیرگذار جهان شناخته شد....