با این معدل و درصدا
-
سلام
با این معدل و درصد ها ممکنه رتبه زیر ۵۰۰۰ کشوری بشم(ریاضی)؟ یا نه انقدر داغون میشم که باید یه سال پشت بمونم؟
معدل: ۱۶٫۶۰
ریاضی:۱۲٫۵ شیمی:۲۴٫۴ فیزیک:۴۵٫۷
@دوازدهم @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
سلام
ضمن خسته نباشید
بنظر من نباید فقط معدل رو نببینید.
نمره هر درس با ضریبی که داره حساب میشه....
و الان چیزی درست مشخص نیست.و باید کلی دید. که آیا بقیه هم نمره هاشون در این حد هست؟ بیشتر با کمتر؟
و مقایسه ایه
و با قاطعیت نمیشه گفت. -
سلام
ضمن خسته نباشید
بنظر من نباید فقط معدل رو نببینید.
نمره هر درس با ضریبی که داره حساب میشه....
و الان چیزی درست مشخص نیست.و باید کلی دید. که آیا بقیه هم نمره هاشون در این حد هست؟ بیشتر با کمتر؟
و مقایسه ایه
و با قاطعیت نمیشه گفت.Hhh Hh مچکرم...
-
سلام
با این معدل و درصد ها ممکنه رتبه زیر ۵۰۰۰ کشوری بشم(ریاضی)؟ یا نه انقدر داغون میشم که باید یه سال پشت بمونم؟
معدل: ۱۶٫۶۰
ریاضی:۱۲٫۵ شیمی:۲۴٫۴ فیزیک:۴۵٫۷
@دوازدهم @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
شیمی:۳۰ ریاضی:۲۵ فیزیک:۷۰ معدل:۱۹:۶۰
یکیو میشناسم با اینا شد رتبه ۳۰۰
دانشگاه تهران هم قبول شد -
@mk-mahdi منم یکیو میشناسم با تراز 11300 !!! کنکور و 8 و خوردی هزار (نزدیک به 9000) رتبش شده 700 منطقه دو تجربی...
-
مآهور وقتی میگفتن امسال ۴۰ درصد معدل تاثیر گذاره بچه هایی که خوب برای کنکور خونده بودن و جدیش نگرفتن دقیقا همین بلا سرشون اومد ولی امسال اینطوری نیست اهمیتشو همه میدونن نمره بالا میگیرن اکثرا اینجوری فکر میکنم
-
@mr-vinyzo آره
رتبه ام شد ۲۸۶۰ منطقه ۲ -
مآهور وقتی میگفتن امسال ۴۰ درصد معدل تاثیر گذاره بچه هایی که خوب برای کنکور خونده بودن و جدیش نگرفتن دقیقا همین بلا سرشون اومد ولی امسال اینطوری نیست اهمیتشو همه میدونن نمره بالا میگیرن اکثرا اینجوری فکر میکنم
@mk-mahdi دقیقننننننن
-
@mr-vinyzo ممنون
انشاالله که میشید ولی شارژ صد تومنی رو نگه دارید دست خودتون، برید مشهد برای زنگ زدن لازمتون میشه -
@mr-vinyzo ممنون
انشاالله که میشید ولی شارژ صد تومنی رو نگه دارید دست خودتون، برید مشهد برای زنگ زدن لازمتون میشه -
@mr-vinyzo آها که اینطور
منظورم این بود اگه از یه شهر دیگه برید مشهد چون اونجا غریبید هی دلتون تنگ میشه زنگ میزنید، از اون لحاظ -
@mr-vinyzo آها که اینطور
منظورم این بود اگه از یه شهر دیگه برید مشهد چون اونجا غریبید هی دلتون تنگ میشه زنگ میزنید، از اون لحاظ