زیست دونی
-
کدام گزینه درست است؟
1)انسان در محل هایی که مورچه ها نمیتوانند زندگی کند، توانایی زندگی ندارد.
2)در محلی که مایکوباکتریوم توبرکلوسیز آنزیم های گوارشی خود را ترشح میکند، تنها بی مهره ی دارای خون تیره و روشن نیز دیده میشود.
3)چانورانی که از همه ی سلول های سطحی خود برای تنفس استفاده میکنند را نمیتوان در محلی که آمیب زندگی میکند، یافت.
4)در محل زندگی روباه فاقد رنگیزه در سلول های پوستی خود، نمیتوان نوعی از چانوران که با سریدن حرکت میکنند را مشاهده کرد.
دانش-آموزان-آلاء@dr-bernosi سه
-
@dr-bernosi سه
-
@dr-bernosi
میدونستما الان میگین غلط
از پیش چیزی یادم نیس::smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
از این تستا دیدین تا حالا؟ چایی گفته باشه؟
-
کدام گزینه درست است؟
2)در محلی که مایکوباکتریوم توبرکلوسیز آنزیم های گوارشی خود را ترشح میکند، تنها بی مهره ی دارای خون تیره و روشن نیز دیده میشود.
3)چانورانی که از همه ی سلول های سطحی خود برای تنفس استفاده میکنند را نمیتوان در محلی که آمیب زندگی میکند، یافت.
4)در محل زندگی روباه فاقد رنگیزه در سلول های پوستی خود، نمیتوان نوعی از چانوران که با سریدن حرکت میکنند را مشاهده کرد.
دانش-آموزان-آلاء@dr-bernosi سه منظور کرمه دیگه؟؟ اره کرمم میتونه مثلا تو خاک باشه پس این رد
-
کدام گزینه درست است؟
دانش-آموزان-آلاء@dr-bernosi دو
-
@dr-bernosi سه منظور کرمه دیگه؟؟ اره کرمم میتونه مثلا تو خاک باشه پس این رد
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi سه منظور کرمه دیگه؟؟ اره کرمم میتونه مثلا تو خاک باشه پس این رد
بله مثالیش کرمه چانوانی که تنفس پوستی دارن
-
@dr-bernosi دو
-
@dr-bernosi تو گلو یا ششمون مثلا کرم خاکی باشه
-
نه درسته ولی کرم خاکی و مایکو از مواد الی موچود توی خاک هم غذاشونو تامین میکنن
-
نه :| اشتباه بود تمرکز ندارم اصن
-
نه :| اشتباه بود تمرکز ندارم اصن
@dr-bernosi خب دیگه گزینه گفته میتواند
غلطه نمیتواند
؟؟؟؟ -
@dr-bernosi خب دیگه گزینه گفته میتواند
غلطه نمیتواند
؟؟؟؟@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi خب دیگه سوال گفته میتواند
غلطه نمیتواند
؟؟؟؟نه نمیشه کتاب نگفته توی خاک هم هستن
-
گزینه 4 رو بررسی کردین؟
-
@dr-bernosi خب دیگه سوال گفته میتواند
غلطه نمیتواند
؟؟؟؟نه نمیشه کتاب نگفته توی خاک هم هستن
@dr-bernosi
-
گزینه 4 رو بررسی کردین؟
@dr-bernosi درس یادم نیس ولی فک کنم منظور اونایی بودن که تو مناطق برفی زندگی میکردن
حالا گفته نمیتونه مثلا جانوری که سر بخوره دیده بشه که غلطه -
@dr-bernosi درس یادم نیس ولی فک کنم منظور اونایی بودن که تو مناطق برفی زندگی میکردن
حالا گفته نمیتونه مثلا جانوری که سر بخوره دیده بشه که غلطه@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
حالا گفته نمیتونه مثلا جانوری که سر بخوره دیده بشه که غلطهپنگوئن فک
-
حالا گفته نمیتونه مثلا جانوری که سر بخوره دیده بشه که غلطهپنگوئن فک
@dr-bernosi
سوال خیلی خوبی بودش
جالب بود -
@dr-yassi نه عوامل رونویسی که به rnaپلی مراز متصل نمیشن به توالی افزاینده متصل میشن
تو کتاب هم همچین چیزی نگفته که به ار ن ا پلی مراز وصل میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حداقل من که ندیدم ؟!zzzaaa در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-yassi نه عوامل رونویسی که به rnaپلی مراز متصل نمیشن به توالی افزاینده متصل میشن
تو کتاب هم همچین چیزی نگفته که به ار ن ا پلی مراز وصل میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حداقل من که ندیدم ؟!@dr-yassi
-
@اسمان-ابی گفته هرکی لقاح خارجی داره
ماده دفعیش معدنیه
نگفته که صرفا امونیاکه یا اوره