Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. راه ابریشم آلاء
  4. راه ابریشم برای کنکور کافیه؟
آلا پولمو بالا کشید
M
پارسال راه ابریشم ۲ رو گرفتم که گفته بودن تمدید داره و چیزی قید نکرده بودن که اگه فارق التحصیل باشی نمیتونی تمدیدش کنی یهو دیدم کل فیلمایی که فقط بعضیاشونو دیده بودم از رو پنلم فوت شده رفته من موندمو ۶ میلیونی که به بدبختی جمعش کرده بودم و همش به باد رفت
راه ابریشم آلاء
شیمی پویان نظر
M
سلام بچه ها کسی پی دی اف شیمی راه ابریشم استاد پویان نظرو داره برام بفرسته؟
راه ابریشم آلاء
جزوه‌های راه ابریشم پرو
Eima AmajE
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
شیمی
M
سلام ببخشید کسی پی دی اف راه ابریشم استاد پویان نظرو داره
راه ابریشم آلاء
پرینت جزوه ها
masood khadmlooM
سلام به دوستان من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش اسم سایتش هم topcopy هست با تشکر @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه ابریشم آلاء
فروش کتاب های راه ابریشم
Mobina Talebi 0M
کتاب ریاضیات ریاضی و شیمی و فیزیک راه ابریشم الا رو دارم. الان دانشجو هستم.کتاب ها بسیار تمیز و قابل استفادن. با قیمت خیلی مناسب میفروشم
راه ابریشم آلاء
تست مجموعه رو نفهمیدم
puzzle btyP
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
کنکوری404
msoq sharifM
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته .... چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم هر مشکلی که فکرش رو بکنید ... باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم زندگی همه مراحلش همینه بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان... تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست.... ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا 18 شهریمور ماه1403
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم
HakoH
سلام ورودی یازدهمم میخاستم ببینم به نظرتون وسط سال راه ابریشم و بخرم و شروع کنم ..تقریبا صفرم یا نظر بهتری دارید نظرتونه@ریاضیا @ریاضی-فیزیک @تجربیا @تجربی @دانش-آموز-کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @دهم
راه ابریشم آلاء
فیزیک ابریشم2
Siavash ForghaniS
ببخشید من واسه ابریشم2 استاد کارزانیان رو انتخاب کرده بودم ولی یاری واسم اومده خواهشا کمکم کنید لطفا!!
راه ابریشم آلاء
استاد ریاضی راه ابریشم
ا
سلام بچه ها من میخوام راه ابریشمو خریداری کنم بین استادثابتی و نباخته گیر کردم کدومو انتخاب کنم نظرتونو میخوام کدوم بهتره ؟
راه ابریشم آلاء
مقایسه نقطه ذوب سلیس و الماس
maryam mirrM
بچه ها انتالپی پیوند si-o بیشتر از c-c هست ولی توی جزوه راه ابریشم هنگام مقایسه نقطه ذوب ترکیبات کووالانسی اینطوری نوشتن سیلیسیم<سیلیس<سیلیسیم کربید<الماس این ترتیب درسته؟؟؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه ابریشم آلاء
مشکل دارم توی حل تشریحی
Hosein MoharamkhniH
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
افرادی که راه ابریشم آقای طلوعی رو داشتن
Fateme SamaeiF
سلام دوستان من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
راه ابریشم آلاء
فروش جزوات راه ابریشم
Zahra Ilanlou 0Z
با سلام خدمت دوستان تمامی جزوات راه ابریشم آلا چه دروس تخصصی ریاضی و چه دروس عمومی به فروش می رسد ( کنکور دادم و دیگه احتیاج ندارم) ، جزوات تخصصی ۹۵ درصد نو و دروس عمومی ۱۰۰ درصد نو هستند ، جزوات کاملا جلد شده و جزوات تخصصی سیمی شده هستند( تمامی جزوات رنگی و از سایت چی بخونم خریداری شده بودند)
راه ابریشم آلاء
مهلت استفاده
fatemeh asadi 1F
من راه ابریشم رو برای سال 1401 داشتم. الان روی پروفایلم نیست. پاک شده یعنی؟ فقط یه سال میشه ازش استفاده کرد؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
راه ابریشم آلاء
فروش جزوه‌های راه ابریشم پرو رشته ریاضی‌فیزیک
آمـاجآ
سلام دوستان، کتاب‌های آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد) شیمی استاد پویانفر 5 درصد فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد استفاده کردم. جزوه‌ها تمیزن و در حد نو و می‌تونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید ‌:‌) کتاب‌های تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم می‌دم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات چون این‌جا نشد عکس‌ها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار می‌دم.. https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشم آلاء
برنامه مطالعاتی
M LOTFIM
سلام دوستان من راه ابریشم قدیمی رو دارم با کتابای عمومی و تخصصی ،اما تو برنامه مطالعاتي 1402 فقط برای درس های تخصصی برنامه نوشته شده , کسی برنامه مطالعاتی سال قبل تر که عمومی ها هم بودن رو داره؟ @مشاور-ابریشم @مدیر-محصول-ابریشم @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه ابریشم آلاء
روز اولتون چطور بود ^-^
F
مال خودم انگار دیروز بود که میرفتم مدرسه و انگار نه انگار سه ماه تعطیل بودم:/ در کل همیشه دیدن دوستا حال ادمو خوب میکنه..ولی کادر مدرسه عوض شده و خیلی خورد تو ذوق هممون:/ البته میدونستیم عوض شده ولی امید داشتیم بهتر باشه(امید های واهی) @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دهم @دوازدهم
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم پرو ۱۴۰۲
M_ahM
سلام من راه ابریشم پرو رو پارسال خریداری کردم و علی رغم اینکه قرار بود همیشه تو پروفایلمون بمونه حذف شد و ماها تو دردسر افتادیم گفتن برای خرید راه ابریشم ۲ بهمون تخفیف تعلق میگیره آیا واقعا همچین اتفاقی افتاده؟
راه ابریشم آلاء

راه ابریشم برای کنکور کافیه؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده راه ابریشم آلاء
22 دیدگاه‌ها 9 کاربران 2.0k بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Hhh HhH Hhh Hh

دانش-آموزان-آلاء
    دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

βedior AradΒ آفلاین
    βedior AradΒ آفلاین
    βedior Arad
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
    این پست پاک شده!
    1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • T آفلاین
      T آفلاین
      Tatlı.oğlan
      ریاضی

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
      بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • βedior AradΒ βedior Arad

سلام میدونم خیلیا حتی با صرف اینکه همه کلاس ها رو از آلا برداریم هم مشکل دارن و معتقدن موسسه مهم نیست و اساتید فقط مهمن و هیچ موسسه ای بهترین اساتید همه درسهارو ندارن ، ولی من از محیط سایت خوشم اومده تحقیق هایی هم ک کردم راضیم کرده
        صرفا خواستم بدونم ، به چه منابعی اضافه بر ابریشم۲ نیاز هست؟ خودشون میگن یا؟
        و اینکه من مثل ابریشم پرو ندیدم جایی ذکر کنند سنجش هفتگی و سه آ روی پک هست ، لزومی داره برای اونها برنامه جدایی داشته باشم یا ن؟
        رشته تجربی سال دوازدهم هستم اگر پیشنهادی دارید خوشحال میشم بشنوم
        در ضمن هیچ ایده ای نسبت به (اموزش روش های خوندن درس x، اموزش برنامه ریزی ویژه فصل فلان و ..)ندارم و فکر میکنم بزرگنمایی هستن و ادم نیازی بهشون نداره ولی اگر میدونید چیزی رو لازمه بدونم و در اشتباه هستم واقعا از اینکه کمک میکنید ممنونم

احمد رضا 0ا آفلاین
        احمد رضا 0ا آفلاین
        احمد رضا 0

βedior Arad سلام ببین
        بعضی حرفها هست که شاید اینجا نشه گفت
        قبلش بگم که من نظره شخصی رو میگم کاری به درستی و نادرستی ندارم
        من امسال واسه ۲ تا درس ابریشم داشتم
        حقیقت اش ابریشم دبیرهای خوبی داره
        ولی خب یک سری مسایل هست
        مثلا اینکه شاید نظم دقیقی توی کار نباشه
        مثلا ویدیو ها کم و زیاد ممکنه داشته باشه
        و یک مسئله دیگه اینکه
        توی مدرسه به ی جایی می رسی که دیگع وقت نمیکنی
        ویدیو ی آفلاین ببینی
        شرایطت سخت میشه
        مدیریتت سخت میشه
        و کلی صحبت های دیگه
        ولی خب ابریشم خوبی هم داره
        اینکه خودت میتونی برنامه ات رو تنظیم کنی
        ولی خب
        این نظرات کاملاشخصی

βedior AradΒ 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2

سلام میدونم خیلیا حتی با صرف اینکه همه کلاس ها رو از آلا برداریم هم مشکل دارن و معتقدن موسسه مهم نیست و اساتید فقط مهمن و هیچ موسسه ای بهترین اساتید همه درسهارو ندارن ، ولی من از محیط سایت خوشم اومده تحقیق هایی هم ک کردم راضیم کرده
          و اینکه من مثل ابریشم پرو ندیدم جایی ذکر کنند سنجش هفتگی و سه آ روی پک هست ، لزومی داره برای اونها برنامه جدایی داشته باشم یا ن؟
          در ضمن هیچ ایده ای نسبت به (اموزش روش های خوندن درس x، اموزش برنامه ریزی ویژه فصل فلان و ..)ندارم و فکر میکنم بزرگنمایی هستن و ادم نیازی بهشون نداره ولی اگر میدونید چیزی رو لازمه بدونم و در اشتباه هستم واقعا از اینکه کمک میکنید ممنونم

احمد رضا 0ا آفلاین
          احمد رضا 0ا آفلاین
          احمد رضا 0

βedior Arad ما که پرو داشتیم
          حقیقت اش
          سنجش هفتگی منظمی ندیدم

4

Alireza MousaviA آفلاین
            Alireza MousaviA آفلاین
            Alireza Mousavi
            تجربی

βedior Arad من کاری به خوب و بدش ندارم ولی من ازین خیلز مسوزم که باید ۱۲تومن هزینه کنی ولی بعد کنکورت میپره
            جن روز دیگ پک پرو واسه ما غیر فعال میشه😐

3

Hhh HhH آفلاین
              Hhh HhH آفلاین
              Hhh Hh
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده

سلام
              من راه ابریشم۱ رو داشتم.
              قبل از جواب دادن به سوالات:
              بنظر من بهتره فقط درس هایی رو خریداری کنید که در فهمش به صورت کتاب تست یا کتاب درسی مشکل دارید. اگه مشکل داشتید که راه ابریشم رو تهیه کنید. در غیر اینصورت خیر. چون هزینه یک کتاب تست کمتر از فیلم آموزشی درمیاد.

طبق گفته اساتید و مشاوران آلا منبع دیگه ای لازم نیست.
              اما طبق تجربه شخصیم؛ سعی کنید یک کتاب تست هم در کنارش داشته باشید. چون معمولا استاد اول درس رو میده(با کمی تست) و بعد تست ها رو شروع میکنه. که تا اون موقع ممکنه بعضی مطالب یادتون رفته باشه. پس کتاب تست ها که معمولا خط به خط هستن میتونه از این مورد جلوگیری کنه. ترتیب تست آموزشی ، سنجشی و زماندار رو هم رعایت کنید.

اگه باشه. فکر نکنم لازم باشه برنامه ای بریزید. چون تو برنامشون باید ذکر بشه. درغیر این صورت خودتون هفتگی(پنجشنبه یا جمعه) از خودتون آزمون بگیرید. تاریخ آزمون های سه آ رو هم احتمالا قبلش مشخص میکنن.

در ضمن هیچ ایده ای نسبت به (اموزش روش های خوندن درس x، اموزش برنامه ریزی ویژه فصل فلان و ..)ندارم و فکر میکنم بزرگنمایی هستن و ادم نیازی بهشون نداره ولی اگر میدونید چیزی رو لازمه بدونم و در اشتباه هستم واقعا از اینکه کمک میکنید

بنظر من اگه بدونید خیلی ممکنه کارتون رو با کیفیت تر جلو ببره.
              دربارشون میتونید در قسمت سرچ آلاخونه سرچ کنید. بچه ها تجربیاتشون رو گفتن👌🏻

موفق باشید✨️

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

1
              • احمد رضا 0ا احمد رضا 0

βedior Arad سلام ببین
                بعضی حرفها هست که شاید اینجا نشه گفت
                قبلش بگم که من نظره شخصی رو میگم کاری به درستی و نادرستی ندارم
                من امسال واسه ۲ تا درس ابریشم داشتم
                حقیقت اش ابریشم دبیرهای خوبی داره
                ولی خب یک سری مسایل هست
                مثلا اینکه شاید نظم دقیقی توی کار نباشه
                مثلا ویدیو ها کم و زیاد ممکنه داشته باشه
                و یک مسئله دیگه اینکه
                توی مدرسه به ی جایی می رسی که دیگع وقت نمیکنی
                ویدیو ی آفلاین ببینی
                شرایطت سخت میشه
                مدیریتت سخت میشه
                و کلی صحبت های دیگه
                ولی خب ابریشم خوبی هم داره
                اینکه خودت میتونی برنامه ات رو تنظیم کنی
                ولی خب
                این نظرات کاملاشخصی

βedior AradΒ آفلاین
                βedior AradΒ آفلاین
                βedior Arad
                دانش آموزان آلاء

احمد رضا 0 من به شخصه تا به امروز تمامی کلیپ های درسی ک نگاه کردم رو با سرعت دو تا سه برابر تنظیم کردم ، حقیقتا عادت میکنی و مطالب رو از دست نمیدی ولی قطعا انچنان حسابی روی کلاس ها باز نمی کنم و صرفا به عنوان کلاس تقویتی بهشون نگاه میکنم
                اگر یه خورده بیشتر از تجربتون بگید خیلی ممنون میشم اخه من تا امروز تجربه ام صفره از سبک تفکرم فکر کنم واضح باشه

آیلینآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • Hhh HhH Hhh Hh

سلام
                  من راه ابریشم۱ رو داشتم.
                  قبل از جواب دادن به سوالات:
                  بنظر من بهتره فقط درس هایی رو خریداری کنید که در فهمش به صورت کتاب تست یا کتاب درسی مشکل دارید. اگه مشکل داشتید که راه ابریشم رو تهیه کنید. در غیر اینصورت خیر. چون هزینه یک کتاب تست کمتر از فیلم آموزشی درمیاد.

طبق گفته اساتید و مشاوران آلا منبع دیگه ای لازم نیست.
                  اما طبق تجربه شخصیم؛ سعی کنید یک کتاب تست هم در کنارش داشته باشید. چون معمولا استاد اول درس رو میده(با کمی تست) و بعد تست ها رو شروع میکنه. که تا اون موقع ممکنه بعضی مطالب یادتون رفته باشه. پس کتاب تست ها که معمولا خط به خط هستن میتونه از این مورد جلوگیری کنه. ترتیب تست آموزشی ، سنجشی و زماندار رو هم رعایت کنید.

اگه باشه. فکر نکنم لازم باشه برنامه ای بریزید. چون تو برنامشون باید ذکر بشه. درغیر این صورت خودتون هفتگی(پنجشنبه یا جمعه) از خودتون آزمون بگیرید. تاریخ آزمون های سه آ رو هم احتمالا قبلش مشخص میکنن.

در ضمن هیچ ایده ای نسبت به (اموزش روش های خوندن درس x، اموزش برنامه ریزی ویژه فصل فلان و ..)ندارم و فکر میکنم بزرگنمایی هستن و ادم نیازی بهشون نداره ولی اگر میدونید چیزی رو لازمه بدونم و در اشتباه هستم واقعا از اینکه کمک میکنید

بنظر من اگه بدونید خیلی ممکنه کارتون رو با کیفیت تر جلو ببره.
                  دربارشون میتونید در قسمت سرچ آلاخونه سرچ کنید. بچه ها تجربیاتشون رو گفتن👌🏻

موفق باشید✨️

βedior AradΒ آفلاین
                  βedior AradΒ آفلاین
                  βedior Arad
                  دانش آموزان آلاء

Hhh Hh خیلی ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • Alireza MousaviA Alireza Mousavi

βedior Arad من کاری به خوب و بدش ندارم ولی من ازین خیلز مسوزم که باید ۱۲تومن هزینه کنی ولی بعد کنکورت میپره
                    جن روز دیگ پک پرو واسه ما غیر فعال میشه😐

βedior AradΒ آفلاین
                    βedior AradΒ آفلاین
                    βedior Arad
                    دانش آموزان آلاء

Alireza Mousavi الان تخفیف خورده هفت تومن از نظرم قیمتش منطقیه ، شهریه مهدکودک های شهرما الان ب مراتب بالا تر از این رقمن
                    من ب شخصه بخاطر همین هزینه ها مجبور شدم قید خیلی چیزهارو بزنم ولی برای کنکور حیفم میاد که سره هفت میلیون ک امسال پول گوشیه سال دیگ پول ساندویچ از کلاسا استفاده نکنم

احمد رضا 0ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • احمد رضا 0ا احمد رضا 0

βedior Arad ما که پرو داشتیم
                      حقیقت اش
                      سنجش هفتگی منظمی ندیدم

βedior AradΒ آفلاین
                      βedior AradΒ آفلاین
                      βedior Arad
                      دانش آموزان آلاء

احمد رضا 0 اگر خودشون نظم نداشتن پس میشه این برداشتو بکنم ک کلا دانش اموزا رو هوا بودن و کسی ن میپرسید وضعیتتون چطوره یا نظارتی بر تکالیفم نبوده؟

ب عبارتی هرکی خودش خوند خوند آلا فقط اگر حوصلش شد درسشو میده؟

احمد رضا 0ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3

احمد رضا 0 من به شخصه تا به امروز تمامی کلیپ های درسی ک نگاه کردم رو با سرعت دو تا سه برابر تنظیم کردم ، حقیقتا عادت میکنی و مطالب رو از دست نمیدی ولی قطعا انچنان حسابی روی کلاس ها باز نمی کنم و صرفا به عنوان کلاس تقویتی بهشون نگاه میکنم
                        اگر یه خورده بیشتر از تجربتون بگید خیلی ممنون میشم اخه من تا امروز تجربه ام صفره از سبک تفکرم فکر کنم واضح باشه

آیلینآ آفلاین
                        آیلینآ آفلاین
                        آیلین
                        تجربی

βedior Arad تجربه من : برای اولین بار دور تند زدن اشتباه هست ،قبول دارم تا یک هفته احساس میکنید که یاد گرفتید وتست هم میزنید ولی بعد از یک ماه کلیت توی ذهن میمونه ولی نکات از ذهنتون میره و تایمی که دور تند هم دیدین از دست رفته ،من خودم یکسال دور تند دیدم اما الان که با سرعت معمولی میبینم همون فیلم هارو می فهمم اشتباه کرده بودم
                        توهم یادگیری ایجاد میکنه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1

آیلینآ آفلاین
                          آیلینآ آفلاین
                          آیلین
                          تجربی

βedior Arad
                          بنظر من انتخاب استاد اولین چیزی هست که باید بهش اهمیت بدید ،ممکنه مجموعه کاملی از هر گروهی رو تهییه کنید ولی با استاد ارتباط نگیرید،مثلا توی فیزیک این بحث خیلی مهمه چون استاد میتونه از صفر شروع کنه یا از ده شروع کنه تا به صد ، اگر صفرشو بلد نباشی استاد تا صد کار درس میده ولی احساس میکنی که هیچی نمیفهمی
                          از استادی که می خواین باهاش پیش برین حتما چند تا فیلم ببینید و فقط به تعریف بقیه بسنده نکنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1

Alireza Mousavi الان تخفیف خورده هفت تومن از نظرم قیمتش منطقیه ، شهریه مهدکودک های شهرما الان ب مراتب بالا تر از این رقمن
                            من ب شخصه بخاطر همین هزینه ها مجبور شدم قید خیلی چیزهارو بزنم ولی برای کنکور حیفم میاد که سره هفت میلیون ک امسال پول گوشیه سال دیگ پول ساندویچ از کلاسا استفاده نکنم

احمد رضا 0ا آفلاین
                            احمد رضا 0ا آفلاین
                            احمد رضا 0

βedior Arad در راه ابریشم برای کنکور کافیه؟ گفته است:

بنظرم این ذهنیت تتون اصلا درست نیست
                            شما نباید فقط بحث مالی رو بسنجی
                            اگر یک راهی. رو اشتباه انتخاب کنی
                            وقتت از بین میره

2

احمد رضا 0 اگر خودشون نظم نداشتن پس میشه این برداشتو بکنم ک کلا دانش اموزا رو هوا بودن و کسی ن میپرسید وضعیتتون چطوره یا نظارتی بر تکالیفم نبوده؟

احمد رضا 0ا آفلاین
                              احمد رضا 0ا آفلاین
                              احمد رضا 0
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط احمد رضا 0 انجام شده

حقیقت اش. من واسه دوتا درس پرو داشتم نظارتی ندیدم روی تکالیف
                              از لحاظ مشاور هم حساب کن
                              چند هفته مونده به کنکور
                              دیگه فیلمی نیومد روی پنل
                              من استراتژی سر جلسه و...
                              این ها رو از موسسات دیگه و مشاورهاشون استفاده کردم

سعی کنید از تجربه ی بچهای آلاخونه بیشتر استفاده کنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • احمد رضا 0ا احمد رضا 0

بنظرم این ذهنیت تتون اصلا درست نیست
                                شما نباید فقط بحث مالی رو بسنجی
                                اگر یک راهی. رو اشتباه انتخاب کنی
                                وقتت از بین میره

βedior AradΒ آفلاین
                                βedior AradΒ آفلاین
                                βedior Arad
                                دانش آموزان آلاء

احمد رضا 0 پیشنهاد خودتون چیه
                                من خیلی درحال تحقیق هستم برا ثبت نام کلاس ها، ولی هرچی بیشتر میگردم و بیشتر وقت میزارم تنها پوینت مثبتی ک بدست میارم اینه ک اسم تمام موسسه ها و اساتید رو بلد می شم و دوستانمو میبینم ک الان دو هفته هس دارن کلاس شرکت میکنن و من هنوز دنبال مسیر درستم
                                اگر واقعا کوچکترین راهنمایی میتونید بکنید خیلی ممنون میشم
                                درسته مادی فکر کردن ب قضیه باعث از بین رفتن عمرم میشه ولی اگر تصمیممو زود نگیرم فرصت سوزی کردم

احمد رضا 0ا 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                3

من خیلی درحال تحقیق هستم برا ثبت نام کلاس ها، ولی هرچی بیشتر میگردم و بیشتر وقت میزارم تنها پوینت مثبتی ک بدست میارم اینه ک اسم تمام موسسه ها و اساتید رو بلد می شم و دوستانمو میبینم ک الان دو هفته هس دارن کلاس شرکت میکنن و من هنوز دنبال مسیر درستم
                                  درسته مادی فکر کردن ب قضیه باعث از بین رفتن عمرم میشه ولی اگر تصمیممو زود نگیرم فرصت سوزی کردم

احمد رضا 0ا آفلاین
                                  احمد رضا 0ا آفلاین
                                  احمد رضا 0

این دیگه بستگی به خودتون داره
                                  باید چند تا چیز رو بررسی کنی
                                  که آیا روی کتاب میخوای بخونی یا روی کلاس
                                  خب اگر کلاس بود آنلاین باشه یا آفلاین
                                  با کدوم راحت تری
                                  و ببین اینها درس تا درس متفاوت
                                  مثلا اگر واقعا پایه ات خوبه و با کتاب کمک کلاس خودت اوکی هستی ابریشم واسه رفع اشکال خوبه

اگر توی یک درسی صفری
                                  مثلا ریاضی
                                  اون قضیه اش فرق میکنه

ببین تجربه بچه های گذشته خیلی مهنه سعی کن استفاده کنی از تجربه ی رتبه برترها

منم فقط نظر شخصیمو گفتم
                                  که با جوگیری ابریشم رو انتخاب نکنی
                                  و خوب فکر کنی
                                  و بدونی موسسات و دبیرهای دیگه هم هستند

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2

احمد رضا 0ا آفلاین
                                    احمد رضا 0ا آفلاین
                                    احمد رضا 0
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط احمد رضا 0 انجام شده

اگر راه درست رو پیدا کنی
                                    عمرت تلغ نمیشه
                                    ممکنه یکی با ۱۲۰ تا سرعت برع ولی راه فرعی بره
                                    من خودم یک برهه ای اینطوری شدم

بنظرم با احساس تصمیم نگیر
                                    منطقی باش
                                    از مشاورت کمک بگیر
                                    از رتبه برترها
                                    یک پلن خوب بچین
                                    از تایم هم نترس وقت هست (حداقل تا اول مرداد)
                                    همین اول راه ول دوستات کن
                                    خوب برنامه ریزی کن
                                    احساسی نباش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3

محسن کجلافیم آفلاین
                                      محسن کجلافیم آفلاین
                                      محسن کجلافی
                                      دانش آموزان آلاء

βedior Arad خیلی بدقولی داشتن خیلی ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • رضا غفاری65ر آفلاین
                                        رضا غفاری65ر آفلاین
                                        رضا غفاری65
                                        دانش آموزان آلاء

معایبه الا اینکه بدقولی زیاد دارن

یکیش راه ابریشم پرو و عادی بود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1

TaranommmT آفلاین
                                          TaranommmT آفلاین
                                          Taranommm
                                          المپیادیا دانش آموزان آلاء

βedior Arad سلام
                                          تجربه دوساله خودم از راه ابریشم این بود که بهتره همه دروس رو یهویی نخری
                                          من از ریاضی راضیم واقعا آقای ثابتی تدریس خوبی دارن البته دبیرای دیگه ای هم هستن ولی اگه خودت دلت با آلاس ریاضی آلا خوبه واقعا
                                          فقط من راه ابریشم یک رو داشتم و برای تدریس از تخته هوشمند استفاده میکردن ولی برای تست میرفتن پای تخته وایت برد که این خیلی اذیت کننده بود چون سوال جلوی چشمت نبود. اگه این مشکل رفع شده باشه خوبه
                                          واسه زیست هم تدریس آقای جوهری رو خیلی کم دیدم ولی تدریس آقای موقاری رو واقعا قبول دارم و با هیچکس غیر از ایشون کنار نمیام. فقط مسئله ای که هست اینه که صفرتاصد آقای موقاری خیلی بهتر از راه ابریشم بود چون توی راه ابریشم فقط جزوه خوانی هست و بجز چاپار ها دیگه سراغ کتاب نمیرن
                                          فیزیک راه ابریشم آقای کازرانیان رو داشتم حقیقتا بی فایده بود برام. تدریس ها ب شدت خلاصه و کوتاهه و بیشتر جنبه تورق دارن. ولی حل تست هاشون خوب بودن. اگه نظر منو میخوای فیزیک با دبیر دیگه و مطرح تری پیش بری بهتره تا آلا.
                                          البته فیزیک آقای یاری هم عالیه ولی بازم میخوای آقای یاری رو ببینی صفرتا صد رو ببین خودتو تو دردسر راه ابریشم ننداز و خودت آقای خودت باش😂
                                          شیمی هم ترجیح خودم درسنامه خوندنه حتما امتحانش کن ولی اگه نتونستی دبیرای مطرح تری هستن توی شیمی به نسبت دبیرای آلا. خودم الان دنبال دبیر شیمی خوب میکردم ولی تعریف آقای فراهانی و مرادی و مصلایی رو شنیدم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه