پشت کنکور موندن 🩹
🫂
-
@Sally
نگران نباش... خیلیا سال اول اینطورن....
اگه رو هدفت جدی هستی...
پس بسم الله...
برای این سفر همه چیزت رو آماده کن
ببین چه کار های مفیدی رو تو سالی که گذشت انجام دادی و چه کار های مضر. مفید ها رو نگهدار و مضر ها رو اصلاح کن.
بدون که خواسته یا ناخواسته ممکنه حرف هایی رو بشنوی ... مثل همون قبلی....و هر اتفاقی..... پس خودت رو برای هر شرایطی آماده کن... -
@Sally
نگران نباش... خیلیا سال اول اینطورن....
اگه رو هدفت جدی هستی...
پس بسم الله...
برای این سفر همه چیزت رو آماده کن
ببین چه کار های مفیدی رو تو سالی که گذشت انجام دادی و چه کار های مضر. مفید ها رو نگهدار و مضر ها رو اصلاح کن.
بدون که خواسته یا ناخواسته ممکنه حرف هایی رو بشنوی ... مثل همون قبلی....و هر اتفاقی..... پس خودت رو برای هر شرایطی آماده کن... -
Alireza Mousavi
آخه مامانم میگه تو سال دیگه هم همینی.......باز درس نمیخونی...
انقدر بدم میاد یکی بگه پشت کنکور نمون
( لطفا این جمله رو به کسی دیگه ای نگین )@Sally ببخشید
نمیدونستم
ولی منم پشت کنکوریم و تو موقیعیتت بودمو درکت میکنم ولی ما باید این سیکل باطل رو بشکنیم و ب هدفمون برسیم -
@Sally سلام من خودم امسال پشت کنکور بودم. کنکور همونطور که میدونی ی پروسه فرسایشی هست برا همین اگه شرایطشو داری ورزش برات واجبه و حتما باید تو برنامت باشه. بعد راجب ویدیو آموزشی به نظر من که برا همه درسا ثبت نام کنی خیلی خوبه. چون الان واقعا با درسنامه کار پیش نمیره مخصوصا تو شیمییی.
آزمون هم علاوه بر آزمونای حضوری من خیلی سبز جامع هاشو زدم خیلی خوب بودن البته در طول سال هم یکی دو تا زده بودم اونا هم خوب بودن.
فقط بزرگترین نکته مثبتی که امسال به من کمک کرد این بود که من از مجازی و مخصوصا کانال های مشاوره و کنکوری دوری کردم که نه تنها هیچ کمکی نمیکنن بلکه سم خالصن.
البته اینم بگم هر کس روش ها و نظرات متفاوتی داره. این فقط نظر من بود.
موفق باشیAsghar Ejl
سلام چرا ؟
چه مشکلی براتون ایجاد کرد؟ -
@Sally قربونت