تست شیمی دهم
-
@0yasin-sh0
سلام، نه خب ببینید، سوال در رابطه با A 122 حرف زده تا بتونیم عدد اتمی رو پیدا کنیم، بعد با یک ویرگول بخش دوم سوال رو از بخش اول جدا کرده، حرف شما در صورتی درست بود که میگفت ایزوتوپ های دیگر عنصر A!@سینا-بیات اصلا مهم نیست A رو نگفته ک مثلا اقا این قلع هست تو جون بکن پیداش کن
دقیقا B هم همینه
تو سر ایزوتوپ بودن فقط و فقط باید عدد جرمی برات مهم باشه دیگ اقا این A گفته سوال B جیزه مهمی نیستش
تووقتی قلع رو بیابی هنه اون حروفات انگلیسی رو قلع میخونی...
نمیای مثلا B رو کربن بخونی هنه از دیدت یکین -
@0Farzam0 ستونم😂😂
-
@0Farzam0
@سینا-بیات
سلام. منم با سینا موافقم. اگر خودم بودم هم B رو می شمردم
ولی بیشتر به سلیقه طراح و برداشتش از لغت ایزوتوپ برمی گرده.
به نظر من ایزوتوپ های یک عنصر، لیستی از همون عنصر با عدد جرمی های متفاوت هستند از جمله خود همون عنصر. -
@سینا-بیات اصلا مهم نیست A رو نگفته ک مثلا اقا این قلع هست تو جون بکن پیداش کن
دقیقا B هم همینه
تو سر ایزوتوپ بودن فقط و فقط باید عدد جرمی برات مهم باشه دیگ اقا این A گفته سوال B جیزه مهمی نیستش
تووقتی قلع رو بیابی هنه اون حروفات انگلیسی رو قلع میخونی...
نمیای مثلا B رو کربن بخونی هنه از دیدت یکین -
Reza-H
بله خوب، در اصل تعریف عنصر ماده ای هست که فقط از اتم هایی با عدد اتمی برابر ساخته شده(یعنی خود ایزوتوپ های عنصر!)، ولی ظاهرا برخی دوستان از بین ایزوتوپ های قلع، قلع 122 رو عنصر فرض میکنند و بقیه رو ایزوتوپ!@سینا-بیات نوچ ستون ایزوتوم به اتم های عنصری گفته میشود که در مقدار Z یکی و در مقدار A متفاوت هستند.
-
@سینا-بیات نوچ ستون ایزوتوم به اتم های عنصری گفته میشود که در مقدار Z یکی و در مقدار A متفاوت هستند.
-
Reza-H
بله خوب، در اصل تعریف عنصر ماده ای هست که فقط از اتم هایی با عدد اتمی برابر ساخته شده(یعنی خود ایزوتوپ های عنصر!)، ولی ظاهرا برخی دوستان از بین ایزوتوپ های قلع، قلع 122 رو عنصر فرض میکنند و بقیه رو ایزوتوپ!@سینا-بیات
ببین. یه ذره واقعیتش سوال مبهم هست. اگر میخواست A رو یه عنصر فارغ از عدد جرمی بدونه، دیگه نمی اومد یون A رو بهش عدد جرمی نسبت بده. مثلا باید میگفت در نوعی ایزوتوپ A مثلا این رابطه بین الکترون و پروتون وجود داره -
@سینا-بیات بابا مرد مومن داداش گلم فداتشم سوال گفته کدوم ها ایزوتوپ A هستند نگفته کدوم های ایزوتوم عنصر قلع هستند تو کلا سوال رو اشتباه داری برداشت میکنی
سوال ایزوتوپ های دیگه قلع میخواد یعنی گفته اقا یدونه از ایوتوپ هاش A هست تو بین اتم های زیر بهم بگو بقیه ایزوتوم هاش کدومن
خدایی بگیر دیگ😂 -
@سینا-بیات
اسپمه. ولی یه شبه جمله است به این معنا که فرد رو به ستونی تشبیه می کنند که مستحکم و نگه دارنده است.
البته دیگه اصطلاح شده و خیلی به معناش توجه نمیشه :)
مثل دورت بگردم یا جیگر :D 😂😂😂 -
@سینا-بیات 😂😂
ستون معنی خاصی نمیده
@0Farzam0 -
@سینا-بیات بابا مرد مومن داداش گلم فداتشم سوال گفته کدوم ها ایزوتوپ A هستند نگفته کدوم های ایزوتوم عنصر قلع هستند تو کلا سوال رو اشتباه داری برداشت میکنی
سوال ایزوتوپ های دیگه قلع میخواد یعنی گفته اقا یدونه از ایوتوپ هاش A هست تو بین اتم های زیر بهم بگو بقیه ایزوتوم هاش کدومن
خدایی بگیر دیگ😂@0yasin-sh0
گفته کدوم ایزوتوپ عنصر A هستن! از اونجایی که عنصر A قلع هست، پس باید تمام ایزوتوپ های قلع رو در نظر گرفت!ویکی پدیا: عنصر شیمیایی: در دانش شیمی به مادهای خالص گفته میشود که اتمهای سازنده آن از تعداد پروتونهای برابری در هستهٔ خود برخوردار باشند
-
@0yasin-sh0
گفته کدوم ایزوتوپ عنصر A هستن! از اونجایی که عنصر A قلع هست، پس باید تمام ایزوتوپ های قلع رو در نظر گرفت!ویکی پدیا: عنصر شیمیایی: در دانش شیمی به مادهای خالص گفته میشود که اتمهای سازنده آن از تعداد پروتونهای برابری در هستهٔ خود برخوردار باشند
@سینا-بیات خب همین سوا خودش یکی از ایزوتوپش رو داده گفته بقیه رو هم پیدا کن عنصر A یچیز هست و یون A با عدد جرمی ۱۲۲ یچیز دیگه
-
@سینا-بیات
ببین. یه ذره واقعیتش سوال مبهم هست. اگر میخواست A رو یه عنصر فارغ از عدد جرمی بدونه، دیگه نمی اومد یون A رو بهش عدد جرمی نسبت بده. مثلا باید میگفت در نوعی ایزوتوپ A مثلا این رابطه بین الکترون و پروتون وجود داره -
@سینا-بیات خب همین سوا خودش یکی از ایزوتوپش رو داده گفته بقیه رو هم پیدا کن عنصر A یچیز هست و یون A با عدد جرمی ۱۲۲ یچیز دیگه
-
تو اینجا سوال ایزوتوپ ا رو در نظر گرفته است
-
تو اینجا سوال ایزوتوپ ا رو در نظر گرفته است
-
ما چند بار تو مدرسه شبیه این سوالارو حل کردیم الان یادم اومدش
چون گفتین فارآزمون
فار سوالاش تو منتا هست مدرسه از منتا آزمون میگرفت
معلممامون چند بار تحلیل کردند به سبک من و @0yasin-sh0
گزینه هارو دیدن
این صحبت ما محتمل تره اینه گوشه جیبتون داشته باشین
من برم مدرسه یه دلیل خوب میگیرم ازشون