"مرور" مهمی که اگر بهش بی توجهی بشه دردسرساز خواهد شد
-
سلام شب خوش
️
این تاپیک رو زدم
تا فارغ التحصیلا و پشت کنکوریا و حتی دوازدهمیا بیان روششون برای مرور و تثبیت مطالب در ذهنشون رو بیان کنن....
خب همه می دونیم "مرور" چقدر مهمه....
اینکه یه مطلبی رو امروز می خونیم و دو هفته دیگه یادمون میره و در حل تستاش گیر میکنیم بخاطر نداشتن مروره.....
اگه راهکاری داری برای حک شدن مطالب خونده شده در ذهن
حتماً اینجا بگو️
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا -
درود بر شما بانو
مرور شبانه
مرور نکته هایی که در طول مطالعه روز به دست اومده و جمع بندی و توضیح اون ها در چند دقیقه کوتاه جلوی آیینه به صورتی که گویا برای دانش آموزای خیالی تدریس میکنیدش...( اینو از اقای دولتشا هم یادمه انجام میدادن تابستون سال قبل که باهاشون صحبت میکردم)
و
مرور آخر هفته
تمام نکاتی که در طول روز یاد گرفتین یه بار هر شب مرور شده و آخر هفته هم با یه مرور کاملا تثبیت پیدا میکنه ....
یعنی شما یه نکته که مثلا مجرای استخوان فشرده کلا 2 نوعه یکی هاورس و دیگری مجرای عرضی رو هم حین مطالعه هم در مرور شبانه و هم در مرور هفتگی یاد خواهید گرفت ..... یعنی 3 بار خوانش یک نکته در طول هفته ...بعد در هفته دوم که نزدیک به روز آزمونه برای 4 امین بار خیلی اسون تر و در زمان کمتر نکات و مطالب رو مرور کنید ....
این مرور و چندین بار خوندن مطالب کمک بزرگی می کنه ....
پدرم همیشه میگفت چند بار کتاب رو خوندم تو کارشناشی ارشد ....
بار اول در 3 روز
بار دوم 2 روز ...
.
.
و بار اخر فقط 1 ساعت!آرزوی موفقیت دارم براتون ...
ایام به کامتون باشه... -
سلام شب خوش
️
این تاپیک رو زدم
تا فارغ التحصیلا و پشت کنکوریا و حتی دوازدهمیا بیان روششون برای مرور و تثبیت مطالب در ذهنشون رو بیان کنن....
اینکه یه مطلبی رو امروز می خونیم و دو هفته دیگه یادمون میره و در حل تستاش گیر میکنیم بخاطر نداشتن مروره.....
حتماً اینجا بگو️
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا@Hanji
تجربه خودم برای
زیست : وقتی تستاشو حل میکنی گزاره های جامع و کامل - نکته دار رو کنار پارت مربوطه اش بنویس که راحت تر مرور بشن - تست های غلط و نزده و جامع رو علامت بزن که برای جمع بندی هم رفع اشکال کنی هم مرور - متن کتاب رو چندین بار مطالعه کنید
فیزیک : من خودم راه ابریشم داشتم و طوری برنامه ریزی داشتم که کنکورچه هر مبحث رو توی بازه های مشخص شده مثلا دوهفته ای بزنم و واقعا کنکورچه هاهم تستایی داشت که هم ایده دار بود برای به چالش کشیدنت هم روتین های کنکور رو داشت و هم جامع برای مرور ... در ضمن من پوشه بندی کرده بودم و تستایی که قرار بود بعدن مرور کنم دوباره شمارشو به اون پوشه اضافه میکردم ... دوستانی مه راه ابریشم ندارید میتونید فرمولارو توی برگه رنگیا اون کوچیکا بنویسید و به دیوار اتاقتون بچسبونید و هر روز صبح مرور کنید ( من خودم اینکارو دوس ندارم) ... فیزیک درسیه که هرچی بیشتر براش تست بزنی مطلب بیشتر برات جا میفته پس تا میتونید تا جون دارید تست بزنید و علامت یادتون نره
شیمی : مثل فیزیک راه ابریشم داشتم و کنکورچه هاش همون آش و همون کاسه ... یکاریم که کردم بعد عید و خیلی مفید بود اینکه آزمون آزمایشی قلمچی رو یسالشو از مهر تا تیر تحلیل کردم توی یک ماه و همه مباحث برام مرور شد ... شما هم همینو مدنظر داشته باشید ... تست های مسائل رو تیپ بندی کرده بودم برای خودم و مرورشون کردم ... حفظیات رو هم طول سال خونده بودم و مشکلی نداشتم و با همون آزمون آزمایشی مرور کردم .... کتاب حفظیات بخرید طول سال باهمون بخونید ... کلی ایده دادم دیگ خودتی یکیشونم اجرا کنی عاقبت بخیر میشی ایشالا
بنده ریاضی تجربه نداشتم -
سلام شب خوش
️
این تاپیک رو زدم
حتماً اینجا بگو️
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا -
سلام شب خوش
️
این تاپیک رو زدم
حتماً اینجا بگو️
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا@Hanji اولین روش من جعبه لایتنر بود و خدایی خیلی برا من جواب داد
دومی مرور اخر شب اخر هفته و تست ج بندی