تایید سوابق تحصیلی =//
-
#اطلاعیه_فوری #مهم
کدام دسته از کنکوریها برای تایید «سوابق تحصیلی» فقط تا سه شنبه وقت دارند؟
آن دسته از داوطلبان کنکور که فارغ التحصیلان سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۱ که در آزمون خرداد ۱۴۰۲ برای ایجاد سابقه یا ترمیم نمره شرکت ( نکردهاند )، تا فردا سه شنبه باید سوابق تحصیلی خود را تایید کنند.
جدیداً خبری نوشته شده که تا فردا باید نمرات سوابق تحصیلی رو تایید کنید
.
این موضوع مربوط به افرادیه که نه ترمیمی بودن نه دوازدهمی این افراد باید وارد سایت my.medu بشن و نمراتشون رو تایید کنن
.
در اصل نمرات قدیمیشون رو تایید کنند
برای ترمیمیها و دوازدهمیها خبر مهمی نیومده اما اگر بیاد در چنل قرار میگیره اگر چیزی نمیزاریم یعنی زیاد مهم نبوده و نیست
بچه ها از کدوم بخش سایت باید بریم تایید کنیم؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
انسانیا -
#اطلاعیه_فوری #مهم
کدام دسته از کنکوریها برای تایید «سوابق تحصیلی» فقط تا سه شنبه وقت دارند؟
آن دسته از داوطلبان کنکور که فارغ التحصیلان سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۱ که در آزمون خرداد ۱۴۰۲ برای ایجاد سابقه یا ترمیم نمره شرکت ( نکردهاند )، تا فردا سه شنبه باید سوابق تحصیلی خود را تایید کنند.
جدیداً خبری نوشته شده که تا فردا باید نمرات سوابق تحصیلی رو تایید کنید
.
این موضوع مربوط به افرادیه که نه ترمیمی بودن نه دوازدهمی این افراد باید وارد سایت my.medu بشن و نمراتشون رو تایید کنن
.
در اصل نمرات قدیمیشون رو تایید کنند
برای ترمیمیها و دوازدهمیها خبر مهمی نیومده اما اگر بیاد در چنل قرار میگیره اگر چیزی نمیزاریم یعنی زیاد مهم نبوده و نیست
بچه ها از کدوم بخش سایت باید بریم تایید کنیم؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیاباسمه تعالی
اطلاعیه در خصوص تأیید سوابق تحصیلی :
به اطلاع تمامی شرکت کنندگان در آزمون سراسری نوبت اول و دوم سال ۱۴۰۲ می رساند، لازم است جهت مشاهده، تأیید یا اعلام مغایرت مشخصات هویتی و تحصیلی به سامانه www.my.medu.ir مراجعه و با انتخاب گزینه «ساهت»، اقدام نمایند.
ضمنا ضرورت دارد پس از رفع مغایرت ، مجددا به سامانه مذکور مراجعه نموده و تأیید صحت مشخصات و سوابق انجام شود.
عدم اقدام، به منزله تأیید توسط ذی نفع است.
مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورشدانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیا -
باسمه تعالی
اطلاعیه در خصوص تأیید سوابق تحصیلی :
به اطلاع تمامی شرکت کنندگان در آزمون سراسری نوبت اول و دوم سال ۱۴۰۲ می رساند، لازم است جهت مشاهده، تأیید یا اعلام مغایرت مشخصات هویتی و تحصیلی به سامانه www.my.medu.ir مراجعه و با انتخاب گزینه «ساهت»، اقدام نمایند.
ضمنا ضرورت دارد پس از رفع مغایرت ، مجددا به سامانه مذکور مراجعه نموده و تأیید صحت مشخصات و سوابق انجام شود.
عدم اقدام، به منزله تأیید توسط ذی نفع است.
مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورشدانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیاofficer k سلام
این خبر رو کجا گذاشتن؟
-
officer k سلام
این خبر رو کجا گذاشتن؟
-
officer k اهان ممنون
.
-
officer k اهان ممنون
.
-
️باگ های سایت ساهت رفع شده داوطلبان نمرات خود را تایید کنند
پس از پیگیری های انجام شده سایت ساهت درست شده و داوطلبان میتوان نمرات خود را مشاهده و تایید کنند
لازم به ذکر است در مرحله اخر ۵ گروه مختلف از گروه های آزمایشی نشان داده خواهد شد که اولین مورد گروه علوم ریاضی است که اگر ربطی به رشته و کنکور شما ندارد باید تایید شود و ۴ گروه آزمایشی دیگر هم همینطور یکی از این ۵ گروه آزمایشی مخصوص داوطلب است که باید نمرات را دقیق مشاهده و تایید کند همچنین داوطلبان معدل کل و کتبی خود راهم میتوانند مشاهده کنند
.
واقعا این سایته بچه هارو حسابی اذیت کرده!!!دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیا -
️باگ های سایت ساهت رفع شده داوطلبان نمرات خود را تایید کنند
پس از پیگیری های انجام شده سایت ساهت درست شده و داوطلبان میتوان نمرات خود را مشاهده و تایید کنند
لازم به ذکر است در مرحله اخر ۵ گروه مختلف از گروه های آزمایشی نشان داده خواهد شد که اولین مورد گروه علوم ریاضی است که اگر ربطی به رشته و کنکور شما ندارد باید تایید شود و ۴ گروه آزمایشی دیگر هم همینطور یکی از این ۵ گروه آزمایشی مخصوص داوطلب است که باید نمرات را دقیق مشاهده و تایید کند همچنین داوطلبان معدل کل و کتبی خود راهم میتوانند مشاهده کنند
.
واقعا این سایته بچه هارو حسابی اذیت کرده!!!دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیاofficer k سلام
من میزنم وارد سامانه ساهت نمیشه
یه فرم میاره بالا که پر کنیم
بعد که پر شد میزنه اطلاعات شما جهت بررسی ارسال شده. -
officer k سلام
من میزنم وارد سامانه ساهت نمیشه
یه فرم میاره بالا که پر کنیم
بعد که پر شد میزنه اطلاعات شما جهت بررسی ارسال شده. -
@Hanji
نه اون فرم مال اینه که اگه گزینه بالاش که مشاهده ساهت هست رو میزنی وارد سایت نمیشه
این گزینه آبیه رو باید بزنید...با فرم کارب نداشته باشید
officer k خب وارد نمیشه
-
officer k خب وارد نمیشه
-
@Hanji
از سه نقطه گوشه صفحه گزینه سایت مخصوص رایانه رو بزنید که صفحه رو مثل موقعی که با سیستم وارد میشید بالا بیارهofficer k در تایید سوابق تحصیلی =// گفته است:
@Hanji
از سه نقطه گوشه صفحه گزینه سایت مخصوص رایانه رو بزنید که صفحه رو مثل موقعی که با سیستم وارد میشید بالا بیارهبا سیستم وارد شدم
-
officer k در تایید سوابق تحصیلی =// گفته است:
@Hanji
از سه نقطه گوشه صفحه گزینه سایت مخصوص رایانه رو بزنید که صفحه رو مثل موقعی که با سیستم وارد میشید بالا بیارهبا سیستم وارد شدم
-
officer k احتمالا...
ممنونم -
خبر فوري
️
فرايند تایید نمره در سایت ساهت به دستور معاونت آموزش و پرورش
تا اطلاع ثانوی متوقف شد
.
از دیشب این خبر بود یکم تحقیق کردیم دیدیم ظاهرا درستهازینجا تاافق =//////////
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیا -
خبر فوري
️
فرايند تایید نمره در سایت ساهت به دستور معاونت آموزش و پرورش
تا اطلاع ثانوی متوقف شد
.
از دیشب این خبر بود یکم تحقیق کردیم دیدیم ظاهرا درستهازینجا تاافق =//////////
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیا -
سلام.
من برای دو تا از درسام اعتراض زده بودم و نمرم اصلاح شده بود. ولی توی ساهت همون نمره های اشتباه قبلی وارد شده بود. منم اعلام مغایرت زدم و نمره های درست رو وارد کردم. تایید که کردم آخرش توی اون اطلاعیه که زد (روش یه تیک سبز داشت.) نوشته بود اگه تا 24 ساعت درست نشد برید امتحانات منطقه. ما هم بهشون زنگ زدیم گفتن ما دسترسی نداریم
کسی هست به همچین مشکلی خورده باشه؟ شما اگه اعلام مغایرت زدید الان درست شده؟ به نظرتون الان ما باید چکار کنیم؟ ممنون میشم به منم راهنمایی بدید.