آخری رو بزنیم بره پی کارش این فصل ۲ 😶😂
-

سلام بچه ها امیدوارم که حال همگییی خوب باشه ✨
میشه لطفا اینو حلش کنید ،پیشاپیش مچکرم -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
کسی نیست آیا ؟😂
-
کسی نیست آیا ؟😂
پرستو بابایی

بنظرم گزینه ۲ میشه ... تا ۰/۳۴ رو توی عکس نوشتم ... ( ۱۵ ثانیه ) از اونجا که ماده c فرآورده هست پس توی ۵ ثانیه بعدم یه مقداری بهش اضافه شده که فقط گ۲ اینطوره... البته ممکن بود اضافه هم نشه در صورتی که واکنش تعادلی بود و تغییر غلظت به صفر میرسید ...
حالا حل توی عکس: از اونجا که سرعت در طول واکنش ثابت است ... در بازه های زمانی یکسان تغییرات غلظت متناسب با نسبت سرعت هاشونه و سرعتم در طول واکنش که ثابته پس با این کار تونستیم یه تناسب ببندیم و مقدار a رو تشخیص بدیم -
پرستو بابایی

بنظرم گزینه ۲ میشه ... تا ۰/۳۴ رو توی عکس نوشتم ... ( ۱۵ ثانیه ) از اونجا که ماده c فرآورده هست پس توی ۵ ثانیه بعدم یه مقداری بهش اضافه شده که فقط گ۲ اینطوره... البته ممکن بود اضافه هم نشه در صورتی که واکنش تعادلی بود و تغییر غلظت به صفر میرسید ...
حالا حل توی عکس: از اونجا که سرعت در طول واکنش ثابت است ... در بازه های زمانی یکسان تغییرات غلظت متناسب با نسبت سرعت هاشونه و سرعتم در طول واکنش که ثابته پس با این کار تونستیم یه تناسب ببندیم و مقدار a رو تشخیص بدیم_Reza_
خیلی ممنون 🌼💫 -
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
_Reza_
خیلی ممنون 🌼💫پرستو بابایی خواهش فقط من یچیز بگم ... اونجا که نوشتم پانزده صدم منهای a بهتر بود مینوشتم a منهای پانزده صدم که مستقیما a که هفده صدم بود بدست بیاد ولی قصد من از اینکار این بود که تغییرات نسبت به حالت قبل رو بدست بیارم که در هردو صورت ( چه ۱۷ صدم چه ۱۳ صدم قدر مطلق تغییرات ۲ صدم میشد چون حالت قبل ۱۵ صدم بوده ) حالا چون فراورده هست این دو صدم تغییرات اضافه میشه ( جهت رفع ابهام گفتم ولی در کل درسته )
-
پرستو بابایی خواهش فقط من یچیز بگم ... اونجا که نوشتم پانزده صدم منهای a بهتر بود مینوشتم a منهای پانزده صدم که مستقیما a که هفده صدم بود بدست بیاد ولی قصد من از اینکار این بود که تغییرات نسبت به حالت قبل رو بدست بیارم که در هردو صورت ( چه ۱۷ صدم چه ۱۳ صدم قدر مطلق تغییرات ۲ صدم میشد چون حالت قبل ۱۵ صدم بوده ) حالا چون فراورده هست این دو صدم تغییرات اضافه میشه ( جهت رفع ابهام گفتم ولی در کل درسته )
_Reza_
بله آره خودمم همین فکر رو کردم ،بازم ممنون ^_^