چرا شیمی یازدهم احسان گودرزی کامل نیست ؟
-
سلام دوستان
الان می خواستم شیمی یازدهم استاد گودرزی رو استارت بزنم دیدم فقط تا نیمه فصل دوم ( انتالپی سوختن ) تدریس کردن ؟؟؟!!!
الان به نظرتون من چیکار کنم ؟
لطفا یک استاد رو معرفی کنین که به خوبی استاد گودرزی تدریس کرده باشه ( فرقی نمی کنه از استادان مجموعه الا باشه یا نه )
حقیقتش اقای پویان نظر هم خوب تدریس می کنن منتهی به درد کنکور نمی خوره :( -
شییمی بابایی
مرادی نکته و تست
اینا هم دبیرای خوبی هستند -
سلام دوستان
الان می خواستم شیمی یازدهم استاد گودرزی رو استارت بزنم دیدم فقط تا نیمه فصل دوم ( انتالپی سوختن ) تدریس کردن ؟؟؟!!!
الان به نظرتون من چیکار کنم ؟
لطفا یک استاد رو معرفی کنین که به خوبی استاد گودرزی تدریس کرده باشه ( فرقی نمی کنه از استادان مجموعه الا باشه یا نه )
حقیقتش اقای پویان نظر هم خوب تدریس می کنن منتهی به درد کنکور نمی خوره :(@A-M-H درود ✨
تستهای آقای گودرزی خیلی ساده هستن و بسنده نمیکنه اصلا ... پس اگه دهم رو با ایشون پیش اومدید حتما تست بیشتر از کتابای دیگه بزنید تا مبحث کاملا براتون جا بیفته ... درسنامه شون کامله ولی بنظرم یکم زیادی توضیح میدن درحالی که همون مطلبو پویان نظر خیلی ساده تر و با فن بیان قوی تر براتون جا میندازه ... کنکوری درس نمیدن ؟! خوبه که ! البته صفرتاصد با راه ابریشم زمین تا آسمون فرق داره و اگه توان مالیتون به اندازه ای باشه که خریداری کنید پیشرفت چشمگیری خواهید داشت عالیه . در غیر اینصورت صفرتاصد ایشون رو ببینید به همراه تست تکمیلی از کتاب تستتون .
در کل هردو شون درسنامه کاملی دارن ... تست هم میزنن ولی من پویان نظرو بیشتر قبول دارم و باهاشون ارتباط میگیرم اما گودرزی هم خوبن
من با این دو معلم آشنایی دارم -
برای یازدهم شما که میخواید ببینید حتما پویان نظر ببینید خیلی خوبه یازدهمش نسبت به دهمش ... ضرر نمیکنی 😊
موفق باشی