منابع تست
-
خودم از ای کیو ها یک سری هاشون استفاده کروم
کتاب های خوبی اند
بعضیا هم اسمشون شنیدم
داخل ریاضی هر کول
بعدش مثلا نشر الگو ها اینو شنیدم
تو زیست پینوکیو البته ای کیو شم عالیههه من خودم ای کیو کار کردم
دیگه شیمی کتاب تست ای کیو و لی تست شیمی خفن ذو تا الان سر کلاس نکته و تست مرادی دیدمم تستاش عالی بود هر تستش جای خیلی تست ای این کتاب کار برام می ایرزیددیگهه فیزیک خیلی کار نکردم.
ولی خب ایکیو
همینا برای فیزیک فکر کنم کتاب های دیگم هست اسمشون خاطرم نیست دقیق فار ازمون؟! یک اینطور چیزی بود. -
خودم از ای کیو ها یک سری هاشون استفاده کروم
کتاب های خوبی اند
بعضیا هم اسمشون شنیدم
داخل ریاضی هر کول
بعدش مثلا نشر الگو ها اینو شنیدم
تو زیست پینوکیو البته ای کیو شم عالیههه من خودم ای کیو کار کردم
دیگه شیمی کتاب تست ای کیو و لی تست شیمی خفن ذو تا الان سر کلاس نکته و تست مرادی دیدمم تستاش عالی بود هر تستش جای خیلی تست ای این کتاب کار برام می ایرزیددیگهه فیزیک خیلی کار نکردم.
ولی خب ایکیو
همینا برای فیزیک فکر کنم کتاب های دیگم هست اسمشون خاطرم نیست دقیق فار ازمون؟! یک اینطور چیزی بود. -
دوستان سخت ترین منابع تو بازار واسه تجربی چیه؟
پایه قوی دارم و با وضعی که کنکور پیدا کرده فقط باید از منابع خفن تست زد لطفا نظراتونو تو هر درس بگید -
آدمک سلام
زیست آیکیو
شیمی آی کیو شنیدم خودم استفاده نکردم
فیزیک الگو
ریاضی هم آیکیو و نربام -
Taranommm اره ایکیو استفاده کردم واسه همه درسا خوبه واقعا البته شیمی سوالات حفظیش غیر منطقیه
پس فیزیک الگو رو امتحان میکنم -
Saudade 19 0 دمت گرم
-
پایه قوی دارم و با وضعی که کنکور پیدا کرده فقط باید از منابع خفن تست زد لطفا نظراتونو تو هر درس بگیدآدمک
بنظرم وقت گذاشتن واسه تست های سخت اشتباهه،چون سختی کنکور نه گسترده س ن تکراری،اینکه پایه ت خوبه و میفهمی و اوکیه و... ی کتاب تست استاندارد ک زدی،جمع بندی و تسلط و مرتب سازی خوب کنی که زمان رو بیاری پایین،با اضافات زمان اون سخت رو میزنی،ادم های باهوش درگیر این تله میشن که زومشون میره رو اون ده درصد سخت طی تحصیل و ۸۰ نود درصد مابقی رو جا میذارن -
پایه قوی دارم و با وضعی که کنکور پیدا کرده فقط باید از منابع خفن تست زد لطفا نظراتونو تو هر درس بگید -
آدمک
بنظرم وقت گذاشتن واسه تست های سخت اشتباهه،چون سختی کنکور نه گسترده س ن تکراری،اینکه پایه ت خوبه و میفهمی و اوکیه و... ی کتاب تست استاندارد ک زدی،جمع بندی و تسلط و مرتب سازی خوب کنی که زمان رو بیاری پایین،با اضافات زمان اون سخت رو میزنی،ادم های باهوش درگیر این تله میشن که زومشون میره رو اون ده درصد سخت طی تحصیل و ۸۰ نود درصد مابقی رو جا میذارن -
فقط و فقط سوالای آزمونا
تو کتابا برای کسی که سه چهار بار کتاب درسی رو خونده و دو تا منبع زده چیز جدید ندارن
حتی نردبام و ایکیو -
Taranommm اره ایکیو استفاده کردم واسه همه درسا خوبه واقعا البته شیمی سوالات حفظیش غیر منطقیه
پس فیزیک الگو رو امتحان میکنم -
@kosar-ab نه خوبه فقط گاهی سوالات حفظیش غیر منطقی میشه میچسبه به قید و این حرفا، شبیه غلط صحیح های زیست میشه
ولی در کل کتاب خیلی خوبیه من خودم شیمی ایکیو میزنم راضیم -
منبع دوم نردبام
منبع سوم بنفش قلم چی اگه خودت رو به 70 و80 رسوندی