فیزیک۲:)
-

سلام صبح همگی بخیر 💚
بچه ها اینجایی که هایلایت کردم رو متوجه نمیشم!
میشه توضیحش بدید 🌼🌱 -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
سلام. برای محاسبه تغییرات انرژی، لازم هست که جابه جایی کل "در راستای میدان" رو به دست بیاریم.
این جابه جایی میشه "مولفه افقی" Aتا C . برای به دست آوردنش، اول ضلع افقی اون مثلث که دو راسش B , C هست رو با استفاده از ضلع BC به دست بیاریم. که میشه کسینوس اون ضلع (50cos a)
حالا جابه جایی افقی A تا C میشه باقیمونده A تا B که میشه 50 منهای 50cos a -
سلام. برای محاسبه تغییرات انرژی، لازم هست که جابه جایی کل "در راستای میدان" رو به دست بیاریم.
این جابه جایی میشه "مولفه افقی" Aتا C . برای به دست آوردنش، اول ضلع افقی اون مثلث که دو راسش B , C هست رو با استفاده از ضلع BC به دست بیاریم. که میشه کسینوس اون ضلع (50cos a)
حالا جابه جایی افقی A تا C میشه باقیمونده A تا B که میشه 50 منهای 50cos aReza-H
میشه لطفا یکم ابتدایی توضیح بدید 🚶🏻😂
فرض کنید من اصلا هیچی نفهمیدم از این قضیه
کلا من هر وقت مثلثات با فیزیک ترکیب میشه گیر می کنم 🤧 -
Reza-H
کلا من هر وقت مثلثات با فیزیک ترکیب میشه گیر می کنم 🤧پرستو بابایی ببینید قبول دارید انرژی پتانسیل الکتریکی تو میدان یکنواخت فقط زمانی تغییر میکنه که در راستای میدان جا به جا بشیم؟
میدان افقیه اینجا
ینی ما اگه بخوایم تغییرات انرژی پتانسیل رو حساب کنیم باید ببینیم این بار زمانی که مسیر abc رو طی میکنه صرفا چقدر در راستای افقی جا به جا میشه( ینی راستا های دیگه رو کاری نداریم)
خب جا به جایی در راستای افقی از a تا c دقیقا مثه جا به جایی افقی از a تا h هستش ( h رو نقطه برخورد نقطه چین زرد با خط ab در نظر بگیر)
خب حالا کافیه فاصله ah محاسبه بشه و بذاریمش تو فرمول
اندازه ah هم میشه ۵۰ منهای bh درسته؟
اندازه bh رو هم با مثلثات از وتر مثلث بدست میاریم -
Reza-H
کلا من هر وقت مثلثات با فیزیک ترکیب میشه گیر می کنم 🤧این پست پاک شده! -

بله. حالا من سعی کردم مختصر و ساده توضیح بدم.
اگر متوجه نشدین، حتما مبحث تجزیه بردار ها رو بخونین و تست بزنین
بعد از تجزیه بردار و به دست اومدن جابه جایی در راستای افقی، دیگه حالا d رو داریم و در فرمول Edq جایگذاری می کنیم -
پرستو بابایی ببینید قبول دارید انرژی پتانسیل الکتریکی تو میدان یکنواخت فقط زمانی تغییر میکنه که در راستای میدان جا به جا بشیم؟
میدان افقیه اینجا
ینی ما اگه بخوایم تغییرات انرژی پتانسیل رو حساب کنیم باید ببینیم این بار زمانی که مسیر abc رو طی میکنه صرفا چقدر در راستای افقی جا به جا میشه( ینی راستا های دیگه رو کاری نداریم)
خب جا به جایی در راستای افقی از a تا c دقیقا مثه جا به جایی افقی از a تا h هستش ( h رو نقطه برخورد نقطه چین زرد با خط ab در نظر بگیر)
خب حالا کافیه فاصله ah محاسبه بشه و بذاریمش تو فرمول
اندازه ah هم میشه ۵۰ منهای bh درسته؟
اندازه bh رو هم با مثلثات از وتر مثلث بدست میاریمآدمک
خیلی ممنون متوجه شدم 🌼 -

بله. حالا من سعی کردم مختصر و ساده توضیح بدم.
اگر متوجه نشدین، حتما مبحث تجزیه بردار ها رو بخونین و تست بزنین
بعد از تجزیه بردار و به دست اومدن جابه جایی در راستای افقی، دیگه حالا d رو داریم و در فرمول Edq جایگذاری می کنیمReza-H
خیلی ممنون 😍 -
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
Reza-H
خیلی ممنون 😍پرستو بابایی
خواهش می کنم :rose: