سوال ریاضی
-
@0Farzam0 بخاطر همین میگم سخته

وسط سهمی رو که در نظر بگیریم میتونیم ریشه های نمودار رو با اضافه کردن و کم کردن عبارت رادیکال دلتا به روی 2a حساب کنیم
ینی اون فاصله صورتی اندازش همون رادیکال دلتا به روی 2a هستش -

کل سوالارو اینجوری حل میکنه استادمون بع روش گیج کننده و واقعا 10 بار هم آدم خودش حل کنه نمیفهمه چی به چیه
کاش سوالارو مث شما توضیح میداد
مرسی ازتون🙏 -

کل سوالارو اینجوری حل میکنه استادمون بع روش گیج کننده و واقعا 10 بار هم آدم خودش حل کنه نمیفهمه چی به چیه
کاش سوالارو مث شما توضیح میداد
مرسی ازتون🙏 -

سلام
اگه میشه یکی اینو توضیح بده ببینیم چی میگه؟
مرسیدانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهم -
@0Farzam0
ایشون اومدن شیب خط SB و خط SA رو حساب کردن و چون این دو خط عمود هستن حاصل ضرب شیب ها رو 1- قرار دادن.
راه های دیگه هم داره مثل راهی که قبل تر اینجا گفتن یا استفاده از مجموع و تفاضل ریشه ها ... -
@0Farzam0
تقریبا مشابه راه قبلیه که بهتون گفتن ولی نه دقیقا. از برخی جهات فرق دارن مثلا از رابطه فاصله طول راس سهمی تا یکی از ریشه ها استفاده نکردم. بنظرم راه قبل آسون تره و احتمال گیج شدن نداره.فرض کنیم فاصله راس سهمی تا یکی از ریشه ها L هست:

در تصویر بالا از این نکته که ضرب دو ریشه برابر c/a هست استفاده شده. ضرب ریشه ها هم با اتحاد مزدوج مشخص شده.
خب در رابطه بالا ما x_s=-6/5 رو داریم اما دو مجهول دیگه داریم برای پیدا کردنشون به یک معادله دیگه نیاز هست. میدونیم زاویه خط BS با افق 45 درجه هست پس بین آلفا و L یک رابطه دیگه هم پیدا کردیم:

زاویه ای که مشخص کردم 45 درجه هست و تانژانت 45 برابر 1 هست پس قدر مطلق عرض راس سهمی (y_s) برابر با L هست. چون y_s منفی هست پس قرینه کردم بعد از قدر مطلق خارج کردم.
طبق رابطه عکس دوم آلفا برابر 36/5 منها L هست. در رابطه اول قرار میدیدم:

حالا که L رو داریم میتونیم با استفاده از یکی از دو رابطه قبلی آلفا رو حساب کنیم که میشه 7
به نظرم اگر راه قبلی رو فهمیدید از همون استفاده کنید. این راهی که گفتم هم سخت نیست همون راه قبلیه اما در راه قبل L رو همون اول برابر رادیکال دلتا تقسیم 2a فرض کردید برای همین سریعتر حل شده ...
-
@0Farzam0
تقریبا مشابه راه قبلیه که بهتون گفتن ولی نه دقیقا. از برخی جهات فرق دارن مثلا از رابطه فاصله طول راس سهمی تا یکی از ریشه ها استفاده نکردم. بنظرم راه قبل آسون تره و احتمال گیج شدن نداره.فرض کنیم فاصله راس سهمی تا یکی از ریشه ها L هست:

در تصویر بالا از این نکته که ضرب دو ریشه برابر c/a هست استفاده شده. ضرب ریشه ها هم با اتحاد مزدوج مشخص شده.
خب در رابطه بالا ما x_s=-6/5 رو داریم اما دو مجهول دیگه داریم برای پیدا کردنشون به یک معادله دیگه نیاز هست. میدونیم زاویه خط BS با افق 45 درجه هست پس بین آلفا و L یک رابطه دیگه هم پیدا کردیم:

زاویه ای که مشخص کردم 45 درجه هست و تانژانت 45 برابر 1 هست پس قدر مطلق عرض راس سهمی (y_s) برابر با L هست. چون y_s منفی هست پس قرینه کردم بعد از قدر مطلق خارج کردم.
طبق رابطه عکس دوم آلفا برابر 36/5 منها L هست. در رابطه اول قرار میدیدم:

حالا که L رو داریم میتونیم با استفاده از یکی از دو رابطه قبلی آلفا رو حساب کنیم که میشه 7
به نظرم اگر راه قبلی رو فهمیدید از همون استفاده کنید. این راهی که گفتم هم سخت نیست همون راه قبلیه اما در راه قبل L رو همون اول برابر رادیکال دلتا تقسیم 2a فرض کردید برای همین سریعتر حل شده ...
-
F f.nalist marked this topic as a regular topic on
-
F f.nalist marked this topic as a question on
-
F f.nalist has marked this topic as solved on
-

سلام
اگه میشه یکی اینو توضیح بده ببینیم چی میگه؟
مرسیدانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهم -
@0Farzam0 در رابطه با سوال لگاریتمی که تو تودلی پرسیدی من یخورده با بقیه دوستان مخالفم عددگذاری همیشه جواب نمیده
اگرم عددگذاری میکنی همیشه راه اصلی رو بلد باش اون سوالم راهشو بلد باشی زود حل میشه

-
آدمک
مرسی
شما چقدر خوب حل میکنی
اگه تشریحی رو اینجوری بنویسه مخالفتی نمیکنیم میفهمیم
به فارسی سخت توضیح میدن متاسفانه