چند سوال از فصل تنفس
-
مولکول اکسیژن برای ورود به گویچه قرمز از حبابک چند لایه غشا رو طی میکنه ؟؟
به دنبال کاهش سورفاکتانت مقدار co2 چه تغییری میکنه ؟؟
مبادله گازهای تنفسی در همه جای بدن هست یا فقط در بخش مبادله ای ؟؟
-
مولکول اکسیژن برای ورود به گویچه قرمز از حبابک چند لایه غشا رو طی میکنه ؟؟
به دنبال کاهش سورفاکتانت مقدار co2 چه تغییری میکنه ؟؟
مبادله گازهای تنفسی در همه جای بدن هست یا فقط در بخش مبادله ای ؟؟
@Kimia-S
سلام برای سوال اولتون میتونه مولکول اکسیژن از غشای مشترک هم عبور کنه اگر از مشترک عبور کنه تعداد لایه هاش یکی کمتراز 5 تا میشه یعنی 4 تا
سوال دوم وقتی سورفکتانت کاهش پیدا میکنه باز شدن حبابک ها با مشکل مواجه میشه و در نتیجه میتونه باعث اختلال در تنفس و در نتیجه افزایش گاز کربن دی اکسید بشه
نگاه کنید مثلا همه ی یاخته ها خودشون گاز های تنفسیشون رو مبادله میکنن با خون لزوما تو بخش مبادله ای نیست اما اگر صورت سوال در مورد دستگاه تنفس و مقایسه بین بخش مبادله ای و هادی باشه میگیم تبادل فقط در بخش مبادله ای است -
@Kimia-S
سلام برای سوال اولتون میتونه مولکول اکسیژن از غشای مشترک هم عبور کنه اگر از مشترک عبور کنه تعداد لایه هاش یکی کمتراز 5 تا میشه یعنی 4 تا
سوال دوم وقتی سورفکتانت کاهش پیدا میکنه باز شدن حبابک ها با مشکل مواجه میشه و در نتیجه میتونه باعث اختلال در تنفس و در نتیجه افزایش گاز کربن دی اکسید بشه
نگاه کنید مثلا همه ی یاخته ها خودشون گاز های تنفسیشون رو مبادله میکنن با خون لزوما تو بخش مبادله ای نیست اما اگر صورت سوال در مورد دستگاه تنفس و مقایسه بین بخش مبادله ای و هادی باشه میگیم تبادل فقط در بخش مبادله ای است -
ببین سوالت رو باید دقیق تر بنویسی ... الان تو باید مشخص کنی که منظورت از غشا ، غشای فسفولیپیدی است که در اینصورت غشای پایه رو حذف میکنیم خب ... حالا ما میدونیم که هر غشا دو لایه فسفولیپیدی است و ماهم تعداد لایه رو باید بشماریم نه غشا چون گفتید لایه غشا ... پس نه ۵ میشه نه ۴ بلکه جواب ۱۰ هست بنظر من ... ( درصورتی که منظورتون از این غشایی که گفتید غشای فسفولیپیدی باشه ) ... حالا اگه میخواید بیاید طوری دیگه استنباط کنید یا بگید منظورتون از لایه غشا خود غشا بوده دیگ مشکل از نحوه سوال پرسیدنه وگرنه آدمک هم درست گفته فقط ایشون لایه غشا رو خود غشا گرفته ولی من لایه فسفولیپیدی گرفتم .. نظر من ۱۰