مرور و تثبیت مطالب
-
سلام دوستان
موقع مرور صرفا باید یه بخشی از نکات و مسئله هایی که قبلا بررسی شد رو دوره کرد؟
این برای فرد کمالگرایی مثل من خیلی عذاب اوره...از طرفی فرصت و اعصاب تکرار تمام همه مطالب نیست...نمیدونم چطور به تعادل برسونم این قضیه رو تو مرور
شما خودتون چطور مرور میکنید؟
من اگه یه مطلبی رو یکبار بخونم و کامل هم مسلط بشم روش، باز هم اگه یه هفته بعد بذارنش جلوم انگار چیزی ازش یادم نمیاد...اینم عذابم میده... -
-
-
سلام دوستان
موقع مرور صرفا باید یه بخشی از نکات و مسئله هایی که قبلا بررسی شد رو دوره کرد؟
این برای فرد کمالگرایی مثل من خیلی عذاب اوره...از طرفی فرصت و اعصاب تکرار تمام همه مطالب نیست...نمیدونم چطور به تعادل برسونم این قضیه رو تو مرور
شما خودتون چطور مرور میکنید؟
من اگه یه مطلبی رو یکبار بخونم و کامل هم مسلط بشم روش، باز هم اگه یه هفته بعد بذارنش جلوم انگار چیزی ازش یادم نمیاد...اینم عذابم میده...MMd_Nobari سلام اگه خواستید به این تاپیکم سر بزنید
.
https://forum.alaatv.com/post/3157011 -
MMd_Nobari سلام اگه خواستید به این تاپیکم سر بزنید
.
https://forum.alaatv.com/post/3157011@razie_
خیلی ممنون -
@razie_
خیلی ممنونMMd_Nobari خواهش میکنم کاری نکردم
.
-
سلام!
دروس حفظی رو نمیدونم اصلا علاقه ای به حفظ کردن ندارم.
نظر خودم رو در مورد درس هایی مثل ریاضی و فیزیک و هندسه آخر پست میگم. اما بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که تکنیک های مطالعه رو یاد بگیری. هم سایت های ایرانی هم سایت های خارجی در این زمینه کلی مطلب دارن!بنظرم اینکه بشینی مدام مثلا قضیه کار و انرژی جنبشی رو بخونی بیهوده هست! باید استفاده ازشون رو مدام تمرین کنی این یعنی سوال حل کنی و پاسخ رو برای خودت توضیح بدی. به یک روش درست مثلا روش فاینمن یک موضوع رو یاد بگیر و با حل مسئله ازش استفاده کن و صرفا یک تعریف توی ذهنت نگه ندار. برای مطالب ساده بعد مدتی اصلا دیگه نیازی به مرور پیدا نمیکنی چون ملکه ذهنت شده مثلا ضرب اعداد رو کسی دیگه مرور نمیکنه.
با توجه به شناختی که ازت دارم بنظرم توی بخش هایی که مطالعه کردی تسلط داری پس تلقین به فراموشی نکن. بجای اینکه بشینی همه مطالب رو دوباره از اول بخونی برای خودت توضیح بده مثلا میرسی به موضوع X بجای اینکه بخونی خودت برای خودت توضیح بده! تا ببینی بلدی! بعد اگر خوب یادت بود سوال حل کن و جواب سوال رو برای خودت تحلیل کن. -
سلام!
دروس حفظی رو نمیدونم اصلا علاقه ای به حفظ کردن ندارم.
نظر خودم رو در مورد درس هایی مثل ریاضی و فیزیک و هندسه آخر پست میگم. اما بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که تکنیک های مطالعه رو یاد بگیری. هم سایت های ایرانی هم سایت های خارجی در این زمینه کلی مطلب دارن!بنظرم اینکه بشینی مدام مثلا قضیه کار و انرژی جنبشی رو بخونی بیهوده هست! باید استفاده ازشون رو مدام تمرین کنی این یعنی سوال حل کنی و پاسخ رو برای خودت توضیح بدی. به یک روش درست مثلا روش فاینمن یک موضوع رو یاد بگیر و با حل مسئله ازش استفاده کن و صرفا یک تعریف توی ذهنت نگه ندار. برای مطالب ساده بعد مدتی اصلا دیگه نیازی به مرور پیدا نمیکنی چون ملکه ذهنت شده مثلا ضرب اعداد رو کسی دیگه مرور نمیکنه.
با توجه به شناختی که ازت دارم بنظرم توی بخش هایی که مطالعه کردی تسلط داری پس تلقین به فراموشی نکن. بجای اینکه بشینی همه مطالب رو دوباره از اول بخونی برای خودت توضیح بده مثلا میرسی به موضوع X بجای اینکه بخونی خودت برای خودت توضیح بده! تا ببینی بلدی! بعد اگر خوب یادت بود سوال حل کن و جواب سوال رو برای خودت تحلیل کن.@MaTiN-S
ممنون ازت
اره فکر کنم روش خوبی هست مفاهیم و نکات کلیدی رو برا خودم توضیح بدم رو کاغذ بعد یسری سوال حل کنم که مطمئن بشم بلدم و اینطوری مرور بهتری هست
تنکس اِ لات